Έλαια Βάσης - Βούτυρα

Φυτικά Έλαια : το καλύτερο λάδι για το σώμα μας

Τα Φυτικά έλαια προέρχονται από τον καρπό ή τους σπόρους των δέντρων, των φρούτων, των λαχανικών και από τα άνθη των λουλούδιών. Είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και λιπαρά οξέα που είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία, την υγεία και την ομορφιά . Η ποιότητα του καθαρού φυτικού ελαίου είναι κρίσιμη για την σωστή απόδοση – προτιμούμε  πάντα (όταν είναι δυνατόν) φρέσκα, ψυχρής έκθλιψης παραγόμενα φυτικά έλαια.

Ένα χαλαρωτικό μασάζ με έλαια, δρα επίσης τονωτικά στο ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος μας,  λένε οι ειδικοί.  Οι «μαγικές» θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων και των ελαίων στην αρχαία θεραπευτική, στην πραγματικότητα, μας έδειχναν ό,τι και η πολυδάπανη –εκατομμυρίων- σύγχρονη έρευνα επιβεβαίωσε μόλις  πρόσφατα. Ότι ένα ειδυλλιακό μασάζ ενισχύει πραγματικά το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα μας και πρέπει να τροφοδοτείται με ασφαλή και μη-τοξικά συστατικά, ώστε να είναι πραγματικά υγιές. Τα Φυτικά έλαια μπορούν να είναι ευεργετικά για το δέρμα μας  και εμείς παράλληλα να  αισθανόμαστε εξαιρετικά  καλά, γνωρίζοντας ότι «ταΐζουμε» το δέρμα μας με την ομορφιά της φύσης. Περιέχουν πολλά φυτοχημικά και θρεπτικά συστατικά που ενυδατώνουν, προστατεύουν και  ενισχύουν το δέρμα μας.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΕΛΑΙΟ 60ml

Έλαιο Αβοκάντο (Βρώσιμη ποιότητα)Avocado Oil (Persea gratissima)Το λάδι αβοκάντο περιέχει πραγματικά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Ενυδατώνει το δέρμα και όταν εφαρμόζεται τοπικά βοηθά στην ανακούφιση από ξηρότητα και φαγούρα στο δέρμα. Όταν εφαρμόζεται τακτικά στο κεφάλι, μπορεί να τονώσει την ανάπτυξη των μαλλιών. Αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου, το οποίο βοηθά να κρατηθεί σφριγηλό το δέρμα και μειώνει τις επιπτώσεις από την ωρίμανση. Είναι χρήσιμο σε δερματικά προβλήματα συμπεριλαμβανομένης της ψω..

4,20€

ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ 1000ml

Αμυγδαλέλαιο (βρώσιμη ποιότητα) Almond oil (Prunus dulcis) Το αμυγδαλέλαιο, το οποίο περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 και Ε, είναι μια εξ’ ολοκλήρου φυσική θεραπεία ομορφιάς για όλους τους τύπους δέρματος, του τριχωτού της κεφαλής και τα μαλλιά. Οι αντιγηραντικές ιδιότητες του, τρέφουν και ενυδατώνουν το δέρμα σας με ορατό και φυσικό τρόπο. Στα οφέλη της Β6 συγκαταλέγεται η υγιής ανάπτυξη των μαλλιών, επομένως τονώνει και ανανεώνει το τριχωτό της κεφαλής. Παράλληλα η ύπαρξη λιπαρών οξέων και..

16,00€

ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ 100ml

Αμυγδαλέλαιο (βρώσιμη ποιότητα) Almond oil (Prunus dulcis) Το αμυγδαλέλαιο, το οποίο περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 και Ε, είναι μια εξ’ ολοκλήρου φυσική θεραπεία ομορφιάς για όλους τους τύπους δέρματος, του τριχωτού της κεφαλής και τα μαλλιά. Οι αντιγηραντικές ιδιότητες του, τρέφουν και ενυδατώνουν το δέρμα σας με ορατό και φυσικό τρόπο. Στα οφέλη της Β6 συγκαταλέγεται η υγιής ανάπτυξη των μαλλιών, επομένως τονώνει και ανανεώνει το τριχωτό της κεφαλής. Παράλληλα η ύπαρξη λιπαρών οξέων και η ..

2,50€

ΑΝΘΟΝΕΡΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ 200ml

Λεβαντόνερο (Ανθόνερο λεβάντας) - Προιόν του συνεταιρισμού αρωματικών φυτών ΚοζάνηςΧρησιμοποιείται στην αρωματοποιία και σαπωνοποιία, εξουδετερώνει καπνό και μυρωδιές. Το ανθόνερο λεβάντας είναι προϊόν του διαχωρισμού του αιθέριου ελαίου κατά τη διαδικασία απόσταξης.Το ανθόνερο λεβάντας θεωρείται τονωτικό για την επιδερμίδα. Χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις ήπιας ακμής. Έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητεςΑντιμετωπίζει τις ατέλειες του δέρματος (κοκκινίλες, σπυράκια, ερεθισμούς πχ μετά από ηλιοθεραπεί..

4,50€

ΑΡΓΚΑΝ ΕΛΑΙΟ 50 ml

Λάδι Argan (Αrgania spinosa ) (γηγενές του Μαρόκου) Έχει αποκτήσει την φήμη ως ενός εξαιρετικού επανορθωτικού αντι-γηραντικού ορού, που συχνά αναφέρεται ως «υγρό χρυσάφι».Φυσικό αντιοξειδωτικό είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε, Ω-6 και Ω-9 απαραίτητα λιπαρά οξέα, τα οποία μπορούν να αναζωογονήσουν το κουρασμένο δέρμα κάνοντάς το απαλό ελαστικό και λαμπερό, τα ξηρά μαλλιά και εύθραυστα νύχια. Λειτουργεί αποτελεσματικά στην ψαλίδα ή για να προσθέσει άμεση λάμψη σε θαμπά μαλλιά.Τρόπος χρήσης:Κάντε..

9,50€

ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ (ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ) ΕΛΛΗΝΙΚΟ 100 ml

Βαλσαμέλαιο (Σπαθόλαδο), έλαιο Υπερικού St. John’s wort oil (Perforatum Hypericum) Tο βαλσαμέλαιο ή σπαθόλαδο, όπως το αποκαλούν συχνά, παράγεται από τις ανθισμένες κορυφές του θεραπευτικού φυτού Υπερικού (Perforatum Hypericum) ή αλλιώς Σπαθόχορτου ή Βαλσαμόχορτου (στο εξωτερικό το φυτό είναι γνωστό με το όνομα “St. John’s wort”). Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση δερματολογικών προβλημάτων, την επούλωση τραυμάτων, εγκαυμάτων, έλκος στομάχου, χτυπημάτων, ανακουφίζει από πόνους αρθριτικών, ρευ..

7,00€

ΒΕΡΙΚΟΚΕΛΑΙΟ 1000ml

Βερικοκέλαιο Apricot Kernel Oil (Prunus armeniaca)Το βερικοκέλαιο έχει μαλακτικές ιδιότητες που το κάνουν πολύ καλό ενυδατικό. Μειώνει τις φλεγμονές όταν εφαρμόζεται τοπικά. Τρέφει και στηρίζει την σωστή λειτουργία του δέρματος παρέχοντας έτσι αντιγηραντική δράση. Θα δράσει επίσης αντιοξειδωτικά, εμποδίζοντας το δέρμα σας να υποστεί βλάβες από τις ελεύθερες ρίζες. Το Βερικοκέλαιο είναι πολύ καλό για το πρόσωπο και για θεραπείες ομορφιάς, όπως κρέμες σώματος και λοσιόν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ω..

21,00€

ΒΕΡΙΚΟΚΕΛΑΙΟ 100ml

Βερικοκέλαιο Apricot Kernel Oil (Prunus armeniaca)Το βερικοκέλαιο έχει μαλακτικές ιδιότητες που το κάνουν πολύ καλό ενυδατικό. Μειώνει τις φλεγμονές όταν εφαρμόζεται τοπικά. Τρέφει και στηρίζει την σωστή λειτουργία του δέρματος παρέχοντας έτσι αντιγηραντική δράση. Θα δράσει επίσης αντιοξειδωτικά, εμποδίζοντας το δέρμα σας να υποστεί βλάβες από τις ελεύθερες ρίζες. Το Βερικοκέλαιο είναι πολύ καλό για το πρόσωπο και για θεραπείες ομορφιάς, όπως κρέμες σώματος και λοσιόν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ω..

