ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΛΑΙΑ

Κατεβάστε το άρθρο σε Pdf

 

Οι πονεμένες αρθρώσεις όπως τα γόνατα και οι ώμοι, εμποδίζουν την ομαλή κίνηση μας και επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινότητα μας.  Η σωστή φυσική αντιμετώπιση γίνεται με την ταυτόχρονη λήψη ροφήματος συνδυασμού βοτάνων  και με την εξωτερική εφαρμογή κατάλληλου λαδιού. Παρακάτω σας περιγράφουμε πως θα φτιάξετε ένα τέτοιο λαδάκι το οποίο στις περισσότερες  περιπτώσεις βελτιώνει σημαντικά την κίνηση και ανακουφίζει από τους πόνους.


Υλικά:
Αιθέριο έλαιο Κέδρου
Αιθέριο έλαιο Δεντρολίβανου
Αιθέριο έλαιο Γεράνιου
Βαλσαμέλαιο (Σπαθόλαδο)

 

Τρόπος εκτέλεσης & χρήσης:
Προσθέτουμε 6 σταγόνες από κάθε αιθέριο έλαιο σε 30 ml Βαλσαμέλαιου και ανακινούμε ελαφρά. (Αν παραλείψετε κάποιο αιθέριο έλαιο δεν πειράζει, είναι για έξτρα ενίσχυση).
Κάνουμε επάλειψη, δύο φορές την ημέρα με το μείγμα όπου υπάρχει πρόβλημα , σε καθαρή περιοχή. Ο συνδυασμός των ελαίων παρέχει αντιφλεγμονώδη, αντισπασμωδική, αναλγητική και αναπλαστική δράση. Χρησιμοποιήστε το και σε ισχιαλγίες …

 


Το άρθρο του Βασίλη Αναστασόπουλου δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "ΤΕΤΑΡΤΟ" των Πατρών.
*Το παραπάνω άρθρο έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αποτελεί ιατρική συμβουλή. Για κάθε ιατρικό θέμα που αφορά την υγεία σας, ο μόνος αρμόδιος για να σας συμβουλεύσει είναι ο προσωπικός σας ιατρός.