Βιταμίνη Ε (Vitamin-E-acetate) 30ml

Βιταμίνη Ε (Vitamin-E-acetate) 30ml

«Οι φωτογραφίες είναι για την παρουσίαση και ενδεχομένως να μην απεικονίζουν πάντα ακριβώς το προιόν που αποστέλλουμε.»

Βιταμίνη Ε (Acetate)

Η βιταμίνη Ε έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται σε όλα σχεδόν τα καλλυντικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Προσθέτοντας βιταμίνη Ε στα λάδια βάσης που χρησιμοποιείτε (2-5%), αυξάνετε στη πράξη το "χρόνο ζωής" τους. Η βιταμίνη Ε προωθεί την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα να απορροφούνται αποτελεσματικότερα οι υπόλοιπες βιταμίνες.

Η Βιταμίνη Ε θεωρείται πως βελτιώνει σημαντικά την ελαστικότητα της επιδερμίδας και πως συμβάλει στην αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης. Η Βιταμίνη Ε μπορεί λοιπόν να χρησιμοποιηθεί αραιωμένη σε ποσοστο 2%-5% στην επιδερμίδα (πρόσωπο και σώμα) και είναι επίσης ιδανικό για εγκύους για την πρόληψη και αποφυγή των ραγάδων.

Η Βιταμίνη Ε-acetate (Vitamin-E-acetate) γνωστή και ως Tocopheryl acetate είναι ένα γνωστό "συμπλήρωμα διατροφής" (με μοριακό τυπο C31H52O3). Είναι ο πιο γνωστός από τους συνολικά 8 τύπους βιταμίνης E που υπάρχουν και παράγεται εργαστηριακά από τη σύνθεση Βιταμίνης Ε και οξικού οξέως (γνωστό και ως αιθανικό οξύ ή αιθανοϊκό οξύ).

Είναι παχύρευστη και ανοιχτόχρωμη και ακριβώς ίδια με τις γνωστές αμπούλες Βιταμίνης Ε.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: PRK-10
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 6,60€

Εάν επιθυμείτε να παραγγείλετε μεγαλύτερες ποσότητες από τις προτεινόμενες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας