Τσάι Καθαρισμού Νεφρών - Οδηγίες Andreas Moritz

yperikon 28/06/2019 7945 0 0

Τσάι Καθαρισμού Νεφρών - Οδηγίες Andreas Moritz

ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΝΕΦΡΩΝ ANDREAS MORITZ

(βασισμένο στις οδηγίες του ολιστικού θεραπευτή ANDREAS MORITZ)

 
Για να προλάβετε τις διαταραχές των νεφρών και τις νεφροπάθειες είναι προτιμότερο να αποβάλουμε τους λίθους πριν τη δημιουργία κρίσεων.
Μπορείτε να καταλάβετε αν έχετε άμμο ή λίθους στα νεφρά, τραβώντας το δέρμα κάτω από τα μάτια προς τα ζυγωματικά οστά. Μικρές προεκβολές, βλατίδες ερυθρές ή λευκές, ή αποχρωματισμός του δέρματος, δηλώνουν ψαμμίαση ή νεφρολιθίαση.


Το μείγμα των βοτάνων   που σας παρουσιάζουμε συμβάλλουν στη διάλυση και αποβολή όλων των νεφρόλιθων, είτε πρόκειται για λίθους ουρικού οξέος, οξαλικού οξέος, φωσφορικών αλάτων είτε αμινοξέων. Αν πάσχατε και στο παρελθόν από νεφρολιθίαση, θα πρέπει να επαναλάβετε αυτή την αγωγή λίγες φορές ακόμη.
Ανάμεσα σε 2 αγωγές πρέπει να μεσολαβούν 6 εβδομάδες.https://prodimage.images-bn.com/pimages/2940011515453_p0_v4_s550x406.jpg

 

Περιέχει:
Origanum majorana (Mατζουράνα),Uncaria tomentosa, Symphytum officinale(Σύμφυτο),Foeniculum vulgare(Μαραθόσπορος), Chichorium intrybus(Κιχώριο), Arctostaphylos(Αρκτοστάφυλο), Hydrangea arborescens(είδος ορτανσίας-Υδραγγεία) ρίζα, Eupatorium (Ευπατόριο), Althaea officinalis (Αλθαία), Solidago virgaurea (Σολιντάγκο – Χρυσόβεργα)


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

1.     Πριν από την κατάκλιση, μουλιάστε 3 κουταλιές της σούπας σε 2 φλιτζάνια νερό.

2.     Καλύψτε το φλιτζάνι και αφήστε το όλη τη νύχτα. Το επόμενο πρωί, βάλτε το μίγμα να πάρει βράση και μετά σουρώστε.

3.     Αν ξεχάσετε να μουσκέψετε τα βότανα τη νύχτα, βράστε το μίγμα το πρωί για 5 με 10 λεπτά.

4.     Πιείτε λίγες γουλιές κάθε φορά, 6 έως 8 φορές την ημέρα.

 

Δεν είναι ανάγκη να πίνετε το αφέψημα καυτό, αλλά σε καμία περίπτωση μην το πίνετε κρύο. Επίσης, μην προσθέτετε ζάχαρη ή άλλα γλυκαντικά. Να αφήνετε να περνάει μια ώρα μετά το τελευταίο γεύμα, πριν πιείτε τις επόμενες γουλιές.
Επαναλάβετε τη διαδικασία επί 20-30 ημέρες.


Αν αισθανθείτε δυσφορία ή πόνο στη μέση, να ξέρετε ότι αυτό συμβαίνει επειδή οι κρύσταλλοι από τους νεφρόλιθους περνούν μέσα από τους ουρητήρες. Αν τα ούρα σας είναι δύσοσμα και σκουρόχρωμα τις πρώτες ημέρες, αυτό σημαίνει ότι αποβάλλονται πολλές τοξίνες από τα νεφρά. Ωστόσο, συνήθως η αποβολή των τοξινών γίνεται σταδιακά, χωρίς αξιοσημείωτες αλλαγές στο χρώμα και την οσμή των ούρων.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Να βοηθάτε τα νεφρά σας κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης, πίνοντας μεγάλες ποσότητες νερού 6-8 ποτήρια την ημέρα.


Κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης, προσπαθήστε να αποφύγετε τα προϊόντα ζωικής προέλευσης, αλλά και γαλακτομικά, τσάι, καφέ, αλκοόλ, ανθρακούχα ροφήματα, σοκολάτα και τις άλλες τροφές και ποτά που περιέχουν συντηρητικά και τεχνικές γλυκαντικές ουσίες κλπ. Εκτός του ότι πρέπει να μασάτε λίγη φλούδα λεμονιού στην αριστερή πλευρά του στόματος και λίγο καρότο στη δεξιά, 30 με 40 φορές.
Αυτό τονώνει τη νεφρική λειτουργία.
Πρέπει να μεσολαβεί τουλάχιστον 1 ώρα ανάμεσα στις φάσεις της μάσησης.


Πηγή : "Αποτοξίνωση του ήπατος και της χολής" του
Andrea Moritz-εκδόσεις Διόπτρα

 


Αποποίηση Ιατρικής ευθύνης
Οι πληροφορίες που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας σχετικά με θέματα υγείας, έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αποτελούν ιατρική συμβουλή. Για κάθε ιατρικό θέμα που αφορά την υγεία σας, ο μόνος αρμόδιος  για να σας συμβουλεύσει είναι ο προσωπικός σας ιατρός.Tags: andreas moritz νεφρολιθοι κολικος νεφρου πετρες νεφρα αμμος νεφρα ψαμμιαση

Write a Comment

Related Product

ΤΣΑΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΝΕΦΡΩΝ - για άμμο και πέτρες! - (βασισμένο στις οδηγίες του ANDREAS MORITZ) - 340γρ

ΤΣΑΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΝΕΦΡΩΝ - για άμμο και πέτρες! - (βασισμένο στις οδηγίες του ANDREAS MORITZ) - 340γρ

ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΝΕΦΡΩΝ - 340γρ(βασισμένο στις οδηγίες του ANDREAS MORITZ) - ικανή ποσότητα για 20-30 ημέρεςΓια να προλάβετε τις διαταραχές των νεφρών και τις νεφροπάθειες είναι προτιμότερο να αποβάλουμε τους λίθους πριν τη δημιουργία κρίσεων.Μπορείτε να καταλάβετε αν έχετε άμμο ή λίθους στα νεφρά, τραβώντας το δέρμα κάτω από τα μάτια προς τα ζυγωματικά οστά. Μικρές προεκβολές, βλατίδες ερυθρές ή λευκές, ή αποχρωματισμός του δέρματος, δηλώνουν ψαμμίαση ή νεφρολιθίαση.Το μίγμα των βοτά..

24,90€