ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

Αλοιφή με Τσαγιόδεντρο και Δεντρολίβανο - 50ml

Αλοιφή με Τσαγιόδεντρο και Δεντρολίβανο - 50ml
Αλοιφή με Τσαγιόδεντρο και Δεντρολίβανο - 50ml
13.50€
Χωρίς ΦΠΑ: 13.50€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός προϊόντος: KBD-02

Αλοιφή Cannabios με Τσαγιόδεντρο και Δεντρολίβανο - 50ml

Αλοιφή με τσαγιόδεντρο, δεντρολίβανο και καννα για την θεραπεία του δέρματος. Τα αιθέρια έλαια από δέντρο τσαγιού και δεντρολίβανου έχουν ισχυρές αντισηπτικές ιδιότητες. Η αλοιφή είναι κατάλληλη για τη θεραπεία των λοιμώξεων του δέρματος, ακμή, βακτηριακές λοιμώξεις, φλεγμονές ή τσιμπήματα εντόμων.


Βάλσαμο Καν., Τσαγιόδεντρου Δενδρολίβανου

Η Cannabios πρόσθεσε έλαια τσαγιόδεντρου και δενδρολίβανου που ενισχύουν τις αντισηπτικές λειτουργίες. Η κρέμα είναι κατάλληλη για τη θεραπεία δερματικών και βακτηριακών μολύνσεων, ακμή, φλεγμονές ή τσιμπήματα εντόμων. Ένας μοναδικός συνδυασμός ιδανικός για την αντιμετώπιση δερματικών μολύνσεων από βακτήρια ή μύκητες.


 Προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον


Το βάλσαμο  περιέχει μόνο φυσικά συστατικά χωρίς πρόσθετα τεχνητά χρώματα, συντηρητικά, αρώματα ή επιβλαβή χημικά. Τα καλλυντικά Cannabios παράγονται τρόπους φιλικούς προς το περιβάλλον στα βουνά της Τσεχίας στην Ευρώπη. Τα προϊόντα δεν δοκιμάζονται σε ζώα.


Δήλωση σχετικά με τους Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (GMO) και Περιβαλλοντολογική προσέγγιση

Η CANNACURA s.r.o εγγυάται πως για την παραγωγή των πρώτων υλών του προϊόντος δεν χρησιμοποιεί πρόσθετα από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Το προϊόν δε δοκιμάζεται σε ζώα.


Δραστικές ουσίες

Στο βάλσαμο Cannabios με τεϊόδεντρο και δενδρολίβανο  περιλαμβάνονται οι εξής δραστικές ουσίες:

Βιολογικό Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος με απαραίτητα λιπαρά οξέα, τα οποία προστατεύουν από τη δημιουργία ελεύθερων ριζών και καταπραΰνουν ερεθισμούς. Το ελαιόλαδο περιέχει Βιταμίνη Α, D και Ε ανακουφίζοντας ρευματοπάθεια ή εγκαύματα απο τον ήλιο.

 
Έλαιο σπόρων οργανικής Κάν.

Έχει την ιδανική σύνθεση λιπαρών οξέων της οικογένειας Ω-3 με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Ενυδατώνει το δέρμα και ενεργοποιεί κυτταρική αναγέννηση.

Φυσικό εκχύλισμα Κάν.

Το μείγμα αυτό περιέχει υψηλή συγκέντρωση σε εκχύμισμα που είναι αντιφλεγμονώδες, αναλγητικό και αντι-βακτηριακό.

Αιθέριο έλαιο Τσαγιόδεντρου

Το εκχύλισμα τεϊόδεντρου είναι αποτελεσματικό για διαφορετικά είδη μολύνσεων,συμπεριλαμβανομένου της μολύνσεως από το μύκητα Candida Albicans. Έχει αντισηπτική, αντι-παρασιτική, βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο και ιοκτόνο δράση.


Αιθέριο έλαιο Δενδρολίβανου

Το Δενδρολίβανο λειτουργεί σε συνεργία με το Τεϊόδεντρο. Το αιθέριο έλαιο έχει δυνατές βακτηριοκτόνους ιδιότητες. Το Δενδρολίβανο αποκαθιστά και ανανεώνει το δέρμα.

Συστατικά

  • Λάδι καρπού Ελαιόδενδρου (Olea Europaea)
  • Στεατική γλυκερίνη (Glyceryl Stearate)
  • Λάδι Καρπού Κάννα'ς
  • Φύλλα Κάν./ εκχύλισμα βλαστού
  • Λάδι φύλου Μελαλεύκης (Tea Tree)
  • Λάδι φύλου Δενδρολίβανου (Rosmarinus Officinalis)


Περιεχόμενο: 50 ml


Χρησιμοποιούμε cookies για να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης.