ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΨΩΡΙΑΣΗ

ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΨΩΡΙΑΣΗ
ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΨΩΡΙΑΣΗ
3.50€
Χωρίς ΦΠΑ: 3.50€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός προϊόντος: MTB-05

Διαθέσιμες Επιλογές

ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΨΩΡΙΑΣΗ

Η Ψωρίαση είναι μια δερματική πάθηση με αυτοάνοσο χαρακτήρα που εμφανίζει έξαρση στην εποχή μας λόγω αυξημένης πίεσης και άγχους. Η αντιμετώπιση της χρειάζεται συνδυασμό ενεργειών όπως πρόσληψη βιταμινών, προσεγμένη διατροφή, αποφυγή στρεσογόνων καταστάσεων, επάλειψη με φυτικά έλαια, μάσκες με άργιλο κ.λ.π.. Σας προτείνουμε ένα βοτανικό ρόφημα που θα δράσει αποτοξινωτικά-καθαριστικά στον οργανισμό κάτι που θεωρείται απαραίτητο στην ολιστική αντιμετώπιση των δερματικών προβλημάτων όπως της ψωρίασης και του εκζέματος.

Συστατικά:
Κόκκινο Τριφύλλι (άνθη) : καθαριστικό του αίματος και του λεμφικού συστήματος, χρησιμοποιείται παραδοσιακά σε δερματικές καταστάσεις και ιδιαίτερα στα παιδιά.
Γάλλιο: πολύ χρήσιμο βότανο και αυτό για την τόνωση των λεμφαδένων δρώντας αποτοξινωτικά.
Γαιδουράγκαθο: πολύτιμο τονωτικό του ήπατος, βοηθάει στην αποσυμφόρηση του από τοξίνες.
Αγριολάπαθο (Rumex) : χρησιμοποιείται συχνά για δερματικά προβλήματα αφού βοηθάει στον καθαρισμό αίματος, εντέρου και ήπατος.
Oolong τσάι: Είναι το γνωστό μας Τσάι, υψηλότερης ζύμωσης από το Πράσινο και λιγότερο από το Μαύρο. Ιαπωνικές μελέτες το αναφέρουν ως ευεργετικό σε δερματικά προβλήματα.

Διαδικασία:
Προσθέτουμε 1 κουταλάκι του γλυκού από το μίγμα σε 1 κούπα βρασμένο νερό και αφήνουμε σκεπασμένο για 10-15’. Σουρώνουμε και πίνουμε 3 φορές την ημέρα. Χρειάζεται να το πίνουμε για αρκετές εβδομάδες για να δράσει αποτελεσματικά.

Μην αφήνετε το πρόβλημα να μονοπωλεί την σκέψη σας, ξεχάστε την … και μην κρύβετε το σώμα σας !