ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

Canadian Essence 3x21g - συνταγή Ινδιάνων Ojibwa

Canadian Essence 3x21g - συνταγή Ινδιάνων Ojibwa
Canadian Essence 3x21g - συνταγή Ινδιάνων Ojibwa
27.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 27.90€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός προϊόντος: ΒΙΟ-555

Canadian Essence 3x21g - συνταγή Ινδιάνων Ojibwa
Το Canadian Essence μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τσάι υγείας.

Η σύνθεση προέρχεται από τους Καναδούς Ινδιάνους Ojibwa για τους οποίους ήταν πολύ φυσιολογικό να χρησιμοποιούν βότανα από τη φύση. Αυτή η έκδοση περιέχει 8 βότανα: Ρίζα κολλιτσίδας (Arctium lappa), οξαλίδα προβάτου (Rumex acetosella), ολισθηρή φτελιά (Ulmus rubra), κάρδαμο (Nasturtium officinale), τούρκικο ραβέντι (Rheum palmatum), φύκια (Laminaria digitata), γαϊδουράγκαθο (Cnicus benedictus), τριφύλλι (Trifolium pratense).

Η συσκευασία περιέχει τρία φακελάκια των 21 γραμμαρίων το καθένα.
Κάθε σακουλάκι των 21 γραμμαρίων είναι καλό για την παρασκευή περίπου 1 λίτρου μείγματος βοτάνων, το οποίο είναι επαρκές για διάστημα 2 έως 3 εβδομάδων ανάλογα την ημερήσια δόση.

Κατάλληλο για vegan

Συστατικά: Ρίζα κολλιτσίδας (Arctium lappa), οξαλίδα προβάτου (Rumex acetosella), ολισθηρή φτελιά (Ulmus rubra), κάρδαμο (Nasturtium officinale), τούρκικο ραβέντι (Rheum palmatum), φύκια (Laminaria digitata), γαϊδουράγκαθο (Cnicus benedictus), τριφύλλι (Trifolium pratense).

Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος.

Δοσολογία/Τρόπος χρήσης:

Πίνετε το Canadian Essence με άδειο στομάχι, κατά προτίμηση πριν πάτε για ύπνο. Μην το πίνετε βιαστικά αλλά πάρτε το χρόνο σας. Η συνιστώμενη ποσότητα είναι 2 κουταλιές της σούπας (30 ml) κάθε βράδυ. Για επιπλέον υποστήριξη, πάρτε 2 κουταλιές της σούπας το πρωί και 2 το βράδυ, φτάνοντας το σύνολο στα 60 ml. Η μέγιστη ποσότητα είναι 120 ml την ημέρα. Φροντίστε να το αυξήσετε σταδιακά. Στα παιδιά από την ηλικία των 4 ετών μπορεί να δοθεί 1 κουταλιά της σούπας το πρωί και 1 το βράδυ (σύνολο 30 ml). Στα νήπια πρέπει να δίνεται το πολύ ½ κουταλιά της σούπας το πρωί και ½ το βράδυ (συνολικά 15 ml).

Ένα σακουλάκι του μείγματος βοτάνων δίνει περίπου 1 λίτρο φόρμουλας βοτάνων.

  1. Γεμίστε ένα ανοξείδωτο σκεύος με 1,25 λίτρο νερό. Αφήστε το νερό να βράσει, αφήνοντας το καπάκι ανοιχτό. Όταν το νερό βράσει, αφαιρέστε από το μάτι. Προσθέστε τα βότανα από ένα σακουλάκι, ενώ ανακατεύετε συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα. Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να αναμειχθούν καλά τα βότανα.
  2. Ξαναβάλετε το σκεύος στο μάτι της κουζίνας και αφήνετε το μείγμα να σιγοβράσει για 10 με 12 λεπτά. Ξαναβάλετε το καπάκι στο σκεύος και αφήνετε το τσάι να καθίσει για 10 έως το μέγιστο 12 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Ανακατέψτε καλά τη φόρμουλα βοτάνων. Βάλτε το σκεύος με το καπάκι στο μάτι της κουζίνας και ζεστάνετε το μείγμα λίγο κάτω από το σημείο βρασμού. Αφαιρέστε και περιμένετε 20 λεπτά. Ρίξτε τη ζεστή φόρμουλα βοτάνων μέσα από ένα σουρωτήρι. Συλλέξτε το τσάι από βότανα σε ένα σφραγισμένο μπουκάλι ή κανάτα χυμού. Οποιοδήποτε ίζημα θα βυθιστεί στον πυθμένα.
  4. Κλείστε το μπουκάλι ή την κανάτα ερμητικά, αφήστε το να κρυώσει και φυλάξτε στο ψυγείο. Η φόρμουλα βοτάνων διατηρείται για 3 εβδομάδες.