Τι κάνεις για τον μυοσκελετικό πόνο;

3 Φυτά με αποδεδειγμένη δράση και αποτελεσματικότητα


Οι μυοσκελετικοί πόνοι μπορούν να επηρεάσουν οποιονδήποτε, ανά πάσα στιγμή, ακόμη και νέους ανθρώπους. Εάν συμβαίνει και σε εσάς και ο πόνος δυσκολεύει την καθημερινότητά σας μπορείτε να ανακουφίσετε τον αρθριτικό ή μυικό πόνο με τα παρακάτω γνωστά αλλά πολύτιμα φαρμακευτικά φυτά.

KANNABH:
Η χρήση της κάνναβης στην μείωση των πόνων αυξάνεται με θεαματικό ρυθμό. Οι αναλγητικές επιδράσεις των ναβιμινοξολών, ενός κανναβινοειδούς, στον κεντρικό και περιφερικό νευροπαθητικό πόνο, στη ρευματοειδή αρθρίτιδα , έχουν αποδειχθεί σε αρκετές μελέτες.  Η CBD (Κανναβιδιόλη) έχει εγκριθεί στον Καναδά για τη θεραπεία του κεντρικού νευροπαθητικού πόνου στην Σκλήρυνση κατά Πλάκας και του καρκίνου που δεν ανταποκρίνεται στη θεραπεία με οπιοειδή.. Τα κανναβινοειδή μπορούν να ρυθμίσουν την φλεγμονώδη αντίδραση και να βοηθήσουν στη νευροαναγέννηση επιβραδύνοντας τη νευροεκφυλιστική διαδικασία

ΑΡΠΑΓΟΦΥΤΟ:
Φυτό γηγενές της Ν.Αφρικής ειδικά στην έρημο Καλαχάρι, Ναμίμπια και την Μαδαγασκάρη. Το όνομα devil's claw (νύχι του διαβόλου) οφείλεται στα περίεργα φρούτα του που καλύπτονται από εξογκώματα σε σχήμα αρπάγης-νυχιού. Οι βασικές του ιδιότητες είναι Αντιφλεγμονώδης και Αναλγητική, Χρησιμοποιείται για την ανακούφιση των συμπτωμάτων από αρθριτικούς πόνους, οστεοαρθρίτιδα, & οσφυαλγία

ΚΑΓΙΕΝ (καυτερή πιπεριά,καψαικίνη)::
Το καυτερό κόκκινο αυτό φυτό, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος βαθειά στον ιστό και ανακουφίζει τον πόνο, τη φλεγμονή και τη μόλυνση. Χρησιμοποιείται επίσης σε περιπτώσεις που έχουμε δυσκαμψία στις αρθρώσεις, τους τένοντες, τους συνδέσμους και τους μυς, και σε κάθε περίπτωση μυοσκελετικού πόνου.


ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ANALGIA 30ml - για μυοσκελετικούς πόνους


Συστατικά: Εκχυλίσματα κάνναβης [Cannabis sativa L., ποικιλία Futura 75], αρπαγόφυτου [Harpagophytum procumbens DC. ex Meisn.], καυτερής πιπεριάς [Capsicum annuum L.], κερί μέλισσας, αιθέριο έλαιο κάνναβης [Cannabis sativa L., ποικιλία Futura 75].