ΚΑΡΥΔΑΣ ΕΛΑΙΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΒΙΟ 500ml ψυχρής έκθλιψης

ΚΑΡΥΔΑΣ ΕΛΑΙΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΒΙΟ 500ml ψυχρής έκθλιψης

«Οι φωτογραφίες είναι για την παρουσίαση και ενδεχομένως να μην απεικονίζουν πάντα ακριβώς το προιόν που αποστέλλουμε.»

ΠΑΡΘΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ ΨΥΧΡΗΣ ΕΚΘΛΙΨΗΣ  ... με αντιγηραντική, καλλυντική και αντιοξειδωτική δράση!
Προιόν βιολογικής γεωργίας από την Ταυλάνδη (ΒΙΟΥΓΕΙΑ).

Συστατικά: 100% παρθένο βιολογικό λάδι καρύδας ψυχρής έκθλιψης.

Το λάδι καρύδας είναι ένα δημοφιλές και αρκετά θρεπτικό έλαιο που προέρχεται από τη σάρκα ώριμων καρύδων.
Η καρύδα αποτελεί την κύρια πηγή τροφής εδώ και αιώνες σε όσους ζουν στους τροπικούς κύκλους, αλλά η χρήση της στη βιομηχανία και την κοσμετολογία την έχει καθιερώσει σαν ένα αρκετά βιώσιμο εμπόρευμα. Το έλαιο καρύδας αντέχει στη θερμότητα και έτσι είναι κατάλληλο για μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες. Οξειδώνεται αργά, ανθεκτικό στο τάγγισμα και έχει διάρκεια ζωής περίπου δύο χρόνια ή περισσότερο. Η αγνή κρέμα καρύδας που βγαίνει με τη διαδικασία υγρής άλεσης έχει απεριόριστο χρόνο ζωής.


Η σύνθεση του ελαίου καρύδας:
Η καρύδα είναι αρκετά επωφελής για την υγεία σε πολλούς τομείς και αυτό συμβαίνει εξαιτίας των θρεπτικών ινών της. Παρόλο αυτά το λάδι που παίρνουμε από αυτήν είναι μία θαυμάσια πηγή τροφής που όμως χρησιμοποιείται και στην φαρμακολογία. Δεν έχει κερδίσει άδικα τη φήμη σαν το πιο υγιεινό έλαιο που υπάρχει στον κόσμο ακόμα και αν πριν μερικά χρόνια είχε ενοχοποιηθεί λανθασμένα η περιεκτικότητά της σε κορεσμένο λίπος σαν κάτι το ανθυγιεινό.


Τα 5 κορυφαία οφέλη του λαδιού καρύδας:


1 Καταπολέμηση των γκρίζων μαλλιών

Οι «υπερδυνάμεις» του ελαίου καρύδας, αντιστρέφουν τη φυσική διαδικασία γκριζαρίσματος των μαλλιών χωρίς τοξικές βαφές ή σύνθετες διαδικασίες. Οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στις βαφές μαλλιών είναι πολύ συμπυκνωμένες και η απορρόφηση τοξινών είναι αναπόφευκτη. Αλλά αν χρησιμοποιείτε μόνο φυσικά προϊόντα, μπορείτε να έχετε τα ίδια αποτελέσματα χωρίς καμία παρενέργεια. Τα οφέλη για τα μαλλιά δεν σταματούν εκεί: το λάδι καρύδας περιέχει επίσης ιδιότητες φυσικής ενδυνάμωσης και μπορεί να βοηθήσει τα μαλλιά σας να ανακτήσουν την ενυδάτωση και την όμορφη εμφάνισή τους. Η εφαρμογή λαδιού καρύδας στις τούφες και το τριχωτό της κεφαλής σας κάθε βράδυ με ένα απαλό μασάζ, θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να ανακτήσουν την υγεία και το χρώμα τους.

2 Καταπολέμηση παθογόνων και βακτηρίων


Το λαυρικό οξύ υπάρχει σε υψηλή ποσότητα στο λάδι καρύδας. Το να απολαμβάνετε μια κουταλιά σε τακτά χρονικά διαστήματα προάγει τη σύνθεση μονολαυρίνης, ενός μονογλυκεριδίου που σκοτώνει τα βακτήρια και τους μύκητες. Αυτό καθιστά την καρύδα έναν εκπληκτικό σύμμαχο κατά των λοιμώξεων και των ασθενειών.


3 Συμβολή στην απώλεια βάρους

Οι πηγές των θερμίδων που καταναλώνετε έχουν σημασία. Καταναλώνοντας 200 θερμίδες με τη μορφή λαχανικών και φρούτων ή λαμβάνοντας την ίδια ποσότητα θερμίδων από junk food δεν είναι το ίδιο. Αυτές οι θερμίδες επηρεάζουν τον αρνητικά τον οργανισμό και τις ορμόνες σας. Ενώ το λάδι καρύδας μπορεί να είναι πλούσιο σε φυτικά λιπαρά, έχει την ικανότητα να μειώνει την όρεξη, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει το φυσικό μεταβολισμό σας. Είναι win-win. Το λάδι καρύδας σας βοηθάει να κάψετε περισσότερες θερμίδες (χωρίς καμία προσπάθεια), ενώ μειώνει την όρεξή σας.

4 Υγιής καρδιά

Ανάμεσα στα οφέλη για την υγεία από την τακτική κατανάλωση λαδιού καρύδας είναι η μείωση της χοληστερόλης LDL και η αύξηση της χοληστερόλης HDL, η μείωση του κινδύνου καρδιακής νόσου και η βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας. Χρειάζεται να πούμε περισσότερα;

5 Έξυπνες επιλογές

Το λάδι καρύδας μπορεί να ενισχύσει τις λειτουργίες του εγκεφάλου και να μειώσει τον κίνδυνο της νόσου Alzheimer. Το λάδι δρα ως πηγή ενέργειας που τροφοδοτεί τον εγκέφαλο, διατηρώντας υγιή τα κύτταρά του. Και πιο υγιής εγκέφαλος σημαίνει εξυπνότερες επιλογές


Τι είναι όμως αυτό το διαφορετικό της καρύδας;

Τα έλαια και τα λίπη αποτελούνται από μόρια που ονομάζονται και λιπαρά οξέα. Αυτές οι ομάδες κατατάσσονται είτε ανάλογα με τον κορεσμό ή ανάλογα με το μοριακό μήκος και το μέγεθος της αλυσίδας άνθρακα σε κάθε λιπαρό οξύ. Τα μονοακόρεστα λίπη και τα πολυακόρεστα λίπη είναι ένα παράδειγμα της πρώτης κατηγορίας. Η δεύτερη ταξινόμηση βασίζεται στο μοριακό μέγεθος ή το μήκος της αλυσίδας άνθρακα του λιπαρού οξέος του. Μακριές αλυσίδες ατόμων άνθρακα αποτελούνται από μεμονωμένα λιπαρά οξέα με ένα συνημμένο άτομο του υδρογόνου. Υπάρχουν λιπαρά οξέα βραχείας αλυσίδας γνωστή ως SCFA, μέσης αλυσίδας λιπαρά οξέα (MCFA), όπως λάδι καρύδας και μακράς αλυσίδας λιπαρά οξέα (LCFA). Είτε ακόρεστο ή κορεσμένο, η πλειοψηφία των λιπών και ελαίων στη διατροφή μας αποτελείται από μακρές αλυσίδες λιπαρών οξέων. Στην πραγματικότητα, η πλειοψηφία των λιπαρών οξέων που καταναλώνονται είναι LCFA.

Χρήση:
Χρησιμοποιήστε το ως τρόφιμο ή ως ένα πολύτιμο καλλυντικό για περιποίηση προσώπου και μαλλιών.


Πηγή: holmesplace.gr, Βιουγεία

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ-187
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 7,99€

Εάν επιθυμείτε να παραγγείλετε μεγαλύτερες ποσότητες από τις προτεινόμενες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Ετικέτες: ελαιο καρυδας