3,10€

ΒΕΡΙΚΟΚΚΕΛΑΙΟ (ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΕΣ ΒΕΡΙΚΟΚΚΟΥ) ΒΙΟ 100ml

ΒΕΡΙΚΟΚΚΕΛΑΙΟ (ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΕΣ ΒΕΡΙΚΟΚΚΟΥ) ΒΙΟ 100mlΠροιόν βιολογικής γεωργίας από την Γαλλία (Bioplanete)Οι καρποί από πυρήνες βερύκοκκου κατατάσσονται ανάμεσα στα αρχαιότερα φρούτα στην καλλιέργεια, η οποία ξεκίνησε στην Κίνα περίπου 4.000 χρόνια πριν.Πρόκειται για ένα ελαφρύ, ανοιχτόχρωμο, αρωματικό έλαιο με γεύση καρυδιού, πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικές βιταμίνες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το τηγάνισμα και το μαγείρεμα, αλλά και ωμό στις σαλάτες. Είναι πλούσιο σε λιπ..

14,00€

ΔΑΦΝΕΛΑΙΟ 1000ml

Δαφνέλαιο Laurel Berry Oil (Laurus Nobilis) Περιέχει ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες και χρησιμοποιείται από τα αρχαία χρόνια στην Ελλάδα και σε πολιτισμούς της Μέσης Ανατολής για τα προβλήματα του δέρματος και των μαλλιών όπως η ακμή, ξηροδερμία, έκζεμα, εξανθήματα, ψωρίαση, ροδόχρους ακμή, μυκητιάσεις και αρθρίτιδα. Αυτό το φυσικό μυοχαλαρωτικό παρέχει ανακούφιση σε ρευματικές καταστάσεις, πόνους στις αρθρώσεις και πόνους των μυών, όταν χρησιμοποιείται ως λάδι για μασάζ. Τρέφει και μα..

24,00€

ΔΑΦΝΕΛΑΙΟ 100ml

Δαφνέλαιο Laurel Berry Oil (Laurus Nobilis) Περιέχει ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες και χρησιμοποιείται από τα αρχαία χρόνια στην Ελλάδα και σε πολιτισμούς της Μέσης Ανατολής για τα προβλήματα του δέρματος και των μαλλιών όπως η ακμή, ξηροδερμία, έκζεμα, εξανθήματα, ψωρίαση, ροδόχρους ακμή, μυκητιάσεις και αρθρίτιδα. Αυτό το φυσικό μυοχαλαρωτικό παρέχει ανακούφιση σε ρευματικές καταστάσεις, πόνους στις αρθρώσεις και πόνους των μυών, όταν χρησιμοποιείται ως λάδι για μασάζ. Τρέφει και μαλακών..

3,10€

ΕΛΑΙΟ ΑΛΟΗΣ 50ml

ΕΛΑΙΟ ΑΛΟΗΣ 50mlΛόγω των θεραπευτικών ιδιοτήτων του ελαίου της  Aloe Vera,  αυτό χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές για την προσωπική περιποίηση: Λάδι ΜασάζΤο έλαιο της Αλόη Βέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λάδι μασάζ. Διεισδύει καλά και έχει καταπραϋντική δράση για το δέρμα. Θεραπεία για πληγές του δέρματοςΗ αλόη βέρα παρέχει θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην επούλωση των πληγών. Κάποιος μπορεί να το εφαρμόσει σε μια πληγή, κόψιμο, γρατσουνιά ή ακόμη και σε μια μελανιά. Επίσης βοηθ..

5,20€

ΕΛΑΙΟ ΜΑΥΡΟΥ ΚΥΜΙΝΟΥ ΒΙΟ 100ml

ΛΑΔΙ ΜΑΥΡΟΥ ΚΥΜΙΝΟΥ (ΨΥΧΡΗΣ ΠΙΕΣΗΣ) 100ml ΒΙΟ ......ο θησαυρός των Ω3 Ω6Προιόν βιολογικής γεωργίας από την Γαλλία (Bioplanete).Το λάδι Μαύρου Κύμινου (Nigela Sativa) της Bioplanete προέρχεται από αιγυπτιακής υψηλής ποιότητας σπόρους.Η παραγωγή του γίνεται με ψυχρή πίεση και στη συνέχεια απλώς φιλτράρεται.Επίσης είναι γνωστό ως «χρυσό Φαραώ», το αρωματικό αποτέλεσμα επιδεικνύει επίσης μία ιδιαίτερα λεπτή σύνθεση των λιπαρών οξέων, με υψηλή περιεκτικότητα σε πολυακόρεστα λινελαϊκό οξύ (ω-6). Επιπλ..

14,20€

ΕΛΑΙΟ ΝΥΧΤΟΛΟΥΛΟΥΔΟΥ (EVENING PRIMEROSE OIL) 50ml

Έλαιο νυχτολούλουδου (Evening primrose oil )To έλαιο νυχτολούλουδου (Evening primrose oil ) είναι ένα από τα πιο πολύτιμα έλαια στην φροντίδα του δέρματος. Είναι πολύ πλούσιο σε GLA (γάμμα-λινολενικό οξύ), το οποίο αυξάνει την αντίσταση του σώματος και είναι αντιφλεγμονώδες. Μπορεί να κάνει θαύματα για το δέρμα και τα μαλλιά.   To έλαιο νυχτολούλουδου ρυθμίζει τη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων, βοηθώντας στην ομαλή και φυσιολογική λίπανση της επιδερμίδας. Βοηθά το δέρμα να επουλών..

6,90€

ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΒΙΟ 100ml

Ηλιέλαιο (ΒΙΟ) Sunflower oil (Helianthus annuus) Το ηλιέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, η οποία δρα αντιοξειδωτικά στο σώμα. Έχει άμεση σχέση με την πρόληψη των καρδιακών παθήσεων και ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Επιπλέον, η βιταμίνη Ε σχετίζεται ειδικά με την βελτίωση της υγείας του δέρματος και την αναγέννηση των κυττάρων. Αυτό σημαίνει ότι το δέρμα σας προστατεύεται καλύτερα έναντι ζημιών από τον ήλιο, καθώς και από την φυσική γήρανση που εμφανίζεται όταν οι ελεύθερες ρίζες είν..

1,80€

ΙΠΠΟΚΑΣΤΑΝΕΑΣ ΕΛΑΙΟ 60 ml

Έλαιο Ιπποκαστανέας (Αγριοκαστανιά), Horse Chestnut Oil (Aesculus hippocastanum)Το κατ’ εξοχήν έλαιο για την αντιμετώπιση κιρσών και φλεβίτιδας. Τονώνει την φλεβική κυκλοφορία, όταν εφαρμόζεται τοπικά στο δέρμα, και μειώνει την εμφάνιση των κιρσών. Μεγάλο μέρος της φαρμακευτικής αξίας της αγριοκαστανιάς αποδίδεται στην φυτοχημική ουσία aescin, η οποία έχει μια σταθεροποιητική δράση για τις φλέβες και τα τριχοειδή αγγεία.. Έχει αντι-φλεγμονώδη δράση οποία μειώνει τα πρηξίματα, γι’ αυτό και είναι ..

4,50€

ΚΑΚΑΟ ΒΟΥΤΥΡΟ (COCOA BUTTER) 100γρ.

Βούτυρο κακάο 100γρ.Το Βούτυρο Κακάο (Cocoa Butter) προέρχεται από την επεξεργασία των σπόρων του φυτού Theobroma cacao, γνωστό στην Ελλάδα ως κακαόδεντρο. Υπάρχουν ιστορικά στοιχεία που δείχνουν πως οι σπόροι του Κακάο χρησιμοποιούνται άπό το 1900 π.Χ., ενώ το όνομα του προέρχεται από τη λέξη cacahuatl, με την οποία περιέγραφαν το φυτό οι Αζτέκοι. Το Βούτυρο Κακάο άρχισε ουσιαστικά να χρησιμοποιείται από το 1828, όταν ο Ολλανδός Casparus van Houten επινόησε μία υδραυλική πρέσσα για την εξαγωγή ..

5,50€

ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ ΕΛΑΙΟ 60ml

Έλαιο Καλέντουλας Calendula oil (Calendula officinalis) Έχει μεγάλη αντιφλεγμονώδη και επουλωτική δράση, καθιστώντας το χρήσιμο σε επίμονες πληγές, ακμή, έλκη, κιρσούς, εξανθήματα, έκζεμα, Ανακουφίζει από πόνο, φλεγμονή, και κνησμώδεις δερματοπάθειες. Η Καλέντουλα ως λάδι για μασάζ θεραπεύει σε μεγάλο βαθμό, καταπραΰνει και μαλακώνει το δέρμα. Χάρη στην αντιφλεγμονώδη, αντιβακτηριακή του ιδιότητα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε, σαν την ενυδατική σας κρέμα για το ξηρό δέρμα και για σημεία..

4,30€

ΚΑΡΙΤΕ ΒΟΥΤΥΡΟ (SHEA BUTTER) 100γρ.

