ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

ΑΛΑΤΙ ΡΟΖ ΙΜΑΛΑΙΩΝ μέτριο 500γρ. - αυθεντικό !

ΑΛΑΤΙ ΡΟΖ ΙΜΑΛΑΙΩΝ μέτριο 500γρ. - αυθεντικό  !
ΑΛΑΤΙ ΡΟΖ ΙΜΑΛΑΙΩΝ μέτριο 500γρ. - αυθεντικό !
1.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.90€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός προϊόντος: ΒΜΧ-0014

ΑΛΑΤΙ ΡΟΖ ΙΜΑΛΑΙΩΝ μέτριο 500γρ.

Το ορυκτό αλάτι  το αυθεντικό αλάτι Ιμαλαίων, είναι κάτι παραπάνω από αλάτι είναι τρόπος ζωής, μαζί του μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα της υγεία σας και να αποκτήσετε ευζωία.

Ο «λευκός χρυσός» ή «το αλάτι του βασιλία» όπως αλλίως το ονομάζουν αποτελείται από κρυστάλλους ανυπολόγιστης αξίας 250.000.000ετών, με αρχέγονο DNA.
Είναι 100% αγνό, καθαρό, ανεπεξέργαστο, δεν περιέχει τεχνητά πρόσθετα ή αντισυσσωματικά.
Θεωρείται ένα ολιστικό, θρεπτικό, αμετάβλητο, φυσικό αλάτι που κρυσταλλοποιέιται μέσα στην Γή στη διάρκεια εκατομμυρίων ετών!
Περιέχει πολλά απαραίτητα ανόργανα άλατα όπως νάτριο, ασβέστιο, μαγνήσιο καθώς και πολλά ιχνοστοιχεία, τα οποία απορροφούνται εύκολα και έτσι είναι άμεσα διαθέσιμα στον οργανισμό μας!"

Δεν επηρεάζει την λειτουργία του θυρεοειδή, την πίεση, αλκαλοποιεί το Ph του οργανισμού με αποτέλεσμα την ομαλοποιηση της χώνευσης και την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών, ενισχύει το ανασοποιητικό, απομακρύνει τις τοξίνες απελευθερώνοντας αρνητικά ιόντα στο φαγητό που είναι πολύ ευεργετικά για αυτόν.

Μια από τις πολλές και ευρέως διαδεδομένες χρήσεις του ορυκτού αλατιού Ιμαλαίων, είναι αυτή στην κουζίνα.Αλατίστε τα φαγητά σας δίνοντας μοναδική γεύση χωρίς να κάνετε όμως, εκπτώσεις στην υγεία σας. Αντίθετα την ευεργετείτε!
Χρησιμοποιείστε την ποσότητα που επιθυμείτε λαμβάνοντας υπόψη ότι τα ακατέργαστα αλάτια είναι πιο αλμυρά σε σχέση με τα ραφιναρισμένα.

Τα πλεονεκτήματα του ορυκτού αλατιού:

- Εξισορροπεί το pH του σώματος.
- Είναι αγνό και προέρχεται από ένα παρθένο οικοσύστημα περίπου 300 εκατομμύρια χρόνια πριν, από την εποχή που η Γή ήταν ακόμα παρθένα.
- Προέρχεται από μια αποκλειστική περιοχή που είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα του αλατιού που έχει.
- Έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε διατροφικά στοιχεία, 84 το σύνολο, που χρειαζόμαστε.
- Δεν περιέχει ακαθαρσίες από την περιβαλλοντική ρύπανση
- Έχει βιο-ενεργειακό περιεχόμενο αφού είναι ένα μέσο αποθήκευσης από αρχέγονες πληροφορίες 250.000.000 ετών.
- Εξορύσσεται με φυσικό τρόπο, πλένεται στο χέρι και τα προϊόντα μας παρασκευάζονται από 100% αυθεντικό ορυκτό αλάτι Ιμαλαίων.
- Έχει την ικανότητα να επιφέρει θετικές αλλαγές σε όλες τις μεταβολικές λειτουργίες του σώματος, φέρνοντας το σώμα, το πνεύμα και το νου σε πλήρη αρμονία.

Ετικέτες: ροζ αλατι , ιμαλαιων