ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

Κατηγορίες τσαγιού

 Κατηγορίες τσαγιού

Λευκό Τσάι
Το Λευκό τσάι είναι το πιο αγνό και λιγότερο επεξεργασμένο όλων των τσαγιών. Έχει πολύ λίγη καφεΐνη και μας δίνει ρόφημα με  ελαφρύ χρώμα και γεύση. Το Λευκό τσάι περιέχει επίσης υγιεινά αντιοξειδωτικά ιδανικά  για το δέρμα και την επιδερμίδα.

Πράσινο Τσάι
Το πράσινο τσάι είναι το πιο δημοφιλές είδος του τσαγιού, κυρίως επειδή είναι το ρόφημα επιλογής στην Ασία. Μερικά είδη πράσινα τσαγιού εμπλουτίζονται με άνθη λουλουδιών  ή αναμιγνύονται με φρούτα για να δημιουργήσουν υπέροχες γεύσεις. Αυτό το τσάι έχει μόνο το 5-10% της καφεΐνης που περιέχεται σε ένα φλιτζάνι καφέ.  Το Πράσινο τσάι περιέχει αντιοξειδωτικά. Θα συμβάλει στη διατήρηση των επιπέδων χοληστερόλης που βρίσκονται ήδη εντός των φυσιολογικών ορίων, είναι καλό για το δέρμα και τα δόντια, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος της διατροφής σας για να διατηρήσετε σε υγιές επίπεδο τις τιμές του  σακχάρου στο αίμα.

Τσάι Oolong
Το Oolong τσάι, επίσης γνωστό ως το τσάι wu long, μας δίνει  ένα γευστικό άρωμα και γλυκιά γεύση. Έχει υποστεί χαμηλή  ζύμωση, η οποία δίνει περίπου το 15% της καφεΐνης που περιέχεται σε ένα φλιτζάνι καφέ. Οι περισσότεροι άνθρωποι αναγνωρίζουν συχνά το τσάι oolong ως το κινεζικό τσάι που σερβίρεται στα κινέζικα εστιατόρια.  Το Oolong τσάι μπορεί να είναι ένα υγιές μέρος του σχεδίου απώλειας βάρους σας.

Μαύρο Τσάι
Το μαύρο τσάι είναι το τσάι οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν αφού το πιθανότερο είναι να μεγάλωσαν εμβαπτίζοντας  φακελάκια μαύρου τσαγιού στο φλιτζάνι τους.  Σε αυτήν τη κατηγορία συγκαταλέγεται και το «ευρωπαικό» δημιουργώντας την παρανόηση ακόμα και σήμερα ότι παράγεται στην Ευρώπη και όχι στις χώρες της Άπω Ανατολής που είναι και το ορθόν.  Το μαύρο τσάι είναι πλήρως ζυμωμένο, έτσι ώστε να έχει περίπου το 20% της καφεΐνης που περιέχεται σε ένα φλιτζάνι καφέ. Το Μαύρο τσάι βοηθάει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης, καθώς και να συμβάλλει στη διατήρηση της καρδιαγγειακής λειτουργίας και σε ένα υγιές κυκλοφορικό σύστημα.