ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

CORDYCEPS ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΣΕ ΣΚΟΝΗ 60γρ - λίμπιντο, καρδιά, αθλητισμό

CORDYCEPS ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΣΕ ΣΚΟΝΗ 60γρ - λίμπιντο, καρδιά, αθλητισμό
CORDYCEPS ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΣΕ ΣΚΟΝΗ 60γρ - λίμπιντο, καρδιά, αθλητισμό
CORDYCEPS ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΣΕ ΣΚΟΝΗ 60γρ - λίμπιντο, καρδιά, αθλητισμό
CORDYCEPS ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΣΕ ΣΚΟΝΗ 60γρ - λίμπιντο, καρδιά, αθλητισμό
CORDYCEPS ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΣΕ ΣΚΟΝΗ 60γρ - λίμπιντο, καρδιά, αθλητισμό
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 8.90€
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • Κωδικός προϊόντος: SUP-0336
Μανιτάρι Cordyceps, Dong Chong Xia Cao
Το Cordyceps είναι ένα γένος παρασιτικών μυκήτων που αναπτύσσεται στις προνύμφες των εντόμων. Από τα περισσότερα από 400 είδη Cordyceps που ανακαλύφθηκαν, δύο έχουν γίνει το επίκεντρο της έρευνας για την υγεία: Cordyceps sinensis και Cordyceps militaris.

Περιγραφή
Τα Cordyceps είναι γνωστά στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική και έχουν χρησιμοποιηθεί για αιώνες για τη θεραπεία πολλών ασθενειών υγείας. Οι μελέτες σε ζώα και εργαστήρια υποδεικνύουν ότι το Cordyceps έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την υγεία της καρδιάς και να καταπολεμήσει τη φλεγμονή, τον καρκίνο, τον διαβήτη και τη γήρανση. Ωστόσο, απομένει τα αποτελέσματα αυτά να επιβεβαιωθούν από ανάλογες μελέτες στους ανθρώπους.
Παρ 'όλα αυτά, υπήρξαν ανθρώπινες μελέτες σχετικά με τις επιδράσεις του Cordyceps στην άσκηση. Οι μύκητες έχουν βρεθεί ότι ενισχύουν την ενέργεια και τη χρήση οξυγόνου κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Ιδιότητες - Χρήσεις

 • Το Cordyceps είναι γνωστό ως Viagra Ιμαλαίων
  λόγω των θετικών του επιδράσεων στην ενίσχυση της σεξουαλικής αντοχής. Το Cordyceps προσφέρει μια φυσική και ισχυρή εναλλακτική λύση στα φαρμακευτικά φάρμακα που ενισχύουν τη λίμπιντο, αποδεδειγμένη σε διάφορες μελέτες και χρησιμοποιείται από διάφορους πολιτισμούς παγκοσμίως για τη θεραπεία της ανδρικής ανικανότητας, τη βελτίωση της στυτικής λειτουργίας, την παραγωγή και την αντοχή του σπέρματος και την αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας σε άνδρες και γυναίκες.
 • Αυξάνει την αντοχή & ενέργεια
  Η τριφωσφορική αδενοσίνη - κοινώς γνωστή ως "ATP" - είναι ένα μόριο που βρίσκεται στο σώμα μας. Η κύρια λειτουργία του ATP είναι να παρέχει ενέργεια σε όλα τα κύτταρα του σώματός μας. Αυτό περιλαμβάνει αυτούς που αποτελούν τους μυς μας. Το εκχύλισμα Cordyceps έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την παραγωγή ATP του σώματός μας. Αυτό σημαίνει ότι είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο πριν από την άσκηση ή τη σωματική δραστηριότητα, καθώς μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της αντοχής και στην πρόληψη της κόπωσης.
 • Ρυθμίζει το ανοσοποιητικό
  Ομοίως με το reishi, το Cordyceps πιστεύεται ότι έχει ισχυρό ανοσοτροποποιητικό αποτέλεσμα στο σώμα. Έτσι, μπορεί να βοηθήσει το ανοσοποιητικό σύστημα να παρουσιάζει διακυμάνσεις ανάλογα με τις ανάγκες για βέλτιστη υγεία. Πολλές χρόνιες παθήσεις και αυτοάνοσες διαταραχές σχετίζονται με υπερδραστήριο ή υπερευαίσθητο ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Η έρευνα (σε ζώα) υποδηλώνει ότι τα Cordyceps έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες.
 • Έχει αντικαρκινικές ιδιότητες
  Εργαστηριακές μελέτες σε ζώα υποδεικνύουν ότι το Cordyceps μπορεί να έχει τη δυνατότητα να θεραπεύσει τον καρκίνο, καθώς και κάποιες παρενέργειες των θεραπειών του καρκίνου. Ωστόσο, για αυτές τις επιδράσεις απαιτείται περισσότερη έρευνα.
 • Βοηθάει στην ρύθμιση του Σακχάρου
  Τα χρόνια αυξημένα επίπεδα σακχάρου στο αίμα είναι κοινά σε άτομα με ανεξέλεγκτο διαβήτη και μπορεί να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία. Η έρευνα σε ζώα υποδηλώνει ότι το Cordyceps μπορεί να έχει δυνατότητα επιτυχούς αντιμετώπισης του διαβήτη.
 • Βελτιώνει την καρδιακή λειτουργία μέσω μηχανισμών δράσης όπως
  • μείωση της αρτηριακής πίεσης μέσω άμεσης διαστολής των αιμοφόρων αγγείων,
  • βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος τόσο στην καρδιά όσο και στον εγκέφαλο μέσω των Μ-χολινεργικών υποδοχέων
  • μπορεί να βοηθήσει στη διόρθωση των μη φυσιολογικών καρδιακών ρυθμών
  • μπορεί να αυξήσει την καρδιακή παροχή όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τις συμβατικές θεραπείες για χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια
  • μειώνει το ιξώδες του αίματος και τα επίπεδα ινωδογόνου που μπορεί να βοηθήσουν στην πρόληψη της καρδιακής προσβολής
  • βοηθάει στη μείωση των επιπέδων των τριγλυκεριδίων και της "κακής" LDL χοληστερόλης.
 • Το Cordyceps βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα όργανα και βοηθάει στην ανακούφιση από το σύνδρομο των "κουρασμένων ποδιών".
 • Η έρευνα προτείνει ότι τα Cordyceps μειώνουν τους φλεγμονώδεις δείκτες στα ζώα. Ωστόσο, οι επιδράσεις τους στη φλεγμονή στους ανθρώπους παραμένουν άγνωστες.

Δοσολογία

Η δοσολογία που χρησιμοποιείται συνήθως στην ανθρώπινη έρευνα είναι 1-3 γρ. την ημέρα. Αυτό το εύρος δεν συσχετίζεται με παρενέργειες και έχει διαπιστωθεί ότι έχει ορισμένα οφέλη για την υγεία.
Διαλύστε κοφτό κουταλάκι του γλυκού Cordyceps σε μορφή σκόνης σε νερό ή χυμό και πιείτε το 1-2 φορές την ημέρα

Ιδιαίτερες προφυλάξεις:
Καμία μελέτη δεν έχει εξετάσει ακόμα την ασφάλεια του Cordyceps στους ανθρώπους. Ωστόσο, μια μακρά ιστορία χρήσης στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική υποδηλώνει ότι είναι μη τοξικό. Στην πραγματικότητα, η κινεζική κυβέρνηση ενέκρινε το Cordyceps CS-4 για χρήση στα νοσοκομεία και το αναγνωρίζει ως ένα ασφαλές, φυσικό φάρμακο.

Προιόν Κίνας


Ενδεικτική βιβλιογραφία:

Χρησιμοποιούμε cookies για να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης.