ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

ΤΖΙΝΓΚΟ ΜΠΙΛΟΜΠΑ ΒΑΜΜΑ 50ml

ΤΖΙΝΓΚΟ ΜΠΙΛΟΜΠΑ ΒΑΜΜΑ 50ml
ΤΖΙΝΓΚΟ ΜΠΙΛΟΜΠΑ ΒΑΜΜΑ 50ml
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 8.90€
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • Κωδικός προϊόντος: BAM-05

Γκίνγκο Μπιλόμπα Βάμμα 50ml (Ginkgo Biloba)
Άλλες Ονομασίες: Τζίγκο ή Γίνγκο η δίλοβος

Το Ginkgo biloba είναι ένα δέντρο που κατάγεται από την Κίνα και καλλιεργείται εδώ και χιλιάδες χρόνια για ποικίλες χρήσεις. Χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της μνήμης, σε γεροντική άνοια-Νόσο Αλτσχάιμερ, για Γλαύκωμα, σε υψηλή πίεση αίματος και αρτηριοσκλήρωση, Κατάθλιψη (των ηλικιωμένων), μειώνει τον κίνδυνο καρδιοπαθειών, μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης του αίματος, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος ιδιαίτερα στα άκρα του σώματος, για κιρσώδεις φλέβες, για Στυτική Δυσλειτουργία, Ίλιγγο, Λεύκη .

Βασικές Ιδιότητες: διεγερτικό του κυκλοφορικού και τονωτικό, αντιοξειδωτικό, αντιασθματικό, αντισπασμωδικό, αντιαλλεργικό, αντιφλεγμονώδες.


Ακολουθούν 12 οφέλη του ginkgo biloba.

 • Περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά
  Το γκίνγκο περιέχει υψηλά επίπεδα φλαβονοειδών και τερπενοειδών, οι οποίες είναι ενώσεις γνωστές για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές τους επιδράσεις και μπορεί να είναι ο λόγος πίσω από πολλούς από τους ισχυρισμούς του για την υγεία
 • Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής
  Το Ginkgo έχει την ικανότητα να μειώνει τη φλεγμονή που προκαλείται από διάφορες καταστάσεις. Αυτός μπορεί να είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους έχει τόσο ευρείες εφαρμογές για την υγεία.
 • Βελτιώνει την κυκλοφορία και την υγεία της καρδιάς
  Στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, οι σπόροι γκίνγκο χρησιμοποιούνταν για να ανοίγουν "κανάλια" ενέργειας σε διάφορα συστήματα οργάνων, συμπεριλαμβανομένων των νεφρών, του ήπατος, του εγκεφάλου και των πνευμόνων. Το γκίνγκο μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος προωθώντας τη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων. Αυτό μπορεί να έχει εφαρμογές για τη θεραπεία ασθενειών που σχετίζονται με κακή κυκλοφορία.
 • Μειώνει τα συμπτώματα των ψυχιατρικών διαταραχών και της άνοιας
  Το γκίνγκο έχει επανειλημμένα αξιολογηθεί για την ικανότητά του να μειώνει το άγχος, το στρες και άλλα συμπτώματα που σχετίζονται με τη νόσο Αλτσχάιμερ και τη γνωστική έκπτωση που συνδέεται με τη γήρανση.
 • Βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου
  Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι το γκίνγκο μπορεί να βελτιώσει την πνευματική απόδοση σε υγιή άτομα
 • Μπορεί να μειώσει το άγχος
  Μια χούφτα μελέτες σε ζώα έχουν παρατηρήσει μείωση των συμπτωμάτων άγχους που μπορεί να αποδοθεί στην αντιοξειδωτική περιεκτικότητα του ginkgo
 • Μπορεί να βοηθήσει στην κατάθλιψη
  Το ginkgo biloba μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των συμπτωμάτων της κατάθλιψης, ειδικά αν χρησιμοποιείται παράλληλα με άλλες θεραπείες
 • Μπορεί να υποστηρίξει την όραση και την υγεία των ματιών
  λίγες έρευνες έχουν διερευνήσει τον τρόπο με τον οποίο το ginkgo σχετίζεται με την όραση και την υγεία των ματιών, αλλά τα πρώτα αποτελέσματα είναι ελπιδοφόρα.
 • Μπορεί να αντιμετωπίσει πονοκεφάλους και ημικρανίες
  Στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, το γκίνγκο είναι μια πολύ δημοφιλής θεραπεία για τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες
 • Μπορεί να βελτιώσει τα συμπτώματα του άσθματος και της ΧΑΠ
  Το γκίνγκο μπορεί να θεραπεύσει τα συμπτώματα που σχετίζονται με τις αναπνευστικές παθήσεις λόγω των αντιφλεγμονωδών επιδράσεών του.
 • Μειώνει τα συμπτώματα του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου
  Προκαταρκτικές έρευνες δείχνουν ότι το γκίνγκο μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση τόσο των σωματικών όσο και των ψυχολογικών συμπτωμάτων του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου.
 • Αντιμετωπίζει τη σεξουαλική δυσλειτουργία
  Ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι το γκίνγκο μπορεί να θεραπεύσει θέματα που σχετίζονται με τη σεξουαλική δυσλειτουργία, όπως η στυτική δυσλειτουργία ή η χαμηλή λίμπιντο. Το γκίνγκο μπορεί να βελτιώσει τα συμπτώματα της σεξουαλικής δυσλειτουργίας λόγω της επίδρασής του στη ροή του αίματος.Πως χρησιμοποιείται:
τα φύλλα του Τζίνγκο Μπιλόμπα ως έγχυμα: ένα κουταλάκι του γλυκού ξηρό βότανο σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό για 10-15'. Πίνουμε 2-3 φορές την ημέρα
Χρησιμοποιήστε το για πλύσεις σε κιρσώδη έλκη.
Βάμμα: 1-2 ml βάμματος τζίνγκο μπιλόμπα  έως τρεις φορές την ημέρα.

(1 ml βάμματος =  περίπου 30 σταγόνες)Ιδιαίτερες προφυλάξεις:
Να γίνεται διακοπή 1 εβδομάδας μετά από κάθε 15 ημέρες συνεχόμενης χορήγησης.
Το Γκίνγκο Μπιλόμπα δεν συνδυάζεται με αντιθρομβωτική φαρμακευτική αγωγή και δεν επιτρέπεται η λήψη του αν έχουμε πυρετό.
Η χρήση του Γκίνγκο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης θεωρείται μάλλον ασφαλής. Έχει χρησιμοποιηθεί στην εγκυμοσύνη για την πρόληψη ή την αντιμετώπιση πρηξίματος λόγω κατακράτησης υγρών, Δεν υπάρχουν στοιχεία ασφάλειας για τον θηλασμό.


Ενδεικτική βιβλιογραφίαΧρησιμοποιούμε cookies για να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης.