Αλεύρι


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Αλεύρι Ζέας (Triticum Dicoccum), βιοδυναμικό 1000γρ.

 Αλεύρι Ζέας (Triticum Dicoccum), βιοδυναμικό  Αλεύρι από σιτάρι triticum dicoccum αλεσμένο σε πετρόμυλο.Βιοδυναμικό αλεύρι ολικής από αλεσμένο σε πετρόμυλο βιοδυναμικό σιτάρι  triticum dicoccum (emmer) που καλλιεργείται στην εδώ και 3 γενιές γη  μας στην Αγία Τριάδα στη Θεσσαλία.  Το προϊόν αυτό χαίρει της εκτίμησης επαγγελματιών αρτοποιών,  καταναλωτών και του γαστρονομικού τύπου και έχει συμπεριληφθεί στα καλύτερα ελληνικά προϊόντα (ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ 2010-11).&n..

4,30€

ΑΛΕΥΡΙ ΠΑΤΑΤΑΣ 350γρ. ΒΙΟ

ΑΛΕΥΡΙ ΠΑΤΑΤΑΣ ΒΙΟΤο αλεύρι πατάτας διαφέρει από το άμυλο πατάτας και ως προς την γεύση αλλά και την παραγωγή τους.Στο αλεύρι η πατάτα αφυδατώνεται και μετά αλέθεται.Έχει εξαιρετική ποιότητα ψησίματος και χρησιμοποιείται για την παρασκευή ψωμιού ως πρόσθετο μαζί με άλλα αλεύρια ή και μόνο του, σε κέικ, μπισκότα, ακόμα και ως πηκτικό σε σούπες, σάλτσες κλπ.Για την καλύτερη προστασία του προϊόντος να φυλάσετε σε μέρος σκιερό, δροσερό και μετά το άνοιγμα του στο ψυγείο.Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς ..

2,55€

Αλεύρι σκληρό κίτρινο 1000γρ.

Αλεύρι σκληρό κίτρινο 1000γρ.Αλεύρι ελληνικό από σκληρά σιτάρια για ζυμωτό ψωμί, πίτες, χειροποίητες πίτσες κ.λ.π...

1,20€

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΓΛΥΚΟΣ ΣΤΑΡΕΝΙΟΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ, ΑΠΌ ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΤΑΡΙ 250γρ.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΓΛΥΚΟΣ ΣΤΑΡΕΝΙΟΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ,  ΑΠΌ ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΤΑΡΙΠροιόν Trinity farmΒιολογικός τραχανάς από βιοδυναμικό σκληρό σιτάρι που καλλιεργείται στην εδώ και 3 γενιές γη μας στην Αγία Τριάδα στη Θεσσαλία. Χαρακτηριστικό ελληνικό προϊόν, πολύ υγιεινό και θρεπτικό, παρασκευάζεται με την ανάμιξη βρασμένου και σπασμένου σταριού και γάλατος. Στις διάφορες μαγειρικές παραλλαγές του μπορεί να σερβιριστεί στο πρωινό, μεσημεριανό ή δείπνο. Ο τραχανάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για ρύζι..

3,20€