ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

G. ΕΛΑΙΟ ΤΕΡΠΕΝΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΠΝΙΑΣ (2%) 10ml - πόσιμο

G. ΕΛΑΙΟ ΤΕΡΠΕΝΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΠΝΙΑΣ (2%) 10ml - πόσιμο
G. ΕΛΑΙΟ ΤΕΡΠΕΝΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΠΝΙΑΣ (2%) 10ml - πόσιμο
21.70€
Χωρίς ΦΠΑ: 21.70€
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • Κωδικός προϊόντος: KBD--60

G Έλαιο Τερπενίων Κατά της Αϋπνίας (2%) 10ml

περιέχει 200mg από κάθε αιθέριο έλαιο που έχει στην σύνθεσή του σε ένα μπουκαλάκι των 10mL που στο καπάκι του έχει σταγονόμετρο για την δοσολόγηση του ελαίου σε σταγόνες. Παρασκευάζεται από βρώσιμα αιθέρια έλαια τερπενίων μεγάλης καθαρότητας (> 95%) με έλαιο βάσης το MCT Oil (έλαιο τριγλυκερίδια μέσης αλύσου) που είναι γνωστό για την μεγάλη απορροφητικότητα που προσφέρει. Δεν περιέχει πρόσθετα, συντηρητικά ή τεχνητά χρώματα ή αρώματα και είναι απαλλαγμένο από τοξίνες και βαρέα μέταλλα.

Συστατικά και περιεκτικότητες

Κάθε 1mL ελαίου από το προϊόν περιέχει 20mg από κάθε αιθέριο έλαιο, τα οποία είναι:


 • Αιθέριο Έλαιο Κιτρονελλόλης
  Η δράση του είναι Αντικαρκινική, Αντιφλεγμονώδης, κατά της αϋπνίας, αντι-σπασμωδική
 • Αιθέριο Έλαιο Λιναλοόλης
  Μελέτες έχουν δείξει ότι η λιναλοόλη έχει καταπραϋντικές ιδιότητες, βοηθώντας ταυτόχρονα με το άγχος, την ανακούφιση από τον πόνο και τη διαχείριση των επιληπτικών κρίσεων
 • Αιθέριο Έλαιο Μυρσενίου
  Η έρευνα που χρονολογείται από τη δεκαετία του ‘90 φαίνεται να δείχνει ότι το μυρσένιο έχει ηρεμιστικά, αναλγητικά και αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα. Σε μια μελέτη από το 2002, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το μυρσένιο θα μπορούσε επίσης να προάγει τη χαλάρωση των μυών και την καταστολή: τα ποντίκια που έλαβαν μυρσένιο κοιμήθηκαν περισσότερο από τα ποντίκια ελέγχου, γι’ αυτό και κάποιοι παίρνουν μυρσένιο για να απολαύσουν έναν καλύτερο ύπνο.
 • Αιθέριο Έλαιο Νερολιδόλης,
  Αυτό το τερπένιο είναι ένας αντιμυκητιασικός παράγοντας που επίσης φαίνεται να έχει φυσικές ιδιότητες στο να βοηθά στον ύπνο. Μια πρόσφατη μελέτηαπό το 2013 διερεύνησε τις επιδράσεις της νεροδιόλης στα ποντίκια. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η νεροδιόλη επηρέασε τον ιππόκαμπο των ποντικών, δημιουργώντας ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Η μελέτη δεν περιελάμβανε ανθρώπους, αλλά μερικοί θεωρούν τις μελέτες αυτές ως ένδειξη ότι η νεροδιόλη έχει ισχυρές αντιμυκητιακές και κατασταλτικές ιδιότητες.
 • Αιθέριο Έλαιο Φυτόλης
 • Αιθέριο Έλαιο Τερπινολένιου
  Το τερπινολένιο έχει συνδεθεί με αντικαρκινικές ιδιότητες.Εκτός από τις αντικαρκινικές του ιδιότητες, το τερπινολένιο έχει αποδεδειγμένη ικανότητα να προκαλέσει ύπνο. Σε μια μελέτη του 2013, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα ποντίκια ήταν σε θέση να κοιμηθούν πιο εύκολα μετά τη ρινική χορήγηση του τερπινολένιου


Κάθε σταγόνα ελαίου περιέχει ~ 0,75mg από κάθε αιθέριο έλαιο.

Προτεινόμενη δοσολογία & χρήση
Ξεκινάτε με μία σταγόνα την ημέρα και μπορείτε να αυξήσετε σταδιακά μέχρι και 10 σταγόνες


https://herbsandcannabis.eu/wp-content/uploads/2019/11/07-katatisaypnias.jpg


Προσοχή στην χρήση: Τα τερπένια μπορεί να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση.

Το σκεύασμα περιέχει MCT έλαιο (μεσαίας αλύσου τριγλυκερίδια) και τερπένια. Θα πρέπει πριν από την χρήση του να εξασφαλιστεί ότι δεν θα προκληθεί κάποια αλλεργική αντίδραση, γιαυτό θα πρέπει να γίνει μια δοκιμή. Θα ρίξεις μια σταγόνα στο δέρμα σου (πχ. στην μέσα πλευρά του καρπού) και να θα τρίψεις ελαφρά για να γίνει επάλειψη. Θα αφήσεις να περάσει τουλάχιστον μια ώρα. Αν δεν υπάρξει κάποια αλλεργική αντίδραση (κοκκινίλα, κνησμός ή κάτι άλλο) τότε είναι αρκετά ασφαλές να προχωρήσεις στην κανονική χρήση του ελαίου.Χρησιμοποιούμε cookies για να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης.