Καινοτόμος τεχνολογία αποξήρανσης φρούτων μέσω φυσικής ώσμωσης
Ώσμωση είναι η διαδικασία αφυδάτωσης των φυσικών φρούτων, μέσω της οποίας αποφεύγεται η θερμική επεξεργασία και δεν διασπάται η αρχική δομή τους, διατηρώντας ανέπαφα τα πολύτιμα συστατικά των φρούτων. Η φυσική ώσμωση σε αντιπαράθεση με την συμβατική μέθοδο, παρατείνει τον χρόνο ζωής των προϊόντων έως 18 μήνες, καθιστώντας τα, ως τα πλέον λειτουργικά για την βιομηχανία τροφίμων. Το συγκριτικό πλεονέκτημα για τους καταναλωτές είναι ότι επιλέγονται μόνο φρέσκα φρούτα Ά διαλογής και δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά και πρόσθετα. Η δέσμευση μας για ποιότητα αντικατοπτρίζεται στη γεύση στο άρωμα και τελικά στην ανάλυση που συνοδεύει το κάθε προϊόν ξεχωριστά.
Ώσμωση είναι η διαδικασία αφυδάτωσης των φυσικών φρούτων, μέσω της οποίας αποφεύγεται η θερμική επεξεργασία και δεν διασπάται η αρχική δομή τους, διατηρώντας ανέπαφα τα πολύτιμα συστατικά των φρούτων. Η φυσική ώσμωση σε αντιπαράθεση με την συμβατική μέθοδο, παρατείνει τον χρόνο ζωής των προϊόντων έως 18 μήνες, καθιστώντας τα, ως τα πλέον λειτουργικά για την βιομηχανία τροφίμων. Το συγκριτικό πλεονέκτημα για τους καταναλωτές είναι ότι επιλέγονται μόνο φρέσκα φρούτα Ά διαλογής και δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά και πρόσθετα. Η δέσμευση μας για ποιότητα αντικατοπτρίζεται στη γεύση στο άρωμα και τελικά στην ανάλυση που συνοδεύει το κάθε προϊόν ξεχωριστά.