Βούτυρο Καριτέ 100γρ.Το Βούτυρο Καριτε (Shea Butter) προέρχεται από την επεξεργασία των καρπών του δέντρου Vitellaria Paradoxa, το οποίο το συναντάμε στη Δυτική και Κεντρική Αφρική. Το δέντρο αρχίζει να παράγει καρπούς, οι οποίοι μοιάζουν με μεγάλα δαμάσκηνα, όταν φτάσει σε ηλικία 10-15 ετών. Το Βούτυρο Καριτε φαίνεται να ήταν γνωστό από την εποχή της Αρχαίας Αιγύπτου, καθώς υπάρχουν κείμενα που αναφέρουν τη μεταφορά του με καραβάνια. Το όνομα του προέρχεται από τη Σενεγαλέζικη λέξη ghariti που ..

3,40€

ΚΑΡΥΔΑΣ ΕΛΑΙΟ 1000ml

Λάδι Καρύδας  (Βρώσιμη ποιότητα) Coconut Oil (Cocos nucifera) Το λάδι καρύδας εξάγεται από τον πυρήνα ή τη σάρκα της ώριμης καρύδας του κοκοφοίνικα. Το λάδι καρύδας συχνά αναφέρεται ως "το πιο υγιεινό λάδι στη γη." Οι απαραίτητες πρωτεΐνες και το καπρικό και λαυρικό οξύ καταπολεμούν τις ρυτίδες, τονώνουν και συσφίγγουν το δέρμα, ενώ θρέφουν υγιή μαλλιά. Αποτελώντας την πλουσιότερη πηγή της φύσης σε MCFAs (λιπαρά οξέα μεσαίας αλύσου) το λάδι καρύδας απορροφάται εύκολα από τον οργανισμ..

22,90€

ΚΑΡΥΔΑΣ ΕΛΑΙΟ 100ml

Έλαιο Καρύδας (Βρώσιμη ποιότητα) Coconut Oil (Cocos nucifera) Το λάδι καρύδας εξάγεται από τον πυρήνα ή τη σάρκα της ώριμης καρύδας του κοκοφοίνικα. Το λάδι καρύδας συχνά αναφέρεται ως "το πιο υγιεινό λάδι στη γη." Οι απαραίτητες πρωτεΐνες και το καπρικό και λαυρικό οξύ καταπολεμούν τις ρυτίδες, τονώνουν και συσφίγγουν το δέρμα, ενώ θρέφουν υγιή μαλλιά. Αποτελώντας την πλουσιότερη πηγή της φύσης σε MCFAs (λιπαρά οξέα μεσαίας αλύσου) το λάδι καρύδας απορροφάται εύκολα από τον οργανισμό, ενισχύο..

3,10€

ΚΑΡΥΔΑΣ ΕΛΑΙΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΒΙΟ 200ml

ΠΑΡΘΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ ΨΥΧΡΗΣ ΕΚΘΛΙΨΗΣ  ... με αντιγηραντική, καλλυντική και αντιοξειδωτική δράση!Προιόν βιολογικής γεωργίας από την Ταυλάνδη (ΒΙΟΥΓΕΙΑ).Συστατικά: 100% παρθένο βιολογικό λάδι καρύδας ψυχρής έκθλιψης.Το λάδι καρύδας είναι ένα δημοφιλές και αρκετά θρεπτικό έλαιο που προέρχεται από τη σάρκα ώριμων καρύδων. Η καρύδα αποτελεί την κύρια πηγή τροφής εδώ και αιώνες σε όσους ζουν στους τροπικούς κύκλους, αλλά η χρήση της στη βιομηχανία και την κοσμετολογία την έχει καθ..

7,10€

ΚΑΡΥΔΑΣ ΕΛΑΙΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΒΙΟ 500ml

ΠΑΡΘΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ ΨΥΧΡΗΣ ΕΚΘΛΙΨΗΣ  ... με αντιγηραντική, καλλυντική και αντιοξειδωτική δράση!Προιόν βιολογικής γεωργίας από την Ταυλάνδη (ΒΙΟΥΓΕΙΑ).Συστατικά: 100% παρθένο βιολογικό λάδι καρύδας ψυχρής έκθλιψης.Το λάδι καρύδας είναι ένα δημοφιλές και αρκετά θρεπτικό έλαιο που προέρχεται από τη σάρκα ώριμων καρύδων. Η καρύδα αποτελεί την κύρια πηγή τροφής εδώ και αιώνες σε όσους ζουν στους τροπικούς κύκλους, αλλά η χρήση της στη βιομηχανία και την κοσμετολογία την έχει καθ..

10,90€

ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ 100ml

ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ (Ricinus Communis) 50mlΤο έλαιο  εξάγεται από τους σπόρους του φυτού Ricinus Communis και έχει αποδειχθεί από τα αρχαία χρόνια ως ένα από τα πιο χρήσιμα φυτικά έλαια τόσο για την υγεία του ανθρώπου. Είναι το γνωστό μας ρετσινόλαδο από την λαική ιατρική.Είναι πλούσιο σε ρικινολεϊκό οξύ, το οποίο έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριδιακές, αντιικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Επιπλέον, τα υψηλά επίπεδά του σε ακόρεστα λιπαρά οξέα έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες.Φυσικό μαλακτικό γι..

2,70€

ΚΙΣΣΟΣ ΕΛΑΙΟ 60ml

Έλαιο Κισσού Common Ivy oil (Hedera Helix) Είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα συστατικά για την θεραπεία της κυτταρίτιδας. Έχει αδυνατιστικές ιδιότητες που διεγείρουν την αιματική και λεμφική κυκλοφορία και αναστέλλει την περαιτέρω σκλήρυνση του λιπώδους ιστού που περιβάλλει την μήτρα κολλαγόνου. Τρόπος χρήσης:Εφαρμόστε το έλαιο κισσού στο δέρμα κάθε βράδυ, κάνοντας μασάζ για 10-15’ όπου εμφανίζεται κυτταρίτιδα, επιτρέποντας στο έλαιο να δράσει στο δέρμα. ..

4,10€

Λάδι για μασάζ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ με Κανναβιδιόλη (CBD) - Λεμόνι 100ml

Λάδι για μασάζ με Κανναβιδιόλη (CBD) - Lemon 100mlΑυτό το φυσικό, πλούσιο σε CBD έλαιο μασάζ με λεμόνι, τρέφει και προστατεύει το δέρμα ενώ  επικεντρώνεται στο μυοσκελετικό σύστημα. Το X-Oil Lemon massage oil είναι αποτελεσματικό στην θεραπεία της αρθρίτιδας. Το λάδι είναι αποτελεσματικό στην ανακούφιση της μυϊκής δυσκαμψίας ή του μυϊκού πόνου. Η σύνθεση του αποτελείται από 100% φυσικά βιολογικά συστατικά. Συστατικά: Οργανικό ελαιόλαδο, Οργανικό λάδι καρπού Κάνναβης, Αμυγδαλέλαιο, , Φυ..

15,90€

ΛΙΝΕΛΑΙΟ ΨΥΧΡΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΒΙΟ 250ml

ΛΙΝΕΛΑΙΟ ΨΥΧΡΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΒΙΟ 250ml ...απαραίτητο συμπλήρωμα των Ω3,6 λιπαρών οξέων!Προιόν βιολογικής γεωργίας από την Ελβετία (SABO).Το έλαιο του λιναρόσπορου ψυχρής πίεσης είναι μεταξύ των τροφίμων που είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, ιδιαίτερα άλφα-λινολενικό οξύ (ωμέγα 3) και το λινελαϊκό οξύ (ωμέγα 6).Αυτά τα απαραίτητα λιπαρά οξέα πρέπει οπωσδήποτε να λαμβάνονται με την τροφή, καθώς ο οργανισμός δεν είναι σε θέση να τα παράγει. Η ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή θα πρέπει να πα..

5,20€

ΜΑΚΑΝΤΑΜΙΑ ΕΛΑΙΟ 50ml

ΛΑΔΙ ΜΑΚΑΝΤΑΜΙΑ (Macadamia Ternifolia Seed oil) 50mlΤο λάδι Μακαντάμια προέρχεται από τους καρπούς του φυτού Macadamia Ternifolia, οι οποίοι μοιάζουν με τα γνωστά μας φουντούκια. Εντάξτε το στην καθημερινή φροντίδα του σώματός σας και δείτε μόνοι σας τις ευεργετικές επιπτώσεις του ελαίου αυτού. Το συγκεκριμένο λάδι Μακαντάμια που σας προσφέρουμε είναι αγνό 100% φυτικό έλαιο κατάλληλο και για βρώση,Ποιες είναι οι δράσεις του ελαίου Μακαντάμια:ΑντιγηραντικόΤο σκουαλένιο που περιέχει το λάδι μακαντ..

4,00€