ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΜΝΗΜΗ / ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ

ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΜΝΗΜΗ / ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ
ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΜΝΗΜΗ / ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ
3.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 3.00€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός προϊόντος: MTB-06

Διαθέσιμες Επιλογές

ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ / ΜΝΗΜΗ

Η δυσκολία στην μνήμη, η έλλειψη συγκέντρωσης και «καθαρού» μυαλού είναι καταστάσεις που αυξανόμενα επηρεάζουν πολλούς συνανθρώπους μας. Πολλοί από εμάς έχουμε συμβιβαστεί με το γεγονός, θεωρώντας το ως κάτι αναπόφευκτό ειδικά με το πέρασμα της ηλικίας όμως δεν είναι έτσι. Τα αίτια φαίνεται να είναι ποικίλα όπως η ηλικία, η έκθεση σε τοξικούς ρύπους, το στρες, η λήψη φαρμάκων, η διατροφή, η γενετική, η υπερπληθώρα πληροφορίας  κ.α.

Το παρακάτω βοτανικό ρόφημα αποτελείται από φαρμακευτικά φυτά που έχουν δείξει ότι ενισχύουν με διάφορους τρόπους την εγκεφαλική λειτουργία και βοηθούν με φυσικό τρόπο ώστε να έχουμε πνευματική διαύγεια.

Ενδείκνυται και για περιόδους έντονης πνευματικής προσπάθειας, όπως μαθητικές και φοιτητικές εξετάσεις, εργασιακή δημιουργική υπερδραστηριότητα κ.ο.κ.

Αποτελείται από:

Γκίνγκο Μπιλόμπα (Ginkgo Biloba)

Είναι το διασημότερο βότανο για την βελτίωση της μνήμης και σε γεροντική άνοια-Νόσο Αλτσχάιμερ.  Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος ιδιαίτερα στα άκρα του σώματος, βοηθώντας την καλύτερη οξυγόνωση του εγκεφάλου.

Δενδρολίβανο (Rosmarinus officinalis)

Τα αιθέρια έλαια του βελτιώνουν την ποιότητα μνήμης και την ικανότητα συγκέντρωσης. Είναι τονωτικό του νευρικού συστήματος, πολύ καλό και σε υπερκόπωση, γενική εξάντληση ή κατάθλιψη.

Κίστος-λαδανιά (Cistus creticus)

 αποτοξινώνει το σώμα και αποβάλλει τα τοξικά βαριά μέταλλα που προέρχονται από τον καπνό των τσιγάρων, των οδοντικών σφραγισμάτων και της περιβαλλοντικής ρύπανσης και που επηρεάζουν δυσμενώς την εγκεφαλική λειτουργία

Μελισσόχορτο, (Melissa off.).

Θεωρείται παραδοσιακά ελιξήριο ζωής. Είναι ευεργετικό όταν υπάρχει κατάσταση  ανησυχίας/έντασης  και βοηθάει σε περιπτώσεις Αλτσχάιμερ αλλά και σε πονοκεφάλους και ημικρανίες,

 

Τρόπος χρήσης:
Ως έγχυμα: Σε ένα φλιτζάνι βρασμένο νερό προσθέτουμε 1 κουτ. σούπας από το μείγμα, σκεπάζουμε και αφήνουμε για 10’. Σουρώνουμε και πίνουμε 2-3 φλιτζάνια την ημέρα