ΚΑΣΙΟΥΣ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΩΜΑ ΑΝΑΛΑΤΑ

ΚΑΣΙΟΥΣ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΩΜΑ ΑΝΑΛΑΤΑ

«Οι φωτογραφίες είναι για την παρουσίαση και ενδεχομένως να μην απεικονίζουν πάντα ακριβώς το προιόν που αποστέλλουμε.»

Κάσιους φυστίκια - το φυσικό αντικαταθλιπτικό

Τα κάσιους αποτελούν μια πλούσια πηγή της τρυπτοφάνης, η οποία είναι ένα βασικό αμινοξύ στο σώμα μας. Η τρυπτοφάνη είναι επωφελής για την ανάπτυξη και εξέλιξη των παιδιών. Το αμινοξύ ρυθμίζει επίσης την διάθεση, βελτιώνει τον ύπνο, τη συμπεριφορά, και αυτό μπορεί να ελαχιστοποιήσει ουσιαστικά το επίπεδο του άγχους, του στρες και της κατάθλιψης.

Από μόλις δύο χούφτες κάσιους, μπορείτε να πάρετε 1,000 – 2,000 mg τρυπτοφάνης. Η τρυπτοφάνη έχει αποδειχθεί ότι είναι εν δυνάμει εξίσου αποτελεσματική με τα αντικαταθλιπτικά, η κύρια διαφορά είναι ότι τα κάσιους δεν προκαλούν παρενέργειες.

Άλλες ιδιότητες

Τα κάσιους, οι ξηροί καρποί με τη χαρακτηριστική βουτυρένια γεύση, είναι πλούσια σε βιταμίνες Ε και Β6, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν, σύμφωνα με μελέτες, στην αντιμετώπιση των καρδιακών παθήσεων.
Είναι επίσης ωφέλιμα για τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα, γεγονός που μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη.

Μια μικρή χούφτα κάσιους είναι αρκετή για την πρόσληψη της απαραίτητης ποσότητας μετάλλων και ιχνοστοιχείων, όπως φώσφορος, μαγνήσιο, μαγγάνιο, σίδηρος και ψευδάργυρος, ενώ τα αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχουν προστατεύουν τον οργανισμό από τις αρνητικές επιπτώσεις του οξειδωτικού στρες.

Προέλευση: Ινδία


Προσοχή: Τα κάσιους ανήκουν στα αλλεργιογόνα τρόφιμα όπως και τα γνωστά φυστίκα.


Πηγές: hippieteepee.gr,onmed.grΓράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: FR-0053
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 1,30€

Εάν επιθυμείτε να παραγγείλετε μεγαλύτερες ποσότητες από τις προτεινόμενες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Ετικέτες: τρυπτοφανη, αντικαταθλιπτικο, καταθλιψη, βιταμίνες Ε και Β6, φώσφορος, μαγνήσιο, μαγγάνιο, σίδηρος, ψευδάργυρος