Ελίχρυσος εκχύλισμα 100ml - θεραπευτικό έλαιο για πόνους,πληγές,σημάδια

Ελίχρυσος εκχύλισμα 100ml - θεραπευτικό έλαιο για πόνους,πληγές,σημάδια

«Οι φωτογραφίες είναι για την παρουσίαση και ενδεχομένως να μην απεικονίζουν πάντα ακριβώς το προιόν που αποστέλλουμε.»

Εκχύλισμα Ελίχρυσου έλαιο 100ml

Ο Ελίχρυσος, γνωστός και ως Αμάραντος, ή Μάης, επιστημονική ονομασία Helichrysum stoechas (Λειμώνιο το Κολπωτό) είναι μία μονοετής ή πολυετής πόα της οικογένειας των Αστεροειδών (Asteraceae), φυτό εγγενές στις χώρες της Μεσογείου, καθώς και στην Νότια Αφρική και την Ασία.

Το λάδι βάσης του Ελίχρυσου προέρχεται από τα άνθη του φυτού και παράγεται με εκχύλιση. Διαθέτει σημαντικές αντιγηραντικές, αντιοξειδωτικές, αντιμικροβιακές και καθαριστικές ιδιότητες. Επιπλέον, βρέθηκε ότι στη σύστασή του περιέχονται σε αρκετά μεγάλη ποσότητα δι-κετόνες, ουσίες εξαιρετικά σπάνιες, αλλά ιδιαίτερα ωφέλιμες για το δέρμα, οι οποίες του προσδίδουν θεαματική επουλωτική δράση και άμεση αναλγητική και αναπλαστική ικανότητα, καθώς προάγουν την αναγέννηση των ιστών και τον σχηματισμό ουλώδους ιστού.
Ως εκ τούτου αποτελεί εξαιρετικό ιάμα για την μείωση των ουλών, είτε αυτές προέρχονται από πληγές, είτε από εγχειρήσεις, είτε από ακμή, αλλά και ένα εξαίσιο θεραπευτικό λάδι μασάζ, ειδικά για περιπτώσεις μυϊκών πόνων, δυσκαμψίας των αρθρώσεων, αθλητικών κακώσεων και έντονης σωματικής καταπόνησης, καθώς ασκεί ισχυρή χαλαρωτική επίδραση στους μύες και τους ιστούς.

Επιπλέον, χάρη στις σημαντικές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, δρα αντιγηραντικά καθυστερώντας τα σημάδια της γήρανσης και βοηθώντας μας να απαλλαγούμε από ρυτίδες, λεπτές γραμμές και δυσχρωμίες, ενώ ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι και η αντικυτταριτιδική του δράση, η οποία θεωρείται ότι επιδρά άμεσα και ριζικά στο πρόβλημα, συμβάλλοντας στην σταδιακή εξασθένησή του. Τέλος, έχει αποδειχθεί εξαιρετικά ωφέλιμο και για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, καθώς αναπλάθει το πόδι της χήνας, μειώνει τους μαύρους κύκλους, τονώνει το περίγραμμα και τεντώνει το δέρμα, ενώ φαίνεται ότι βοηθά σημαντικά και στην προστασία της επιδερμίδας και του χρώματος των μαλλιών από τον ήλιο.

Προϊόν ελαιοδιαλυτό.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: FEL-0037
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 8,80€

Εάν επιθυμείτε να παραγγείλετε μεγαλύτερες ποσότητες από τις προτεινόμενες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Ετικέτες: σεμπρεβιβα, αμαραντος, πεπτικές διαταραχές, για μυϊκούς πόνους, πονοκεφάλους, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, εξωτερικά σε μώλωπες, ακμή και σημάδια ακμής, εκδορές, μολύνσεις, ερεθισμούς και δερματίτιδα