ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

Γαλακτωματοποιητής (από πρωτεΐνες σιταριού) Phytocream 2000

Γαλακτωματοποιητής (από πρωτεΐνες σιταριού) Phytocream 2000
ΝΕΟ
Γαλακτωματοποιητής (από πρωτεΐνες σιταριού) Phytocream 2000
6.70€
Χωρίς ΦΠΑ: 6.70€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός προϊόντος: PRK-30

Γαλακτωματοποιητής (από πρωτεΐνες σιταριού) Phytocream 2000

Το Phytocream 2000 είναι ένας ανιονικός / μη ιονικός, φυτικός γαλακτωματοποιητής από πρωτεΐνες σιταριού, ιδανικός για την παρασκευή ποιοτικών καλλυντικών σκευασμάτων, όπως κρέμες νυκτός, γαλακτώματα, λοσιόν, μάσκες, βάλσαμα.
Το λιπιδικό του κλάσμα ταιριάζει απόλυτα με την κεράτινη στοιβάδα του δέρματος, αποκαθιστώντας τη δομική ισορροπία του λιπιδικού φιλμ, το οποίο λειτουργεί ως προστατευτικό φράγμα της επιδερμίδας, ενώ η ιδιαίτερη δομή του σχηματίζει ένα δίκτυο υγρών κρυστάλλων εξαιρετικά συμβατό με το ανθρώπινο δέρμα, δίνοντας σταθερά γαλακτώματα ακόμα και σε συστήματα με υψηλά ποσοστά λιπαρής φάσης (5% - 30%). Συμβάλλει στην εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, την μείωση της ξηρότητας, καθώς και στην αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Το Phytocream 2000 βρίσκεται σε μορφή σφαιριδίων κεριού, ενσωματώνεται στη λιπαρή φάση του γαλακτώματος και κυμαίνεται σε εύρος pH 5,5-7, επιτρέποντας την παρασκευή ρευστών έως και πιο πηχτών σκευασμάτων, ανάλογα με το ποσοστό της λιπαρής φάσης του συστήματος και τα πηκτικά που θα χρησιμοποιήσετε. Συνιστάται σε ποσοστό 4% - 8%.

Εμπεριέχει: πρωτεΐνη σιταριού, στεατικό γλυκερυλεστέρα, αλκοόλη κετεαρυλίου.


INCI Name: Potassium Palmitoyl (and) Hydrolyzed Wheat Protein (and) Glyceryl Stearate (and) Cetearyl Alcohol

Χρησιμοποιούμε cookies για να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης.