ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

ORANGE-ΦΥΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 750ml

ORANGE-ΦΥΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 750ml
ORANGE-ΦΥΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 750ml
3.10€
Χωρίς ΦΠΑ: 3.10€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός προϊόντος: OG-01

ORANGE FLOWERS-ΦΥΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
Φυτικό προϊόν από ασαπωνοποίητο βιολογικό λάδι ελιάς.


Το ORANGE FLOWERS είναι υγρό γενικού καθαρισμού, κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες και συμπυκνωμένο , όπως τα περισσότερα OLIVE GREEN.
Δηλαδή η συσκευασία των 750 ml αντιστοιχεί σε ισχύ 1.500 ml κοινών καθαριστικών και των 4 λίτρων σε 8 λίτρα!!! Ή αλλιώς ένα μόνο καπάκι απο τη μικρή συσκευασία ή δύο απο την μεγάλη αρκούν και περισσεύουν για 240 τ.μ. !!!


Το ORANGE FLOWERS δεν περιέχει parabens, συντηρητικά, καυστική σόδα, καυστική ποτάσα, πετρελαϊκά παράγωγα , φωσφορικά & επικίνδυνους διαλύτες ... γι’ αυτό και βιοαποικοδομείται πλήρως, αφήνοντας μηδενικό αποτύπωμα στο περιβάλλον . Με φυτικό , υποαλλεργικό άρωμα από άνθη εξωτικών λουλουδιών , είναι μικροβιολογικά ελεγμένο και ενδείκνυται για άτομα που εμφανίζουν μακροχρόνιες αλλεργίες .


Αποκλειστικά από φυτικής προέλευσης συστατικά , και χωρίς καμία επισήμανση επικινδυνότητας , το ORANGE FLOWERS είναι ιδανικό για παιδικά και βρεφικά δωμάτια, με άρωμα ιδιαίτερα ευχάριστο και αναζωογονητικό για όλους ! Οι περισσότεροι μάλιστα αναγνωρίζουν την λεβάντα ...
Αν και η κύρια πρώτη ύλη είναι το ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας δεν λαδώνει, δεν αφήνει λεκέδες και φυσικά δεν γλιστράει. Αντίθετα περιποιείται τα αντικείμενα προσφέροντας φρεσκάδα και στιλπνότητα, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα !
Για καθαριότητα χωρίς υπονοούμενα … made in Greece!


Χαρακτηριστικά
Οικονομικό 1 μεζούρα έως 250 M².
Ιδανικό για παιδικά δωμάτια και άτομα με χρόνιες αλλεργίες.
Προστατεύεται απo δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Συστατικά
Ασαπωνοποίητο αγνό παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο, υποαλλεργικό άρωμα πορτοκαλανθού.
δεν περιέχει: άρωμα,  φωσφορικά, συντηρητικά, πετρελαϊκά παράγωγα, αλλεργιογόνα, χρώματα, δεν είναι ερεθιστικό, δεν επισημαίνεται σαν επικίνδυνο προϊόν.

Ελληνικό προϊόν