ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

Chiron Drops Libid-On 10ml - αφροδισιακά εκχυλίσματα

Chiron Drops Libid-On 10ml - αφροδισιακά εκχυλίσματα
ΝΕΟ
Chiron Drops Libid-On 10ml - αφροδισιακά εκχυλίσματα
49.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 49.90€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός προϊόντος: KBD-88

Chiron Drops Libid-On 750mg/10ml
CB*D + CB*N + Τερπένια + Νταμιάνα η  αφροδισιακή + Μάκα + Τζίνγκο Μπιλόμπα σε βιολογικό ελαιόλαδο.

[Pleasure up! Ανέβασε την πεσμένη σου διάθεση και νιώσε έντονα την επιθυμία]

Για άντρες και γυναίκες.

Ανέβασε την λίμπιντο με LibidOn

 

Το Chiron Drops Libidon περιέχει CB*D 5%, CB*N 2.5%, εκχυλίσματα Νταμιάνα,  Μάκα και Τζίνκο Μπιλόμπα, καθώς και ένα μείγμα Τερπενίων (αρωματικών ενώσεων) αποκλειστικής σύνθεσης (Limonene, Linalool, Citral, Ocimene, Nerol) για την ενίσχυση της δράσης των καννα*βινοειδών στην ενίσχυση και βελτίωση της ερωτικής διάθεσης & διέγερσης.

Είναι σκεύασμα ευρέως φάσματος (broad spectrum) και μια παγκόσμια καινοτομία που θα κάνει αίσθηση για την αποτελεσματικότητά της. Για τα σκευάσματα έχει χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά βιολογικό, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από τη Μαγνησία, πλούσιο σε πολυφαινόλες, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που ενισχύει επιπλέον την λειτουργικότητά τους.

To Libidon είναι ωφέλιμο για ανθρώπους που λόγω άγχους έχουν περιορισμένη ερωτική διάθεση. Επίσης αφορά γυναίκες στην κλιμακτήριο ή εμμηνόπαυση, που επίσης παρουσιάζουν περιορισμένη ερωτική επιθυμία. Επίσης άνθρωποι που λόγω φαρμακευτικών αγωγών έχουν μειωμένη λίμπιντο, όπως άνθρωποι με σακχαρώδη διαβήτη, άνθρωποι σε αντικαταθλιπτική αγωγή.

Το Libidon διεγείρει τη διάθεση, σου δημιουργεί την επιθυμία να βγεις, να κυκλοφορήσεις, να φλερτάρεις, να γνωρίσεις, να διασκεδάσεις. Άνδρες που το έχουν χρησιμοποιήσει μας έχουν πει ότι με 5 σταγόνες μαζί είδαν διαφορά και στην σεξουαλική πράξη.

 

Ingredients/ Συστατικά:

OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, C*B*D 500mg, C*B*N 250mg, TURNERA DIFFUSA (DAMIANA) EXTRACT 500mg, LEPIDIUM MEYENII (MACA) EXTRACT 500mg, GINKO BILOBA EXTRACT 500mg, TERPENES (Linalool, Terpinolene, Beta-Myrcene, Beta-caryophyllene), THC FREE.

Σε Βιολογικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο από τη Μαγνησία (Aeons Exclusive).

 

Τρόπος Χορήγησης:
1. Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση.
2. Γεμίστε το σταγονόμετρο με εκχύλισμα πιέζοντας το ελαστικό μέρος του.
3. Ρίξτε τις σταγόνες που επιθυμείτε κάτω από τη γλώσσα σας (οδηγίες για τη δοσολογία δείτε παρακάτω).
4. Κρατήστε στο στόμα σας για 60'' πριν καταπιείτε ώστε να απορροφηθεί σωστά στον οργανισμό.

100% Ελληνικό προϊόν
100% Φυσικό προϊόν

 

Ρύθμιση δοσολογίας στα καν*ναβινο*ειδή

Τα καν*ναβινο*ειδή προσφέρουν μια εξατομικευμένη θεραπεία που διαφέρει από οργανισμό σε οργανισμό. Πρέπει να ξεκινήσεις με μία μικρή δόση (πχ. 2-3 σταγόνες την ημέρα) ενός ελαίου χαμηλής περιεκτικότητας (πχ. 3% ή 5%), και «να ανεβαίνεις σκαλί-σκαλί» παρατηρώντας τις αντιδράσεις του οργανισμού σου. Ανεβάζοντας τη δόση αργά και σταθερά, με διαρκή παρατήρηση, θα βρεις το «θεραπευτικό μας παράθυρο», δηλαδή τη δοσολογία που λειτουργεί ειδικά για εσένα.

Σε κάθε αλλαγή της δόσης, σε κάθε «σκαλοπάτι», πρέπει να παραμείνεις για 4 ημέρες τουλάχιστον. Αν δεν δεις βελτίωση, προσθέτεις άλλη μια δόση, άλλη μια σταγόνα την ημέρα. Και παραμένεις ξανά σε αυτό το «σκαλοπάτι» για 4 ημέρες, παρατηρώντας τις αντιδράσεις του οργανισμού σου.