ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

CRANBERRIES ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΕ ΧΥΜΟ ΜΗΛΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ)

CRANBERRIES ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΕ ΧΥΜΟ ΜΗΛΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ
CRANBERRIES ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΕ ΧΥΜΟ ΜΗΛΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ)
1.82€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.82€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός προϊόντος: FR-0009

Διαθέσιμες Επιλογές

CRANBERRIES ΜΕ ΧΥΜΟ ΜΗΛΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ)
Το νούμερο ένα φυσικό φάρμακο κατά των ουρολοιμώξεων.

Τα cranberry αποδεδειγμένα προλαμβάνουν την ανάπτυξη των βακτηρίων στο ουροποιητικό σύστημα. Ταυτόχρονα, είναι πλούσια σε βιταμίνες C, E και Κ, μαγγάνιο και προανθοκυανίνες, ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες. Δρουν κατά της χοληστερίνης, των φλεγμονών του προστάτη, έχουν αντιμικροβιακή δράση στον οργανισμό, αποτρέπουν το σχηματισμό πέτρας στα νεφρά και την τερηδόνα. Το κηκιδικό οξύ, που περιέχουν μελετάται για την ακτικαρκινική δράση.


Περισσότερα για την χρησιμότητα των κρανμνπερι/βακκινίων:

Τα κράνμπερις είναι μια πλούσια πηγή αρκετών βιταμινών και μετάλλων, ιδιαίτερα της βιταμίνης C και συμπεριλαμβανομένου του μαγγανίου, του χαλκού και των βιταμινών Ε και Κ1. Τα κρανμπερι είναι πολύ υψηλά σε βιοδραστικές φυτικές ενώσεις και αντιοξειδωτικά - ιδιαίτερα πολυφαινόλες φλαβονολών Πολλές από αυτές τις φυτικές ενώσεις συγκεντρώνονται στην σάρκα του φρούτου - και μειώνονται στο χυμό κράνμπερι.
Ένα από τα πιο γνωστά και ωφέλιμααντιοξειδωτικά που περιέχει είναι η Κερσετίνη. Η πιο άφθονη αντιοξειδωτική πολυφαινόλη στα κράνμπερι. Στην πραγματικότητα, τα κράνμπερι είναι μεταξύ των κύριων πηγών φρούτων της κερκετίνης Άλλες ουσίες που περιέχονται στα κράνμπερι είναι οι Μυρικετίνη. Peonidin. Ουρσολικό οξύ. Προανθοκυανιδίνες τύπου Α.

Τα κρανμπερι είναι πιο γνωστά για την χρησιμότητα τους στην πρόληψη των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος
Οι ουρολοιμώξεις είναι από τις πιο κοινές βακτηριακές λοιμώξεις - ειδικά μεταξύ των γυναικών. Ο χυμός και τα συμπληρώματα κράνμπερι μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης ουρολοίμωξης. Ωστόσο, δεν θεραπεύουν  την οξεία φάση της  μόλυνσης αλλά μπορούν να βοηθήσουν συμπλγρωματικά..
Εάν καταναλώνονται τακτικά, τα βακκίνια/κρανμπερι  ή ο χυμός των κρανμπερ μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο καρκίνου του στομάχου. Ο χυμός και το εκχύλισμα βελτιώνουν επίσης πολλούς παράγοντες κινδύνου για καρδιακές παθήσεις, συμπεριλαμβανομένων των επιπέδων χοληστερόλης και της αρτηριακής πίεσης.