Μέλι


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

THREPSIS: Άλειμα μελιού με superfood

THREPSIS: Άλειμα μελιού με superfood - με νέα βελτιωμένη υφή Ελληνικό μέλι, Γκότζι μπέρι, Ιπποφαές , κανέλα Κεϋλάνης & μαστίχα Χίου Ένας μοναδικός διατροφικός θησαυρός συνδυασμός των πιο πολύτιμων και θρεπτικών συστατικών της φύσης, πηγής ευεξίας, νεότητας και μακροζωίας. Ένας μοναδικός διατροφικός θησαυρός συνδυασμός Ποτέ άλλοτε μια υπερτροφή, δεν κατάφερε να συνδυάσει τόσο γευστικά, τα πολυτιμότερα θρεπτικά συστατικά του πλανήτη: μέλι εξαιρετικής ποιότητας, εκλεκτής ποικιλίας Goj..

8,90€

ΜΕΛΙ ΑΝΘΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ

Μέλι ελληνικό αξεπέραστης αξίας! Ελληνικό προιόν αυστηρά επιλεγμένο Παραγωγός: κ. Αμαξάς Αντώνιος, Νέα Μανωλάδα Ηλείας,  http://www.anel.gr/el/apiculture/queens-bee-packages/16-amaksas-antonis.htmlΤο μέλι θεωρείται θησαυρός υγείας και δύναμης. Η αξία του έχει εκτιμηθεί από την αρχαιότητα. Το μέλι είναι βιολογικό προϊόν. Προέρχεται από το νέκταρ που μαζεύουν οι μέλισσες από τους κάλυκες των διαφόρων λουλουδιών ή από τις εκκρίσεις μελιτοφόρων δένδρων ή εντόμων. Με την επίδραση των γαστρικ..

11,00€

ΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ

Μέλι ελληνικό αξεπέραστης αξίας! Ελληνικό προιόν αυστηρά επιλεγμένο Παραγωγός: κ. Αμαξάς Αντώνιος, Νέα Μανωλάδα Ηλείας,  http://www.anel.gr/el/apiculture/queens-bee-packages/16-amaksas-antonis.htmlΤο μέλι θεωρείται θησαυρός υγείας και δύναμης. Η αξία του έχει εκτιμηθεί από την αρχαιότητα. Το μέλι είναι βιολογικό προϊόν. Προέρχεται από το νέκταρ που μαζεύουν οι μέλισσες από τους κάλυκες των διαφόρων λουλουδιών ή από τις εκκρίσεις μελιτοφόρων δένδρων ή εντόμων. Με την επίδραση των γαστρικών υ..

13,00€

Παστέλι υπερτροφών - Threpsis superfood

Threpsis superfood μπάρα υπερτροφών σε μορφή παστελιού.Αυτή η μπάρα υπερτροφής με βάση το σουσάμι, περιέχει το Threpsis superfood και είναι χειροποίητη με 100% φυσικά συστατικά ! Δεν είναι απλώς παστέλι, είναι ενεργειακή μπάρα υπερτροφής !Με μέλι, σουσάμι, ιπποφαές, γκότζι μπέρυ, κανέλλα κευλάνης, μαστίχα χίου.(Μαλακό, μυρωδάτο, με γεμάτη γεύση μελιού-κανέλλας-μαστίχας)..

1,50€