ΛΕΝΤΙΝΟΥΛΑ (SHITAKE) ΠΟΥΔΡΑ 40γρ

ΛΕΝΤΙΝΟΥΛΑ (SHITAKE) ΠΟΥΔΡΑ 40γρ

«Οι φωτογραφίες είναι για την παρουσίαση και ενδεχομένως να μην απεικονίζουν πάντα ακριβώς το προιόν που αποστέλλουμε.»

ΛΕΝΤΙΝΟΥΛΑ  (SHITAKE) ΠΟΥΔΡΑ 40γρ

Σκόνη με χαρακτηριστικό άρωμα και γεύση, πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, πρωτεΐνες, κάλιο, μαγνήσιο και φώσφορο. Προσφέρεται για καθημερινή, εύκολη χρήση σε κάθε σπίτι, για κάθε γεύμα. Χρησιμοποιήστε την σκόνη από Shiitake όταν το φαγητό σας είναι σχεδόν έτοιμο, για ακόμη περισσότερη γεύση. Διατηρείται σε σκιερό μέρος και δεν περιέχει άλλα πρόσθετα και συντηρητικά.

Τρόπος χρήσης;
Η πούδρα του φαρμακευτικού αυτού μανιταριού, προσφέρεται για καθημερινή, εύκολη χρήση σε κάθε σπίτι και σε κάθε γεύμα. Χρησιμοποιείται σαν καρύκευμα, έχει χαρακτηριστικό άρωμα και γεύση, είναι πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος B, σε πρωτεΐνες, Κάλιο, Φωσφόρο και Μαγνήσιο. Τα συστατικά αυτά κατατάσσουν τη Λεντινούλα ψηλά στον πίνακα των διαθρεπτικών αξιών των μανιταριών. Χρησιμοποιείται λίγα λεπτά πριν το τέλος του φαγητού ή και αμέσως μετά το μαγείρεμα.


Πούδρες Μανιταριών

Η είσοδος στην κουζίνα ορισμένων μανιταριών σε πούδρα έχει κερδίσει αρκετό έδαφος, τα τελευταία χρόνια. Αυτό δεν έγινε χωρίς λόγο. Οφείλεται σε συγκεκριμένους παράγοντες:

  • Η χρήση τους είναι εύκολη και δεν απαιτείται κανενός είδους προετοιμασία, αφού χρησιμοποιούνται ως καρύκευμα. • Ο χρόνος που απαιτείται είναι πολύ μικρότερος από αυτόν που χρειάζονται τα μανιτάρια.
  •  Διατηρούν στο ακέραιο το σύνολο των αρωμάτων τους και μάλιστα είναι πολύ πιο έντονα ακόμα και από εκείνα των αποξηραμένων μανιταριών.
  • Η γεύση τους είναι πολύ έντονη και ανάλογα με την ποσότητα που χρησιμοποιούμε «χρωματίζεται» και η γεύση του φαγητού. Έχουν χρήσεις που δύσκολα μπορούν να έχουν τα φρέσκα ή αποξηραμένα μανιτάρια (π.χ. σάλτσες).


Καθαρό Βάρος: 40 gr
Ελληνικό Προϊόν

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: MAN-06
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 5,00€

Εάν επιθυμείτε να παραγγείλετε μεγαλύτερες ποσότητες από τις προτεινόμενες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Ετικέτες: βιταμίνες συμπλέγματος Β, πρωτεΐνες, κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο