ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

CBNight Formula Enecta 30 ml - φόρμουλα ύπνου

CBNight Formula Enecta 30 ml - φόρμουλα ύπνου
CBNight Formula Enecta 30 ml - φόρμουλα ύπνου
CBNight Formula Enecta 30 ml - φόρμουλα ύπνου
ΝΕΟ
CBNight Formula Enecta 30 ml - φόρμουλα ύπνου
CBNight Formula Enecta 30 ml - φόρμουλα ύπνου
CBNight Formula Enecta 30 ml - φόρμουλα ύπνου
CBNight Formula Enecta 30 ml - φόρμουλα ύπνου
29.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 29.90€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός προϊόντος: KBD-90

CBNight Formula enecta (C*B*D, C*B*N, Melatonin) – 30 ml

Εάν ψάχνετε να βελτιώσετε τον τρόπο ύπνου σας με ελαφρύ αλλά αποτελεσματικό τρόπο, τότε το CBNight είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Το CBNight formula είναι ένα φυσικό και καινοτόμο προϊόν που περιέχει ένα αρμονικό μείγμα C*B*D, C*B*N και μελατονίνης. Αυτή είναι μια φόρμουλα που αναπτύχθηκε ειδικά για να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου και να υποστηρίξει τόσο την επαγωγή όσο και τη διατήρηση του ύπνου, αξιοποιώντας εντελώς φυσιολογικές διαδικασίες.

Το CBNight light της enecta είναι ένα προϊόν κατάλληλο για όσους πάσχουν από αϋπνία, έχουν διαταραχές ύπνου ή / και αφύπνισης..

 

Οφέλη του ελαίου για τον ύπνο:

Η φόρμουλα CBNight είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τη θεραπεία ήπιων έως μέτριων διαταραχών ύπνου. Το χαλαρωτικό και καταπραϋντικό αποτέλεσμα των εκχυλισμάτων ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό όταν συνδυάζεται με τις ιδιότητες που ρυθμίζουν τον ύπνο της μελατονίνης, καθιστώντας έτσι το CBNight formula ιδιαίτερα αποτελεσματικό για:

  •     Αντιμετώπιση της αϋπνίας
  •     Μείωση του χρόνου που απαιτείται για να κοιμηθείτε
  •     Αποφυγή νυχτερινών αφυπνίσεων
  •     Εξασφάλιση ξεκούρασης και αποκατάστασης ύπνου
  •     Μείωση του πρωινού άγχους
  •     Συγχρονισμός του κιρκαδικού ρυθμού, ενώ επαναφέρετε τον φυσικό σας κύκλο ύπνου-αφύπνισης

 

Ιδιότητες

Το CBNight formula περιέχει (σε ​​1 Ml) 0,3 mg μελατονίνης, 4,17 mg C*B*D και 4,17 C*B*N. Εκτός από την κύρια λειτουργία της επαγωγής και της συντήρησης του ύπνου για την οποία έχει σχεδιαστεί η φόρμουλα, το CBNight έχει αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες λόγω της ίδιας της φύσης των εκχυλισμάτων που υπάρχουν στον τύπο. Επιπλέον, η παρουσία C*B*D βοηθά σε περιπτώσεις άγχους και χρόνιου στρες, μειώνοντας τα επίπεδα σωματικής και μυϊκής έντασης. Τα εκχυλίσματα της φόρμουλας ύπνου δρουν ως νευροπροστατευτικά και εξαιρετικά χρήσιμα αντιοξειδωτικά.

 

Πότε & πως πρέπει να το πάρουμε – Δοσολογία

Το CBNight formula πρέπει να καταναλώνεται μισή ώρα πριν πάτε για ύπνο και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι υπογλώσσια. Απλά τοποθετήστε τη συνιστώμενη ποσότητα 1 ml κάτω από τη γλώσσα σας, κρατήστε το υγρό στο στόμα σας για τριάντα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια καταπιείτε. Με τη χρήση αυτής της μεθόδου τα μόρια δεν μεταβολίζονται από το συκώτι και το πεπτικό σύστημα, αλλά αντ’ αυτού περνούν κατευθείαν στη συστηματική κυκλοφορία μέσω των βλεννογόνων, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται πολύ γρήγορα. Είναι σημαντικό να θυμάστε να ανακινείτε το μπουκάλι CBNight formula πριν από κάθε χρήση

Συνιστάται να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση και να μην τη λαμβάνετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Είναι σημαντικό να κρατήσετε το προϊόν μακριά από μικρά παιδιά. Εάν παίρνετε άλλα συμπληρώματα ή φάρμακα, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Δεν προορίζεται ως υποκατάστατο μιας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής.