Υποκατάστατο Αλατιού Fitsalt 250gr Marnys - με 0% νάτριο

Υποκατάστατο Αλατιού Fitsalt 250gr Marnys - με 0% νάτριο

«Οι φωτογραφίες είναι για την παρουσίαση και ενδεχομένως να μην απεικονίζουν πάντα ακριβώς το προιόν που αποστέλλουμε.»

Υποκατάστατο Αλατιού Fitsalt 250gr Marnys - με 0% νάτριο

Αλάτι με 0% νάτριο, ιδανικό για δίαιτες χαμηλής περιεκτικότητας σε νάτριο.

Το MARNYS® Fitsalt περιέχει χλωριούχο κάλιο ως υποκατάστατο του κοινού αλατιού, δηλαδή πρόκειται για ένα αλάτι χωρίς νάτριο που διευκολύνει τη μείωση της πρόσληψης νατρίου και βοηθά στην ισορροπία των μετάλλων.

Το χλωριούχο κάλιο (κύριο συστατικό- 97% του περιεχομένου), παρέχει μια υγιεινή εναλλακτική λύση στην κατανάλωση κοινού αλατιού στη διατροφή.
Η L-λυσίνη διευκολύνει την αντικατάσταση του αλατιού από το κάλιο, ευνοώντας την αλλαγή των διατροφικών συνηθειών προς άλλες πιο υγιεινές συνήθειες χάρη στη γευστική της δράση.
Το γλουταμινικό οξύ αυξάνει την αντίληψη της γεύσης λόγω της ενεργοποίησης συγκεκριμένων υποδοχέων στο στόμα.
Η L-λυσίνη και το γλουταμινικό οξύ, μαζί με το χλωριούχο κάλιο, ενισχύουν τη γεύση, βελτιώνοντας τη γευστική ισορροπία και τον αντίκτυπο των τροφίμων.
Το MARNYS® Fitsalt είναι ιδανικό για άτομα που ανησυχούν για την πρόσληψη αλατιού στη διατροφή τους, για όσους θέλουν να αντικαταστήσουν το αλάτι σε ειδικές δίαιτες και σε άτομα που θέλουν να διατηρήσουν την αρτηριακή τους πίεση σε φυσιολογικά επίπεδα.

Διατίθεται σε βολικό μπουκάλι με πολύ ασφαλές και άνετο κλείσιμο που επιτρέπει τη δοσολογία του περιεχομένου και την εύκολη χρήση του.

Συστατικά: χλωριούχο κάλιο (97%), μονοϋδροχλωρική L-λυσίνη, ενισχυτικό γεύσης (γλουταμινικό οξύ), ρυθμιστής οξύτητας (φωσφορικό δικαλίου) και αντιπηκτικό (διοξείδιο του πυριτίου).

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ-529
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 5,50€

Εάν επιθυμείτε να παραγγείλετε μεγαλύτερες ποσότητες από τις προτεινόμενες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Ετικέτες: νατριο, αλατι, πιεση, υπερταση