ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

EPSOM ΑΛΑΤΑ 500γρ. (ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ) φαρμακευτικής καθαρότητας

EPSOM ΑΛΑΤΑ 500γρ. (ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ) φαρμακευτικής καθαρότητας
EPSOM ΑΛΑΤΑ 500γρ. (ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ) φαρμακευτικής καθαρότητας
3.45€
Χωρίς ΦΠΑ: 3.45€
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • Κωδικός προϊόντος: ΒΙΟ-199

ΑΛΑΤΑ EPSOM  (θεϊικό μαγνήσιο) χωρίς αλουμίνιο
Φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας - Χωρίς προσμείξεις .

ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (δυσκοιλιότητα, αποτοξίνωση εντέρου, ήπατος, χολής)

Τα άλατα Epsom είναι μια ανόργανη ένωση που αποτελείται από μαγνήσιο και θειικό άλας, και την ονομασία τους την οφείλουν σε μια αλατούχα πηγή στο Epsom του Surrey, στην Αγγλία. Το μαγνήσιο καθώς και το θειικό άλας έχουν υψηλή απορρόφηση από το δέρμα, γεγονός που καθιστά τα οφέλη τους για την υγεία άμεσα προσβάσιμα. Πάνω από 325  διαφορετικά ένζυμα πάνω στο σώμα ρυθμίζονται από το μαγνήσιο καθώς μπορεί να συμβάλλει θετικά στον οργανισμό.

Το αλάτι Epsom είναι ένα δημοφιλές φάρμακο για πολλές παθήσεις.
Οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν για να ανακουφίσουν προβλήματα υγείας, όπω μυϊκό πόνο και στρες. Έγιναν πολύ γνωστά και στην Ελλάα λόγω της χρήσης τους για τον καθαρισμό ήπατος, χολής και εντέρου.Είναι επίσης προσιτό, εύκολο στη χρήση και ακίνδυνο όταν χρησιμοποιείται σωστά.


Μερικές από τις πιο δημοφιλείς ιδιότητες και χρήσεις των αλάτων Epsom είναι:

 • Παρέχει μαγνήσιο
  Το μαγνήσιο είναι το τέταρτο πιο άφθονο μέταλλο στο σώμα, με το πρώτο να είναι το ασβέστιο.
 • Τα άλατα Εpsom καθαρίζουν το συκώτι το παχύ έντερο, αλλά και το λεπτό. Αυτή η αποτοξίνωση είναι χρήσιμη για όσους εμφανίζουν δυσαπορρόφηση, χρόνια συμφόρηση στα νεφρά και την ουροδόχο κύστη. Τα κόπρανα θα είναι διαρροϊκά όσο θα υπάρχουν απόβλητα που πρέπει να απομακρυνθούν, και αποκτούν πιο φυσιολογικό σχήμα και υφή αφού καθαρίσει όλη η εντερική οδός. (βλ. Μέθοδο αποτοξίνωσης ήπατος και χολής του Andreas Moritz)
 • Αποβάλει την πλάκα και τα υπολείμματα τροφών από τα τοιχώματα του παχέος εντέρου, καθώς και τυχόν παράσιτα.
 • Προωθεί τον ύπνο και τη μείωση του στρες
  Τα επαρκή επίπεδα μαγνησίου είναι απαραίτητα για τη διαχείριση του ύπνου και του στρες, πιθανότατα επειδή το μαγνήσιο βοηθά τον εγκέφαλό σας να παράγει νευροδιαβιβαστές που προκαλούν ύπνο και μειώνουν το στρες
 • Βοηθά στη Δυσκοιλιότητα
  Το μαγνήσιο χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία της δυσκοιλιότητας. Τα άλατα Epsom lειτουργούν σαν καθαρτικό με την αύξηση του νερού στο έντερο και και προσφέρουν σημαντική βοήθεια στη δυσκοιλιότητα.
 • Βοηθάει στην απόδοση της άσκησης και στην αποκατάσταση
  Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι η λήψη λουτρών με αλάτι Epsom μπορεί να μειώσει τον μυϊκό πόνο και να ανακουφίσει τις κράμπες - και οι δύο σημαντικοί παράγοντες για την απόδοση της άσκησης και την αποκατάσταση.
 • Μειωμένος πόνος και πρήξιμο
  Ένας άλλος κοινός ισχυρισμός είναι ότι το αλάτι Epsom βοηθά στη μείωση του πόνου και του πρηξίματος. Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι η λήψη λουτρών με αλάτι Epsom βελτιώνει τα συμπτώματα της ινομυαλγίας και της αρθρίτιδας.


ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
Πρόταση για εφαρμογή 2 φορές το χρόνο.

 • Χρήση: Για μία εβδομάδα, αναμείξτε ένα κουταλάκι του τσαγιού άλατα Epsom (θεϊικό μαγνήσιο) με ένα ποτήρι χλιαρό νερό. Πίνετε το μείγμα αμέσως μετά την πρωινή έγερση, σε καθημερινή βάση.


ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

 • Ενυδάτωση ποδιών: διαλύστε 150γρ. - 300γρ. ανά 4,5 λίτρα ζεστού νερού.
 • Στο μπάνιο: διαλύστε 300γρ - 600γρ σε μια γεμάτη μπανιέρα.
Σε περίπτωση ερεθισμού του δέρματος διακόψτε την χρήση. Aποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μετά το άνοιγμα κλείστε καλά και φυλάξτε σε δροσερό & ξηρό μέρος.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι απαραίτητη η συμβουλή του γιατρού μας σε περιπτώσεις χρόνιας δυσκοιλιότητας ή άλλου προβλήματος υγείας..


* Aluminium free χωρίς αλουμίνιο
* Gluten free χωρίς γλουτένη
* GMO free xωρίς γενετικά τροποποιημένες ύλες και συστατικά
* Allergy free ειδικά ελεγμένο για αλλεργιογόνα
* Natural product φυσικό προϊόν


Προϊόν Ινδίας

Ετικέτες: αποτοξινωση , epsom
Χρησιμοποιούμε cookies για να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης.