ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 80γρ.

ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 80γρ.

«Οι φωτογραφίες είναι για την παρουσίαση και ενδεχομένως να μην απεικονίζουν πάντα ακριβώς το προιόν που αποστέλλουμε.»

ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΣΕ ΣΚΟΝΗ 80γρ ΒΙΟ
Βιολογική ζελατίνη ζωικής προέλευσης σε σκόνη.
Το φυσικό κολλαγόνο!


Η ζελατίνη γίνεται από το καθαρό δέρμα χοίρων που προέρχονται από ελεγχόμενες βιολογικές κτηνοτοτροφικές μονάδες.
Οι φλούδες συλλέγονται από τα βιολογικά αγροκτήματα εκτροφής χοίρων σε όλη τη Γερμανία και αρκετές γειτονικές χώρες και στη συνέχεια πηγαίνουν σε κεντρική επεξεργασία σε μία ελεγχόμενη και ειδικά πιστοποιημένη μονάδα παραγωγής σε ζελατίνη.

Η ζελατίνη ανήκει στα πηκτικά μέσα. Μπορούμε να τη χρησιμοπιήσουμε στην μαγειρική καθώς και στην ζαχαροπλαστική για να πήξει υδαρή μείγματα όπως κρέμες και σάλτσες, ενώ, ανάλογα με την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσουμε, μπορεί να μας δώσει και πιο ''σταθερά'' μείγματα, όπως ζελέ φρούτων.

ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΩΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΘΑΥΜΑ

Η ζελατίνη είναι ένα χρήσιμο προϊόν εξαιρετικής ποιότητας για τη βελτίωση της υγείας:

– Ενισχύει τις αρθρώσεις και τον καρδιακό μυ.
– Βελτιώνει το μεταβολισμό
– Αυξάνει την πνευματική ικανότητα
– Διατηρεί τη κατάσταση του δέρματος υγιή
– Δίνει ελαστικότητα και την αντοχή των τενόντων και των συνδέσμων
– Εμποδίζει την ανάπτυξη της οστεοπόρωσης και της οστεοαρθρίτιδας
– Οδηγεί σε βελτίωση της ανάπτυξης και τη δομή των μαλλιών και των νυχιών (βλ σπιτικό σαμπουάν με ζελατίνη και μάσκα ζελατίνη για όλους τους τύπους μαλλιών)

Η μαγική συνταγή (σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων που την χρησιμοποίησαν) που θα θεραπεύσει τους πόνους στην μέση, στις αρθρώσεις και στα πόδια σε μόλις 7 ημέρες .

Η συνταγή έχει ως εξής:

Για θεραπεία ενός μήνα απαιτούνται 150 γρ βρώσιμη ζελατίνη


Τρόπος παρασκευής :

  1. Προσθέστε 5 γρ. (2 κοφτά κουταλάκια του γλυκού) ζελατίνη σκόνη πάνω σε 70ml κρύου νερού (1/3 μιας κούπας).
  2. Αφήστε την ζελατίνη για 10' να απορροφήσει το νερό και να φουσκώσει.
  3. Προσθέστε αργά 140 ml (τα υπόλοιπα 2/3 της κούπας) ζεστό νερό  ανακατεύοντας συνεχώς με μία ξύλινη κουτάλα.  Συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι η σκόνη να διαλυθεί πλήρως. και αφήστε το να σταθεί μέχρι το πρωί στο ψυγείο. Η ζελατίνη θα φουσκώσει και θα μετατραπεί σε ζελέ κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  4. Το πρωί, πιείτε το μείγμα με άδειο στομάχι ή προσθέστε το σε χυμό ή να ανακατέψετε με γιαούρτι. Για καλύτερη γεύση προσθέστε μέλι.


Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες από ανθρώπους που  παραπονέθηκαν για πόνο στις αρθρώσεις, την πλάτη, τα πόδια, πόνο στη σπονδυλική στήλη, το λαιμό κλπ και μετά από μια  εβδομάδα χρήσης της ζελατίνης, είδαν ήδη μεγάλη διαφορά.

