Αναζωογονήστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
με το αρχαίο ελληνικό νέκταρ της αγάπης:

“Priapus"

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε την αγάπη και το πάθος, και ποιος καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό από το να αγκαλιάσουμε την αρχαία ελληνική μυθολογία της αγάπης; Φέτος, συστήστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο το θρυλικό ελληνικό νέκταρ του έρωτα, τον “Πρίαπο”. Αυτό το εμπλουτισμένο με αφροδισιακά ελιξίριο υπόσχεται να αναζωπυρώσει τη φωτιά του πάθους και να δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

 

 

 

    Ο μύθος του Πρίαπου: Ο θεός της γονιμότητας και του έρωτα

    Ο Πρίαπος, στην ελληνική μυθολογία, είναι ο θεός της γονιμότητας, της γέννησης και της ανδροπρέπειας. Γεννημένος από τον θεό της θάλασσας, Ποσειδώνα, και τη νύμφη, Καΐνη, ο Πρίαπος ήταν γνωστός για το τεράστιο μέγεθος και τη δύναμή του. Η συσχέτισή του με τον έρωτα και τη γονιμότητα τον κατέστησε την τέλεια έμπνευση για ένα αφροδισιακό ρόφημα που θα φέρει πάθος στους εορτασμούς σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

 

    Η μαγεία του ελληνικού νέκταρος Priapus

Το ελληνικό νέκταρ του έρωτα, Priapus, είναι ένα προσεκτικά δημιουργημένο ελιξίριο που συνδυάζει την αρχαία σοφία των αφροδισιακών συστατικών με σύγχρονες επιστημονικές αναφορές. Αυτό το μεθυστικό ρόφημα είναι εμποτισμένο με ένα μείγμα βοτάνων, φρούτων και μπαχαρικών που εξυμνούνται για τις ερωτοενισχυτικές τους ιδιότητες από την αρχαιότητα. Μεταξύ άλλων περιέχει: Γύρη μελισσών, Βασιλικό πολτό, Τριβόλι (Tribulus terestris),  Επιμήδιο (Horny goat), Κρόκο Κοζάνης …

greek-nectar-priapus

 

Συμπέρασμα:

Μοιραστείτε το θρυλικό ελληνικό νέκταρ του έρωτα, τον “Πρίαπο”, με τον σύντροφό σας. Αυτό το εμπλουτισμένο με αφροδισιακά ελιξίριο υπόσχεται να αναζωπυρώσει το πάθος στη σχέση σας και να δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις.

Στην υγειά της αγάπης, του πάθους και της μαγείας του ελληνικού νέκταρος Priapus!