"Διατομική γη" πλούσια σε πυρίτιο.

ευεργετική για οστά, έντερο, μαλλιά, νύχια, αποτοξίνωση

 

Η σίλικα ή πυρίτιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά ιχνοστοιχεία στο σώμα μας. Στην πραγματικότητα, το ανθρώπινο σώμα χρησιμοποιεί γύρω επτά γραμμάρια πυριτίου που είναι μια ποσότητα πολύ μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλο μέταλλο. Εξαιτίας αυτού, είναι σημαντικό να αντλήσουμε αρκετό πυρίτιο για να βοηθήσουμε την λειτουργία του σώματος, την υγεία του δέρματος, των οστών, των μαλλιών και των νυχιών.


Η γη διατόμων αποτελείται από μικροσκοπικά απολιθωμένα φυτά γλυκού νερού (άλγη) που αλέθονται σε λεπτή λευκή σκόνη. Σε μικροσκοπικό επίπεδο, αυτά τα μικροσκοπικά, αιχμηρά σωματίδια κινούνται μέσω του συστήματός σας, προσελκύοντας τα πάντα από βακτήρια, μύκητες, πρωτόζωα, ιούς, ενδορφίνες, υπολείμματα φυτοφαρμάκων και ναρκωτικών, E-Coli και βαρέα μέταλλα. Η διατομική γή είναι ένα καταπληκτικό καθαριστικό παχέος εντέρου και αποτοξινώνει και καθαρίζει τον οργανισμό καθώς περνάει μέσα από το γαστρεντερικό μας σύστημα.

Φροντίζει την υγεία των οστών, των νυχιών, των μαλλιών, των δοντιών σας!

- Όταν λαμβάνεται από το στόμα, η γη διατόμων εκτός από πηγή πυριτίου, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία υψηλών επιπέδων χοληστερόλης, για τη θεραπεία της δυσκοιλιότητας και για τη βελτίωση της υγείας του δέρματος, των νυχιών, των δοντιών, των οστών και των μαλλιών.

- Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα ή στα δόντια, η γη διατομών χρησιμοποιείται στο βούρτσισμα δοντιών ή για να αφαιρεί τα ανεπιθύμητα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Η γη διατομών χρησιμοποιείται επίσης για την απομάκρυνση ανεπιθύμητου υλικού από το πόσιμο νερό

 

Η διατομική γη που σας παρέχουμε είναι κατάλληλη για κατανάλωση από τον άνθρωπο και τα ζώα.

 

Δοσολογία / Τρόπος χρήσης

Ξεκινήστε αργά! Διαλύστε ένα κουταλάκι του γλυκού σε λίγο νερό και πιείτε το. Μπορείτε σταδιακά να αυξήσετε μέχρι μια κουταλιά της σούπας.
Τα παιδιά και οι έγκυες μπορούν να ξεκινήσουν με μικρότερη δόση (¼ κγ). Οσο πιο σταδιακή είναι η αύξηση τόσο καλύτερα για το σώμα σας!

Πιείτε νερό!
Οι τοξίνες αποβάλλονται με τα υγρά του σώματος. Πιείτε ένα ποτήρι νερό μετά την κατανάλωση της και σιγουρευτείτε ότι πίνετε αρκετό νερό κατα την διάρκεια της υπόλοιπης μέρας