ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

Πρώτες ύλες

Πρώτες ύλες

Επιλέξετε μέσα από την μεγάλη ποικιλία μας τις πρώτες ύλες για την δημιουργία των προσωπικών σας χειροποίητων καλλυντικών και επωφεληθείτε από την φυσική τους πολύτιμη αξία σε πολύ οικονομικές τιμές

..
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
ΚΑΡΒΟΥΝΟΘΥΜΙΑΜΑ - ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΙ & ΘΥΜΙΑΜΑ ΣΕ ΕΝΑ - ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗΤο καρβουνοθυμίαμα σε μορφή ράβδου είναι εντελώς χειροποίητο και δεν είναι ούτε το συνηθισμένο αλλά ούτε και κάποιο αρωματικό καρβουνάκι.  Δεν χρειάζεται να προσθέσετε θυμίαμα, διότι εξ ορισμού το θυμίαμα περιέχετα..
5.00€
Χωρίς ΦΠΑ:5.00€
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
ΛΕΚΙΘΙΝΗ ΣΟΓΙΑΣ ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ 275γρ.. (από μη-μεταλλαγμένη σόγια)Pροιόν Santiveri ΙσπανίαςΧρήσεις: Ως συμπλήρωμα διατροφής, ως πηκτικός παράγοντας στην μαγειρική και ως γαλακτωματοποιητής στην παρασκευή καλλυντικών κρεμών κ.λ.π.Η λεκιθίνη ως συμπλήρωμα διατροφής:Η λεκιθίνη σόγιας είναι μία ουσία πλούσι..
12.10€
Χωρίς ΦΠΑ:12.10€
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Λιβάνι (Boswellia sacra), Olibanum, FrankincenseΕίναι το "δάκρυ" από την τομή του δέντρου Boswellia sacra. Η συλλογή των κόμπων (ή δακρύων) αυτών γίνεται με τον ίδιο τρόπο που παίρνουμε τη μαστίχα στη Χίο.Ιστορικά, το λιβάνι έχει χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση από το άσθμα, γαστρεντερίτιδα, δ..
1.61€
Χωρίς ΦΠΑ:1.61€
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Λουμίνια, φυτιλάκια 10γρ.Ballota acetabulosa, Βαλλωτή η κρατηροειδής, Λυχναράκι,ΦυτιλάκιΓια τους νοσταλγούς της παλιάς εποχής που θυμούνται την γιαγιά να ανάβει το καντήλι με τα φυτικά λουμίνια αντί για τα συνθετικά φυτιλάκια.Οι αποξηραμένοι κάλυκες του φυτού, όπου έχουν σχήμα που μοιάζει με χωνάκι ..
2.50€
Χωρίς ΦΠΑ:2.50€
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Κίτρινο Μελισσοκέρι 100γρ.Το Κίτρινο Μελισσοκέρι (Yellow Beeswax), είναι ένα φυσικό κερί που παράγεται στη κυψέλη από μέλισσες-εργάτριες του γένους Apis mellifera (Ευρωπαϊκή Μέλισσα). Το Κιτρινο Μελισσοκερι είναι το "αυθεντικό", εκείνο που προέρχεται κατευθείαν από τη κυψέλη.Το Μελισσοκερι αποτ..
4.40€
Χωρίς ΦΠΑ:4.40€
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Λευκό Μελισσοκέρι 100γρ.Το Λευκο Μελισσοκερι (White Beeswax), είναι ένα φυσικό κερί που παράγεται στη κυψέλη από μέλισσες-εργάτριες του γένους Apis mellifera (Ευρωπαϊκή Μέλισσα). Το Λευκο Μελισσοκερι προέρχεται από την επεξεργασία του Κιτρινου (χωρίς καμμία απολύτως χρήση χημικών).Το λευκό τ..
4.40€
Χωρίς ΦΠΑ:4.40€
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
ΞΑΝΘΑΝΗΣ ΚΟΜΜΙ (Xanthan gum) ξανθανικό κομμιΤι είναι η Ξανθάνη Xanthan Gum;Το κόμμι ξανθάνης είναι ένα δημοφιλές πρόσθετο τροφίμων που συνήθως χρησιμοποιείται ως πηκτικό ή σταθεροποιητικό.Δημιουργείται όταν η ζάχαρη ζυμώνεται από ένα είδος βακτηρίου που ονομάζεται Xanthomonas campestris και με την π..
1.95€
Χωρίς ΦΠΑ:1.95€
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Οξείδιο Ψευδαργύρου σκόνη 100γρ. (non-nano)Το Οξειδιο του Ψευδαργυρου (Zinc Oxide) είναι μία λευκή σκόνη πολύ γνωστή για την ικανότητα της να προστατεύει την επιδερμίδα από τις ηλιακές ακτίνες.Το Οξείδιο του Ψευδαργύρου είναι αποτελεσματικό τόσο έναντι των ακτίνων UVA (320-400nm) όσο και των UV..
3.90€
Χωρίς ΦΠΑ:3.90€
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Σαπουνόμαζα διάφανη γλυκερίνης 1000γρ.Η βάση σαπουνιού γλυκερίνης διαφέρει από το παραδοσιακό σαπούνι που προέρχεται από σαπωνοποίηση (αντίδραση ελαίων με καυστική σόδα). Η σύστασή της μοιάζει με τη βάση για υγρό σαπούνι χεριών ή σαμπουάν και είναι φυτικής βάσης. Είναι εύκολη στην χρήση, λιώνει ..
4.10€
Χωρίς ΦΠΑ:4.10€
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Σαπουνόμαζα λευκή γλυκερίνης 500γρ.Η βάση σαπουνιού γλυκερίνης διαφέρει από το παραδοσιακό σαπούνι που προέρχεται από σαπωνοποίηση (αντίδραση ελαίων με καυστική σόδα). Η σύστασή της μοιάζει με τη βάση για υγρό σαπούνι χεριών ή σαμπουάν και είναι φυτικής βάσης. Είναι εύκολη στην χρήση, λιώνει στο..
4.20€
Χωρίς ΦΠΑ:4.20€
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Σκόνη ενεργού άνθρακα από κοκοφοίνικα 50γρ. (καλλυντική χρήση)Το Charcoal Powder είναι ένα καταπληκτικό προϊόν που έχει πολλές εφαρμογές. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν 100% καθαρό ενεργό άνθρακα (Activated Charcoal), φυτικής προέλευσης (κοκκοφοίνικας).Ο ενεργός άνθρακας έχει τη σημαντική ιδιότητα..
4.40€
Χωρίς ΦΠΑ:4.40€
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Υαλουρονικό Οξύ 50mlΤο Υαλουρονικό Οξύ είναι ένα από τα σημαντικότερα αντιγηραντικά συστατικά που χρησιμοποιούνται σήμερα στη βιομηχανία παρασκευής καλλυντικών.Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για τη μεταφορά υγρασίας στην επιδερμίδα και τη διατήρηση της "φρεσκάδας" της. Στη πραγματικότητα κάθε μό..
7.70€
Χωρίς ΦΠΑ:7.70€
Εμφάνιση 13 έως 24 από 25 (3 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης.