ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΤΣΙΛΙ 3-5 ΕΚ. ΚΑΥΤΕΡΕΣ
0.95€
Χωρίς ΦΠΑ: 0.95€
- Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
- Κωδικός προϊόντος: ΒΜΧ-0230
Διαθέσιμες Επιλογές
Πιπερίτσες τσίλι καυτερές (Capsicum frutescus), red hot chilly pepperς
Άλλες Ονομασίες: Πιπέρι κόκκινο καυτερό
Ολόκληρες καυτερές κόκκινες πιπερίτσες 3-5 εκ.από τις Ινδίες.
Βασικές Ιδιότητες: περιέχει καροτενοειδή, φλαβονοειδή, Βιταμίνη C, αυξάνει τον μεταβολισμό και την κυκλοφορία του αίματος,
αντισηπτικό, άφυσο, τονωτικό του πεπτικού
θεραπευτική χρήση: Η κατανάλωση γευμάτων με πιπέρι καγέν διεγείρει τον μεταβολισμό. Ένα ρόφημα με τσίλι ζεσταίνει τα κρύα χέρια και πόδια , τονώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, για την δυσπεψία με αέρια και τυμπανισμό, για κολικό εντέρων.
Μαγειρική χρήση: Το χρησιμοποιούμε σε πιάτα με κρέας ή λαχανικά, βραστά, σε πίτσα και σε
πολλά λατινοαμερικάνικα και ασιατικά πιάτα.
Πως χρησιμοποιείται:
Οι ολόκληρες πιπεριές μπορούν να προστεθούν στα βραστά κρατικά, στα κοκκινιστά, στα όσπρια κ.λ.π.
ιδιαίτερες προφυλάξεις:
Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τα καυτερά μπαχαρικά, δείξτε προσοχή τις πρώτες φορές που θα χρησιμοποιήσετε τσίλυ καυτερό πιπέρι.
Το γάλα ή το αλκοόλ διαλύουν την καυστική χημική ουσία, την καψικαίνη, η οποία αντίθετα με το νερό απλώνεται σε όλο το στόμα και έτσι χειροτερεύει η κατάσταση.
Άλλες Ονομασίες: Πιπέρι κόκκινο καυτερό
Ολόκληρες καυτερές κόκκινες πιπερίτσες 3-5 εκ.από τις Ινδίες.
Βασικές Ιδιότητες: περιέχει καροτενοειδή, φλαβονοειδή, Βιταμίνη C, αυξάνει τον μεταβολισμό και την κυκλοφορία του αίματος,
αντισηπτικό, άφυσο, τονωτικό του πεπτικού
θεραπευτική χρήση: Η κατανάλωση γευμάτων με πιπέρι καγέν διεγείρει τον μεταβολισμό. Ένα ρόφημα με τσίλι ζεσταίνει τα κρύα χέρια και πόδια , τονώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, για την δυσπεψία με αέρια και τυμπανισμό, για κολικό εντέρων.
Μαγειρική χρήση: Το χρησιμοποιούμε σε πιάτα με κρέας ή λαχανικά, βραστά, σε πίτσα και σε
πολλά λατινοαμερικάνικα και ασιατικά πιάτα.
Πως χρησιμοποιείται:
Οι ολόκληρες πιπεριές μπορούν να προστεθούν στα βραστά κρατικά, στα κοκκινιστά, στα όσπρια κ.λ.π.
ιδιαίτερες προφυλάξεις:
Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τα καυτερά μπαχαρικά, δείξτε προσοχή τις πρώτες φορές που θα χρησιμοποιήσετε τσίλυ καυτερό πιπέρι.
Το γάλα ή το αλκοόλ διαλύουν την καυστική χημική ουσία, την καψικαίνη, η οποία αντίθετα με το νερό απλώνεται σε όλο το στόμα και έτσι χειροτερεύει η κατάσταση.