ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

STELLA (PURPLE HAZE) Ανθοί 2γρ - Terre 22%

STELLA (PURPLE HAZE) Ανθοί 2γρ - Terre 22%
-30 %
STELLA (PURPLE HAZE) Ανθοί 2γρ - Terre 22%
9.00€
12.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 9.00€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός προϊόντος: KBD-62

STELLA (PURPLE HAZE) Ανθοί 2γρ - Terre 22%

Τα άνθη της ποικιλίας Stella είναι μεσαίου μεγέθους αλλά με υψηλή περιεκτικότητα 22%, προσφέροντας μια επίδραση ήπιας χαλάρωσης που διαρκεί. Η επίδραση είναι δυνατή και με διάρκεια, αφήνοντας μια υπέροχη διάθεση!

Ποικιλία
Terre Stella η ποικιλία δημιουργήθηκε στα πρότυπα της Purple Haze, ένα στέλεχος με άνθη που εντυπωσιάζουν με μοναδικές μωβ αποχρώσεις. Σχετικά με την ποικιλία Purple Haze, εμφανίστηκε στην Καλιφόρνια τη δεκαετία του ’70, ενώ πρόκειται για το αποτέλεσμα διασταύρωσης ποικιλιών Haze από το Μεξικό, το Νεπάλ και την Κολομβία και μιας indica από την Ταϊλάνδη. Οι ανθοί της ποικιλίας Stella είναι μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους με πρασινες και μωβ αποχρώσεις και διαθέτουν άφθονη ρητίνη.

Η επίδραση είναι δυνατή και με διάρκεια, αφήνοντας μια υπέροχη διάθεση. Ιδανική για την αντιμετώπιση του στρες, των μυϊκών πόνων και της αϋπνίας.

Προέλευση
Η ποικιλία Stella-Purple Haze καλλιεργείται στη γη του Αμπρούτσο (Abruzzo), και συγκεκριμένα στους λόφους της κοιλάδας Subequana, κατά μήκος του ποταμού Aterno. Η Terre καλλιεργεί με φυσικά και βιολογικά μέσα, χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων και ζιζανιοκτόνων. Από το σπόρο μέχρι την καλλιέργεια και την τελική συσκευασία, γίνονται με σεβασμό στο περιβάλλον, στο προσωπικό της εταιρείας και τον καταναλωτή, προσφέροντας στους πελάτες ανθούς υψηλών προδιαγραφών.

Άρωμα και εμφάνιση
Πρόκειται για εντυπωσιακούς ανθούς με έντονα μωβ αποχρώσεις και πορτοκαλι ακόμα και ροζ τριχίδια! Αναδύουν ένα δυνατό άρωμα φράουλας και φρούτων του δάσους, όμοιο με τις πασίγνωστες ποικιλίες Haze. Τα άνθη της συγκεκριμένης ποικιλίες είναι μεσαίου μεγέθους αλλά με υψηλή περιεκτικότητα  22% , προσφέροντας μια επίδραση ήπιας χαλάρωσης που διαρκεί.

Ατμοποιητής
Όλες οι ποικιλίες Terre  είναι καλλιεργημένες με βιολογικό τρόπο και φυσικά λιπάσματα, ώστε να παράγουν υψηλής ποιότητας ανθούς. Έτσι, είναι κατάλληλοι και για ατμοποιητή φορητό ή επιτραπέζιο.Για καλύτερα αποτελέσματα, ο ατμοποιητής καλό είναι να είναι ρυθμισμένος στους 166°με 188°, καθώς είναι η κατάλληλη θερμοκρασία προκειμένου να έχουμε τις ευεργετικές ιδιότητες.


Πρόκειται για ένα προϊόν 100% νόμιμο σε όλη την Ευρώπη.
Απαγορεύεται η πώληση σε ανηλίκους κάτω των 18 ετών.