ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

Smile D3 5000IU + K2 100μg 60 Caps - απαραίτητες βιταμίνες για τα οστά !

Smile D3 5000IU + K2 100μg 60 Caps - απαραίτητες βιταμίνες για τα οστά !
Smile D3 5000IU + K2 100μg 60 Caps - απαραίτητες βιταμίνες για τα οστά !
17.20€
Χωρίς ΦΠΑ: 17.20€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός προϊόντος: SMILE-003

Smile D3 5000IU + K2 100μg 60 Caps - απαραίτητες βιταμίνες !
Το Smile® D3 5000IU+ K2 είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που προσφέρει την απαραίτητη βιταμίνη D3 μαζί με την βιταμίνη Κ2.

Οδηγίες χρήσης & Δοσολογία:
Ενήλικες: Λαμβάνετε 1 κάψουλα με το φαγητό ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.


Βιταμίνη D3
Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερο το διεθνές ενδιαφέρον στρέφεται στην D3- ή, για να το θέσουμε καλύτερα, στην έλλειψή της. Μάλιστα, η έλλειψη της έχει χαρακτηριστεί ακόμα και ως ‘πανδημία’, καθώς ο πληθυσμός παγκόσμια που εμφανίζει ποσοστά χαμηλότερα του ορίου της στο αίμα, αυξάνει συνεχώς.Μελέτες παρατήρησης έδειξαν ότι η ανεπάρκεια της βιταμίνης D3 σχετίζεται με μειωμένη οστική πυκνότητα. Επιπρόσθετα, μετα-ανάλυση μελετών παρέμβασης έδειξε ότι η συμπληρωματική χορήγηση βιταμίνης D3 διατηρεί σταθερή ή και ακόμα αυξάνει την οστική πυκνότητα, ιδιαίτερα σε μεγαλύτερης ηλικίας άτομα.


Βιταμίνη K2
Η βιταμίνη Κ ανακαλύφθηκε το 1929 ως ένα απαραίτητο συστατικό για την πήξη του αίματος. Η βιταμίνη Κ αποτελεί μια ομάδα λιποδιαλυτών βιταμινών με παρόμοια χημική δομή. Βασικός τους ρόλος στον οργανισμό είναι η συμμετοχή στην πήξη του αίματος αλλά και στη δέσμευση των ιόντων ασβεστίου είτε στα οστά είτε σε άλλους ιστούς.

Βιταμίνη D3 & K2
Συνολικά, φαίνεται ότι ο συνδυασμός των βιταμινών D3 και K2 είναι ιδανικός για την πρόληψη της οστεοπενίας και οστεοπόρωσης, ιδιαίτερα σε άτομα μέσης ηλικίας. Παράλληλα, η δράση της βιταμίνης K είναι να προστατεύει τον οργανισμό από την αύξηση εναπόθεσης ασβεστίου που προκαλείται από τη δράση της βιταμίνης D3, μειώνοντας τον κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα.Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 117199/16.11.18O Αρ. Πρωτ.Γνωστ. ΕΟΦ δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης
Οδηγίες για την φύλαξη του προϊόντος: Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Προειδοποιήσεις: Να μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Όσοι λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή και επιθυμούν να πάρουν επίπεδο 100μg βιταμίνης K  ή περισσότερα θα πρέπει πρώτα να συμβουλευτούν το γιατρό τους.Χρησιμοποιούμε cookies για να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης.