ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ

ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ
ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ
2.10€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.10€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός προϊόντος: ΒΜΧ-551

Διαθέσιμες Επιλογές

Παντζάρι αφυδατωμένο σε σκόνη βιολογικής καλλιέργειας

Τα παντζάρια είναι πλούσια σε μια ισχυρή φυτική χρωστική και αντιοξειδωτική ουσία την βητακυανίνη, η οπαία δίνει το βαθύ κόκκινο χρώμα σε αυτό το λαχανικό. Τα παντζάρια είναι πλούσια σε βιταμίνες Α και C ενώ περιέχει και σημαντικές ποσότητες ιχνοστοιχείων (φώσφορο, μαγγάνιο, ασβέστιο, σίδηρο).
 Χρησιμοποιήστε το παντζάρι σε σκόνη για να δώσετε ένα ωραίο ζωντανό βαθύ κόκκινο χρώμα σε σάλτσες, ζυμαρικά, χυμούς , smoothies και όπου αλλού σας επιτρέψει η φαντασία σας ..


Η μορφή βιολογικής σκόνης του παντζαριού μας προσφέρει την ευκολία της καθημερινής κατανάλωσης του ευεργετώντας την υγεία μας με πολλούς τρόπους:

  • Τα παντζάρια διαθέτουν ένα εντυπωσιακό θρεπτικό προφίλ.Είναι χαμηλά σε θερμίδες, αλλά υψηλά σε πολύτιμες βιταμίνες και μέταλλα. Στην πραγματικότητα, περιέχουν λίγο σχεδόν όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα που χρειάζεστε
  • Τα παντζάρια περιέχουν υψηλή συγκέντρωση νιτρικών, τα οποία έχουν μειωτική επίδραση στην πίεση του αίματος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένο κίνδυνο καρδιακών προσβολών, καρδιακής ανεπάρκειας και εγκεφαλικού.
  • Η κατανάλωση παντζαριών  μπορεί να βελτιώσει την αθλητική απόδοση βελτιώνοντας τη χρήση οξυγόνου και το χρόνο μέχρι την εξάντληση. Για να μεγιστοποιηθούν τα αποτελέσματά τους, τα παντζάρια πρέπει να καταναλώνονται 2-3 ώρες πριν από την προπόνηση ή τον αγώνα.
  • Τα παντζάρια μπορεί να έχουν μια σειρά αντιφλεγμονωδών αποτελεσμάτων.
  • Τα παντζάρια είναι μια καλή πηγή φυτικών ινών, οι οποίες είναι ευεργετικές για την πεπτική υγεία, καθώς και μειώνουν τον κίνδυνο μιας σειράς χρόνιων καταστάσεων υγείας.
  • Τα παντζάρια περιέχουν νιτρικά άλατα, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της ροής του αίματος στον εγκέφαλο, στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας και ενδεχομένως στη μείωση του κινδύνου άνοιας. Ωστόσο, απαιτείται περισσότερη έρευνα σε αυτόν τον τομέα.
  • Μελέτες σε απομονωμένα ανθρώπινα κύτταρα και αρουραίους έδειξαν ότι οι χρωστικές ουσίες στα παντζάρια μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της ανάπτυξης των καρκινικών κυττάρων.
  • Τα παντζάρια έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες. Και οι δύο αυτές ιδιότητες είναι ευεργετικές για την απώλεια βάρους


100% Βιολογικό προϊόν Κίνας