ΑΛΑΤΙ ΡΟΖ ΙΜΑΛΑΙΩΝ μέτριο 500γρ. - αυθεντικό !

ΑΛΑΤΙ ΡΟΖ ΙΜΑΛΑΙΩΝ μέτριο 500γρ. - αυθεντικό  !

«Οι φωτογραφίες είναι για την παρουσίαση και ενδεχομένως να μην απεικονίζουν πάντα ακριβώς το προιόν που αποστέλλουμε.»

ΑΛΑΤΙ ΡΟΖ ΙΜΑΛΑΙΩΝ μέτριο 500γρ.

Το ορυκτό αλάτι  το αυθεντικό αλάτι Ιμαλαίων, είναι κάτι παραπάνω από αλάτι είναι τρόπος ζωής, μαζί του μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα της υγεία σας και να αποκτήσετε ευζωία.

Ο «λευκός χρυσός» ή «το αλάτι του βασιλία» όπως αλλίως το ονομάζουν αποτελείται από κρυστάλλους ανυπολόγιστης αξίας 250.000.000ετών, με αρχέγονο DNA.
Είναι 100% αγνό, καθαρό, ανεπεξέργαστο, δεν περιέχει τεχνητά πρόσθετα ή αντισυσσωματικά.
Θεωρείται ένα ολιστικό, θρεπτικό, αμετάβλητο, φυσικό αλάτι που κρυσταλλοποιέιται μέσα στην Γή στη διάρκεια εκατομμυρίων ετών!
Περιέχει πολλά απαραίτητα ανόργανα άλατα όπως νάτριο, ασβέστιο, μαγνήσιο καθώς και πολλά ιχνοστοιχεία, τα οποία απορροφούνται εύκολα και έτσι είναι άμεσα διαθέσιμα στον οργανισμό μας!"

Δεν επηρεάζει την λειτουργία του θυρεοειδή, την πίεση, αλκαλοποιεί το Ph του οργανισμού με αποτέλεσμα την ομαλοποιηση της χώνευσης και την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών, ενισχύει το ανασοποιητικό, απομακρύνει τις τοξίνες απελευθερώνοντας αρνητικά ιόντα στο φαγητό που είναι πολύ ευεργετικά για αυτόν.

Μια από τις πολλές και ευρέως διαδεδομένες χρήσεις του ορυκτού αλατιού Ιμαλαίων, είναι αυτή στην κουζίνα.Αλατίστε τα φαγητά σας δίνοντας μοναδική γεύση χωρίς να κάνετε όμως, εκπτώσεις στην υγεία σας. Αντίθετα την ευεργετείτε!
Χρησιμοποιείστε την ποσότητα που επιθυμείτε λαμβάνοντας υπόψη ότι τα ακατέργαστα αλάτια είναι πιο αλμυρά σε σχέση με τα ραφιναρισμένα.

Τα πλεονεκτήματα του ορυκτού αλατιού:

- Εξισορροπεί το pH του σώματος.
- Είναι αγνό και προέρχεται από ένα παρθένο οικοσύστημα περίπου 300 εκατομμύρια χρόνια πριν, από την εποχή που η Γή ήταν ακόμα παρθένα.
- Προέρχεται από μια αποκλειστική περιοχή που είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα του αλατιού που έχει.
- Έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε διατροφικά στοιχεία, 84 το σύνολο, που χρειαζόμαστε.
- Δεν περιέχει ακαθαρσίες από την περιβαλλοντική ρύπανση
- Έχει βιο-ενεργειακό περιεχόμενο αφού είναι ένα μέσο αποθήκευσης από αρχέγονες πληροφορίες 250.000.000 ετών.
- Εξορύσσεται με φυσικό τρόπο, πλένεται στο χέρι και τα προϊόντα μας παρασκευάζονται από 100% αυθεντικό ορυκτό αλάτι Ιμαλαίων.
- Έχει την ικανότητα να επιφέρει θετικές αλλαγές σε όλες τις μεταβολικές λειτουργίες του σώματος, φέρνοντας το σώμα, το πνεύμα και το νου σε πλήρη αρμονία.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Οδηγίες φύλαξης & χρήσης των μπαχαρικών σας

 

Συμβουλές αποθήκευσης των μπαχαρικών σας

 

Η φρεσκάδα των μπαχαρικών και των βοτάνων μπορεί να διατηρηθεί περισσότερο, εφόσον αποθηκεύονται σε αεροστεγή δοχεία.

 

Κρατήστε τα μακριά από θερμότητα, υγρασία και άμεσο ηλιακό φως. Τα στοιχεία αυτά επιταχύνουν την απώλεια της γεύσης  και του  αρώματος των μπαχαρικών και βοτάνων. Αποφύγετε την αποθήκευση πάνω από σώματα θέρμανσης, πλυντήριο πιάτων, νεροχύτη ή κοντά σε παράθυρο.

 

Τα μπαχαρικά δεν πρέπει να αποθηκεύονται στον καταψύκτη. Η κατάψυξη δεν παρατείνει τη διάρκεια ζωής των αποξηραμένων μπαχαρικών και βοτάνων που χρησιμοποιούνται τακτικά. Εάν είναι αποθηκευμένα στην κατάψυξη, και επανειλημμένα αφαιρούνται για χρήση,  η συμπύκνωση που θα προκληθεί μέσα στα δοχεία  θα επιταχύνει την απώλεια της γεύσης και του αρώματος.

 

Πάντα να κλείνετε καλά τα δοχεία μπαχαρικών μετά από κάθε χρήση.

 


Μέσος όρος διάρκεια ζωής των Μπαχαρικών – Αρωματικών φυτών:

 

Μπαχαρικά: Τριμμένα- 3 χρόνια   Ολόκληρα - 4 χρόνια

Αρωματικά φυτά: 1-3 έτη

Σπόροι: 4 έτη, εκτός από σπόρους παπαρούνας και σουσαμιού: 2 χρόνια

Εκχυλίσματα: 4 έτη, εκτός από το εκχύλισμα βανίλιας, το οποίο έχει απεριόριστη διάρκεια ζωής

Καρυκεύματα / μείγματα: 1-2 χρόνια


 

Πώς να προφυλάξετε και να ελέγξετε την  φρεσκάδα των μπαχαρικών

 

Τα ολόκληρα Μπαχαρικά και μυρωδικά  διατηρούν τη φρεσκάδα τους περισσότερο από εκείνα που είναι  τριμμένα.

 

Τα Μπαχαρικά-Αρωματικά φυτά δεν χαλάνε, αλλά χάνουν την δύναμή τους. Παλιά και ασθενή  καρυκεύματα δεν θα αποδώσουν τη γεύση που πρέπει.

 

Τα Μπαχαρικά και τα Αρωματικά φυτά θα διατηρηθούν φρέσκα  για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, εάν είναι αποθηκευμένα σε αεροστεγή δοχεία.

 

Υπάρχουν τρεις μέθοδοι  που θα χρησιμοποιήσετε  κατά τον έλεγχο της φρεσκάδας - εμφάνισης, οσμής και γεύσης. Οπτικός έλεγχος- το ξεθώριασμα του χρώματος είναι ένας καλός δείκτης της απώλειας γεύσης. Δοκιμάστε και μυρίστε  τα μπαχαρικά σας- αν δεν έχετε την αίσθηση φρέσκιας μυρωδιάς ή γεύσης, θα πρέπει να αντικατασταθούν.

 

Μην ρίχνετε  τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά σας κατευθείαν από το μπουκάλι πάνω από μια κατσαρόλα στον ατμό. Οι ατμοί  που εισάγονται στο μπουκάλι θα επιταχύνουν την απώλεια γεύσης και αρώματος. Ο ατμός  μπορεί επίσης να λασπώσει το περιεχόμενο.

 

Βεβαιωθείτε ότι το δοσομετρικό κουτάλι σας είναι εντελώς στεγνό όταν βυθίζεται στο δοχείο με το μπαχαρικό σας. Η υγρασία που εισάγεται στο δοχείο σας,  έχει επίσης ως αποτέλεσμα την απώλεια γεύσης και αλλοίωσης του περιεχομένου.

  • Κωδικός Προϊόντος: ΒΜΧ-0014
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 1,90€

Εάν επιθυμείτε να παραγγείλετε μεγαλύτερες ποσότητες από τις προτεινόμενες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Ετικέτες: ροζ αλατι