Μαστίχα & τέλος στα προβλήματα στο στομάχι

yperikon 15/11/2020 2367 0 0

Μαστίχα & τέλος στα προβλήματα στο στομάχι

Προβλήματα στο στομάχι;

η φύση έχει προνοήσει, εμπιστευθείτε την

 

Εάν αντιμετωπίζετε ενοχλήσεις στο στομάχι που είναι επίμονες και δεν έχετε βρει τρόπο να απαλλαγείτε τότε είναι η ώρα να θυμηθείτε ένα ξεχωριστό, μοναδικό στον κόσμο & ελληνικό προιόν: Την Μαστίχα ΧίουΤα ενεργά συστατικά του σκευάσματος είναι η Φυσική Μαστίχα Χίου (Pistacia Lentiscus var. Chia) και η ινουλίνη (Chicory), σε μορφή σκόνης.


Ενδείξεις:

Η Μαστίχα Χίου συμβάλλει στην εκρίζωση του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού (αιτιολογικός παράγοντας στη δημιουργία των ελκών), καθώς και στην ανακούφιση από οπισθοστερνική καυσαλγία και δυσπεπτικά προβλήματα, γενικά.

Η Ινουλίνη είναι διαλυτή φυτική ίνα από Chicory/Kιχώριο, που ανήκει στους πολυσακχαρίτες και ως πρεβιοτικό αποτελεί την «τροφή» των ωφέλιμων βακτηρίων (προβιοτικών). Βοηθά το πεπτικό σύστημα του οργανισμού να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και συμβάλλει στην ανάπτυξη των προβιοτικών (bifidus), τα οποία είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας, που αποτελεί ζωτικό παράγοντα για την υγιή κατάσταση του πεπτικού μας συστήματος. Συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του εντέρου.

 

Χρησιμοποιήστε την γιατί

  • δρα προστατευτικά για το στομάχι
  • βοηθάει στη γαστρίτιδα σε φούσκωμα, δυσπεψία, ναυτία
  • βοηθάει στην αντιμετώπιση της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης
  • συμβάλλει στη μείωση της φλεγμονής σε ασθενείς με ήπια έως και μέτρια δραστηριότητα της νόσου Crohn
  • δρα κατά του γαστρικού έλκους, ή/και του δωδεκαδάκτυλου
  • συμβάλλει στην αντιμετώπιση της διάρροιας


Δοσολογία και τρόπος χρήσης:

Ενήλικες, αναμείξτε ημερησίως, μισό κουταλάκι του γλυκού, σε γιαούρτι, νερό ή χυμό, 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από το γεύμα σας. Συμβουλευτείτε τον Ιατρό ή το Φαρμακοποιό σας.
Προϊόν πλούσιο σε φυτικές ίνες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από διαβητικούς.

 


 

Eπικοινώνησε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεσαι για τα προιόντα μας ή τις προτάσεις μας στο 2610221354 ή επισκέψου το eshop μας

 

Tags: μαστιχα στομαχι γαστριτιδα παλινδρομηνση ελικοβακτηριδιο

Write a Comment

Related Product

ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΙΝΟΥΛΙΝΗ 50γρ

ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΙΝΟΥΛΙΝΗ 50γρ

ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΙΝΟΥΛΙΝΗ 50γρ (από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου)ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤH ΣΚΟΝΗ ΜΑΣΤΙΧΑΣ XIOYΓενικές πληροφορίες: Τα ενεργά συστατικά του σκευάσματος είναι η Φυσική Μαστίχα Χίου (Pistacia Lentiscus var. Chia) και η ινουλίνη (Chicory), σε μορφή σκόνης.Ενδείξεις: Η Μαστίχα Χίου συμβάλλει στην εκρίζωση του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού (αιτιολογικός παράγοντας στη δημιουργία των ελκών), καθώς και στην ανακούφιση από οπισθοστερνική καυσαλγία και δυσπεπτικ..

13,30€