ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

Adapt Drops CardioAid CB*D/G+Adaptogens 10ml

Adapt Drops CardioAid CB*D/G+Adaptogens 10ml
ΝΕΟ
Adapt Drops CardioAid CB*D/G+Adaptogens 10ml
49.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 49.90€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός προϊόντος: KBD-89

Adapt Drops CardioAid (1,250mg/10ml)
C*B*D + C*B*G + Ashwagandha + Panax Ginseng + Holy Basil  σε βιολογικό ελαιόλαδο.

[Heart health is wealth.  Κάνε τη καρδιά σου να χτυπάει στο ρυθμό της καλής υγείας]

Το Adapt Drops Cardioaid περιέχει C*B*D 10%, C*B*G 2.5% και εκχυλίσματα Ασβαγκάντα, Τζίνσενγκ και Ιερού Βασιλικού για την ενίσχυση των καρδιαγγειακών λειτουργιών.

CardioAid φυσικό ωοήθημα καρδιάς

Το Adapt Drops Cardioaid συνδυάζει την λειτουργική δράση των κανν*αβινο*ειδών με την αντίστοιχη των προσαρμογόνων βοτάνων (adaptogens) τα οποία μέσα από την σοφία αιώνων φυτοθεραπείας αλλά και την επιστημονική τεκμηρίωση της σύγχρονης βιολογίας, έχουν δείξει ευεργετικές επιδράσεις στην καρδιακή λειτουργία και στον έλεγχο του στρες.

Απευθύνεται μεταξύ άλλων σε ανθρώπους που ανεβάζουν πίεση λόγω στρες ή έχουν αρρυθμίες λόγω στρες ή έχουν οικογενειακό ιστορικό με καρδιαγγειακά νοσήματα.

Το Adapt Drops Cardioaid είναι σκεύασμα ευρέως φάσματος (broad spectrum) και μια παγκόσμια καινοτομία που θα κάνει αίσθηση για την αποτελεσματικότητά της. Για τα σκευάσματα έχει χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά βιολογικό, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από τη Μαγνησία, πλούσιο σε πολυφαινόλες, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που ενισχύει επιπλέον την λειτουργικότητά τους.

Ingredients/ Συστατικά:

OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, C*B*D1000mg, C*B*G250mg, WITHANIA SOMNIFERA (ASHWAGANDHA) ROOT EXTRACT 500mg, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT 300mg, OCIMUM BASILICUM (HOLY BASIL) EXTRACT 200mg

Σε Βιολογικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο από τη Μαγνησία (Aeons Exclusive).

 

Τρόπος Χορήγησης:
1. Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση.
2. Γεμίστε το σταγονόμετρο με εκχύλισμα πιέζοντας το ελαστικό μέρος του.
3. Ρίξτε τις σταγόνες που επιθυμείτε κάτω από τη γλώσσα σας (οδηγίες για τη δοσολογία δείτε παρακάτω).
4. Κρατήστε στο στόμα σας για 60'' πριν καταπιείτε ώστε να απορροφηθεί σωστά στον οργανισμό.

100% Ελληνικό προϊόν
100% Φυσικό προϊόν

 

Ρύθμιση δοσολογίας στα καν*ναβινο*ειδή

Τα καν*ναβινο*ειδή προσφέρουν μια εξατομικευμένη θεραπεία που διαφέρει από οργανισμό σε οργανισμό. Πρέπει να ξεκινήσεις με μία μικρή δόση (πχ. 2-3 σταγόνες την ημέρα) ενός ελαίου χαμηλής περιεκτικότητας (πχ. 3% ή 5%), και «να ανεβαίνεις σκαλί-σκαλί» παρατηρώντας τις αντιδράσεις του οργανισμού σου. Ανεβάζοντας τη δόση αργά και σταθερά, με διαρκή παρατήρηση, θα βρεις το «θεραπευτικό μας παράθυρο», δηλαδή τη δοσολογία που λειτουργεί ειδικά για εσένα.

Σε κάθε αλλαγή της δόσης, σε κάθε «σκαλοπάτι», πρέπει να παραμείνεις για 4 ημέρες τουλάχιστον. Αν δεν δεις βελτίωση, προσθέτεις άλλη μια δόση, άλλη μια σταγόνα την ημέρα. Και παραμένεις ξανά σε αυτό το «σκαλοπάτι» για 4 ημέρες, παρατηρώντας τις αντιδράσεις του οργανισμού σου.

 

Ιδιαίτερη προφύλαξη

Απαιτείται προσοχή όταν οι ασθενείς παίρνουν αντιπηκτικές αγωγές. Όταν το INR είναι ρυθμισμένο με σύγχρονα φάρμακα τύπου Sintrom συνήθως δεν υπάρχει θέμα, και μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα μείωσης του φαρμάκου σε συνεργασία με τον γιατρό.
Αντενδείκνυται με παράλληλη λήξη βαρφαρίνης, αλλά το συγκεκριμένο αντιπηκτικό δεν χρησιμοποιείται πια.
Οι άνθρωποι με πίεση που παίρνουν και CBD θα πρέπει να ενυδατώνονται καλά και πάντα να ελέγχουν την πίεση τους πριν τη λήψη του φαρμάκου τους.

Ενημερώστε τον γιατρό σας εάν παίρνετε φάρμακα ή πάσχετε από καρδιαγγειακό ή άλλο χρόνιο νόσημα