Βαρέα μέταλλα - τι βοηθάει στον καθαρισμό τους ;

yperikon 09/09/2021 1187 0 0

Βαρέα μέταλλα - τι βοηθάει στον καθαρισμό τους ;

Τι βοηθάει στην αποτοξίνωση βαρέων μετάλλων

και γιατί την χρειαζόμαστε ...

 

Είναι κοινώς γνωστό ότι η σύγχρονη ζωή ιδιαίτερα στο αστικό περιβάλλον, μας επιβαρύνει με την παρουσία βαρέων μετάλλων και χημικών ουσιών.  Τα συμπτώματα και ακόμη και οι χρόνιες ασθένειες που σχετίζονται με την τοξικότητα των βαρέων μετάλλων θεωρείται τώρα ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια άνθρωποι. Η έκθεση σε τοξικά βαρέα μέταλλα πιστεύεται ότι είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει, αν όχι βασική αιτία, συμπτωμάτων όπως η χαμηλή ενέργεια, οι διαταραχές της διάθεσης και οι γνωστικές αλλαγές.

Μία διαδικασία αποτοξίνωσης θα βοηθήσει τις φυσικές διεργασίες του οργανισμού μας για να απαλλαγεί από τις τοξίνες και να μας χαρίσει ενέργεια, ζωτικότητα και πολύ υγεία. Σε αυτήν την διαδικασία είναι σημαντικό να μην επιβαρυνόμαστε επιπλέον με τοξίνες οπότε μία διατροφή πλούσια σε βιολογικά φρούτα και λαχανικά, καθαρό νερό και αποφυγή βλαβερών και επεξεργασμένων τροφών κρίνεται απαραίτητα.

Επίσης θα σας δείξουμε μερικά φυσικά συμπληρώματα και τροφές που έχουν δείξει ιδιαίτερα αποτοξινωτική δράση από τα βαρέα μέταλλαΖΕΟΛΙΘΟΣ

βοηθά στην εξάλειψη των βαρέων μετάλλων, ιδίως του μόλυβδου, υδράργυρου, καδμίου, αρσενικού, αλουμινίου, κασσίτερου και του επιπλέον σιδήρου, χωρίς να αφαιρεί τα υγιή ιόντα και μέταλλα. Επίσης, καταργεί τα ραδιενεργά μέταλλα όπως του καισίου και στροντίου-90, τα φυτοφάρμακα, τα ζιζανιοκτόνα, καθώς και άλλες τοξίνες από το σώμα, ουσίες που ενοχοποιούνται για την εμφάνιση πολλών προβλημάτων υγείας
ΓΗ ΔΙΑΤΟΜΩΝ
Η γη διατόμων ή διατομίτης, αποτελείται από μικροσκοπικά απολιθωμένα φυτά νερού (άλγη) που αλέθονται σε λεπτή λευκή σκόνη. Σε μικροσκοπικό επίπεδο, αυτά τα μικροσκοπικά, αιχμηρά σωματίδια κινούνται μέσω του συστήματός σας, προσελκύοντας τα πάντα από βακτήρια, μύκητες, πρωτόζωα, ιούς, ενδορφίνες, υπολείμματα φυτοφαρμάκων και ναρκωτικών, E-Coli και βαρέα μέταλλα. Η διατομική γή είναι ένα καταπληκτικό καθαριστικό παχέος εντέρου και αποτοξινώνει και καθαρίζει τον οργανισμό καθώς περνάει μέσα από το γαστρεντερικό μας σύστημα.
SCHISANDRA BERRY
Το Schisandra Berry περιέχει περίπου 40 λιγνάνες και ενισχύει την παραγωγή γλουταθειόνης στο ήπαρ, ένα πολύ σημαντικό κυτταρικό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην απαλλαγή του σώματος από τα βαρέα μέταλλα και άλλες τοξίνες. Αυτό το μοναδικό προσαρμογόνο έχει συγγένεια όχι μόνο για τον καθαρισμό, την προστασία και την ενίσχυση του ήπατος, αλλά και το κεντρικό νευρικό σύστημα, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας όταν υπάρχουν νευροτοξίνες.
ΧΛΩΡΕΛΛΑ
Η χλωρέλλα είναι ένας τύπος πράσινων φυκιών του γλυκού νερού (άλγη όπως και η Σπιρουλίνα) που δρα ως φυσικό χηλικό για την απομάκρυνση βαρέων μετάλλων, ιδιαίτερα του μολύβδου και του υδραργύρου. Είναι μια μεγάλη πηγή χλωροφύλλης και «πεινάει» να απορροφήσει άλλα μέταλλα. Η χλωρέλλα στη διατροφή αυξάνει την κάθαρση του υδραργύρου από την πεπτική οδό, τους μυες, τους συνδέσμους, τον συνδετικό ιστό και οστάΑΓΡΙΑ ΜΟΥΡΑ (WILD BLUEBERRIES)
Απομακρύνετε τα βαρέα μέταλλα από τον ιστό του εγκεφάλου σας, θεραπεύοντας και επιδιορθώνοντας τυχόν κενά που δημιουργούνται από την οξείδωση όταν αφαιρούνται τα βαρέα μέταλλα. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε άγρια βατόμουρα, καθώς διαθέτουν μοναδικά φυτοθρεπτικά συστατικά με ειδικές ικανότητες αποτοξίνωσης. Τα ισχυρά αντιοξειδωτικά στα άγρια βατόμουρα βοηθούν στην αναστροφή κάθε οξειδωτικής βλάβης που αφήνει πίσω της η απομάκρυνση των βαρέων μετάλλων


Μήπως ήρθε η ώρα της δικιάς σας αποτοξίνωσης;;

 

 

Tags: βαρεα μεταλλα καθαρισμος αποτοξινωση

Write a Comment

Related Product

BLUEBERRIES WILD  ΜΥΡΤΙΛΛΑ ΑΓΡΙΑ oσμωτικά (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ)

BLUEBERRIES WILD ΜΥΡΤΙΛΛΑ ΑΓΡΙΑ oσμωτικά (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ)

BLUEBERRIES ΑΓΡΙΑ oσμωτικά Χ/Ζ Από το γεγονός ότι είναι φτωχά σε λίπος, νάτριο και θερμίδες, κατατάσσονται στην πρώτη βαθμίδα της υγιεινής διατροφής, γιατί συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού και τον προφυλάσσουν από πολλές ασθένειες, δικαίως δε θεωρείται ένα σύγχρονο «ελιξίριο της νεότητας.Επιστημονικές μελέτες προσθέτουν συνεχώς νέα θαυματουργά χαρακτηριστικά στον καρπό αυτό, που είναι πλούσιος σε βιταμίνες Α,C,E , Β- καροτίνη, ιχνοστοιχεία, κάλλιο, μαγνήσιο, φωσφόρο και φυτικ..

3,82€

ΖΕΟΛΙΘΟΣ ΣΚΟΝΗ 75γρ. κατάλληλος για ανθρώπινη χρήση

ΖΕΟΛΙΘΟΣ ΣΚΟΝΗ 75γρ. κατάλληλος για ανθρώπινη χρήση

ΖΕΟΛΙΘΟΣ Ο ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΙΚΟΣ ... ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΧΡΗΣΗ. Προιόν Σερβίας (ΒΙΟΥΓΕΙΑ)Ένα φυσικό προϊόν με πολλές υποσχέσεις χάρη της μοναδικής του κρυσταλλικής δομής, όπου αντιγράφει την δομή ενός «τυπικού κυττάρου με τεράστια θα λέγαμε χυμοτόπια» που παγιδεύουν μέταλλα και οργανικές ενώσεις τις οποίες αποσύρει με ασφάλεια από το σώμα. και αυτό επειδή ο Ζεόλιθος είναι ένα από τα λίγα αρνητικά φορτισμένα ορυκτά στη φύση.Ένας φυσικός ..

3,80€

ΧΛΩΡΕΛΛΑ ΣΚΟΝΗ (Chlorella powder) ΒΙΟ 100γρ.

ΧΛΩΡΕΛΛΑ ΣΚΟΝΗ (Chlorella powder) ΒΙΟ 100γρ.

ΧΛΩΡΕΛΛΑ ΣΚΟΝΗ (Chlorella powder)Το φύκι που αποτελεί μία από τις πλουσιότερες τροφές στον πλανήτη, Ιδανική για αποτοξίνωση και από βαρέα μέταλλα!Η χλωρέλλα είναι μια μονοκύτταρη άλγη (φύκι του γλυκού νερού) που περιέχει στην σύνθεση της τις πράσινες φωτοσυνθετικές χρωστικές χλωροφύλλη-α και-β στους χλωροπλάστες της. Μέσω της φωτοσύνθεσης, πολλαπλασιάζει γρήγορα, απαιτώντας μόνο διοξείδιο του άνθρακα, νερό, ηλιακό φως, και μία μικρή ποσότητα ανόργανων συστατικών ώστε να αναπαραχθεί.Τα ..

6,70€

SCHISANDRA BERRIES - ΣΙΣΑΝΤΡΑ ΣΚΟΝΗ 80γρ.

SCHISANDRA BERRIES - ΣΙΣΑΝΤΡΑ ΣΚΟΝΗ 80γρ.

SCHISANDRA BERRIES (Schisandra chinensis)Οι γυναίκες της Κίνας παραδοσιακά χρησιμοποιούν αυτά τα μούρα στη διατροφή τους για να διατηρήσουν το νεανικό τους σφρίγος.Το φυτό ονομάζεται Schisandra chinensis που σημαίνει "φρούτο με πέντε γεύσεις" γιατί τα  μωβ-κόκκινα μούρα του περιγράφονται να έχουν ως πέντε γεύσεις: γλυκό, αλμυρό, πικρό, πικάντικο και ξινό! Οι σπόροι του μούρου Schisandra περιέχουν λιγνάνες. Αυτές είναι ουσίες που μπορεί να έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία.Για χιλιάδε..

5,70€

ΓΗ ΔΙΑΤΟΜΩΝ (Diatomaceous Earth) 500gr - αποτοξίνωση εντέρου, πηγη πυριτίου

ΓΗ ΔΙΑΤΟΜΩΝ (Diatomaceous Earth) 500gr - αποτοξίνωση εντέρου, πηγη πυριτίου

Διατομική γη της DiatomPure®, πλούσια σε πυρίτιο. Η σίλικα ή πυρίτιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά ιχνοστοιχεία στο σώμα μας. Στην πραγματικότητα, το ανθρώπινο σώμα χρησιμοποιεί γύρω επτά γραμμάρια πυριτίου που είναι μια ποσσότητα πολύ μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλο μέταλλο. Εξαιτίας αυτού, είναι σημαντικό να αντλήσουμε αρκετό πυρίτιο για να βοηθήσουμε την λειτουργία του σώματος, την υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Η γη διατόμων ή διατομίτης, αποτελείται από μικροσ..

7,00€