 Η Διάρκεια της θεραπείας είναι ένας μήνας. Επαναλάβετε ξανά σε 6 μήνες. Αυτός είναι ένας τρόπος για την αποκατάσταση της «λίπανσης» των αρθρώσεων.


Συνταγή για Ζελατίνη σκόνη/Κολλαγόνο με χυμό φρούτων

Μερίδες: 4  
Μαγείρεμα: 5 λεπτά 
Χρόνος αναμονής: 3 ώρες

Συστατικά

  •      4 φλιτζάνια χυμό φρούτων της επιλογής σας
  •      4 κουταλιές της σούπας. σκόνη ζελατίνης
  •      1 φλιτζάνι φρέσκα φρούτα (προαιρετικά)


Παρασκευή

  •      Ζεστάνετε 3 φλιτζάνια χυμό έως (σχεδόν) βρασμού.
  •      Σε ένα μπολ, συνδυάστε το υπόλοιπο 1 κρύο φλιτζάνι χυμό με τη σκόνη ζελατίνη και ανακατέψτε καλά.
  •      Προσθέστε το ζεστό χυμό στην σκόνη ζελατίνη και ανακατέψτε καλά και πάλι.
  •      Ρίξτε το σε ένα κατσαρολάκι και προσθέστε τα φρέσκα φρούτα.
  •      Τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες, ή μέχρι να σταθεροποιηθεί το μείγμα ζελατίνης.



Γιατί είναι η ζελατίνη είναι τόσο ευεργετική για τις αρθρώσεις;

Ζελατίνη – ένα προϊόν ζωικής προέλευσης, που λαμβάνεται στο αποτέλεσμα της επεξεργασίας του συνδετικού ιστού των Μεγάλων κερασφόρων ζώων – τένοντες, οστά, χόνδρος, κολλαγόνο είναι στην πραγματικότητα στην πιο αγνή της μορφή. Έχει θετική επίδραση στην κατάσταση των εσωτερικών ινών και μικρών σκαφών.

Έχει δύο αμινοξέα: προλίνη και hidrosiprolin(υδροξυπρολίνη), οι οποίες έχουν θετικό αντίκτυπο στην ανάκαμψη του συνδετικού ιστού. Ζελατίνης σε θέση να αυξήσει την ανάπτυξη και την έκταση του συνδετικού ιστού, η οποία είναι πολύ σημαντική σε νοσούσες αρθρώσεις.

*Η προλίνη (σύντμηση Pro ή P) είναι ένα α-αμινοξύ. Είναι ένα από τα πρωτεϊνογενετικά αμινοξέα και στο DNA κωδικοποιείται με τα κωδικόνια CCU, CCC, CCA, και CCG. Ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να συνθέσει προλίνη από άλλες ενώσεις, άρα δεν είναι διατροφικός απαραίτητο αμινοξύ. Είναι το μοναδικό πρωτεϊνικό αμινοξύ το οποίο ενσωματώνει στο μόριό του μια δευτεροταγή αμίνη, δηλαδή το αμινικό άζωτο ενώνεται με δύο αλκυλομάδες (R1-N(H)-R2).

*Η υδροξυπρολίνη είναι ένα αμινοξύ που βρίσκεται στο κολλαγόνο. Η απέκκριση της υδροξυπρολίνης στα ούρα είναι ένας χρήσιμος δείκτης του μεταβολισμού (αποδόμησης) του κολλαγόνου. Αντανακλά τον ρυθμό αποδόμησης των οστών και έτσι είναι μία καλή εξέταση για την παρακολούθηση της κατάστασης στη νόσο Paget.

100% βιολογικό χωρίς γλουτένη χωρίς λακτόζη
Πιστοποίηση DE-ÖKO-013

Προιόν SOBO Naturkost Γερμανίας για την ΒΙΟΥΓΕΙΑ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ-026
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 5,90€

Εάν επιθυμείτε να παραγγείλετε μεγαλύτερες ποσότητες από τις προτεινόμενες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Ετικέτες: Ζελατινη σκονη, κολλαγονο, αρθριτικα, ρευματισμοι