ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

B. ΕΛΑΙΟ ΤΕΡΠΕΝΙΩΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ - ΑΝΤΙΑΓΧΩΤΙΚΟ (2%) 10ml - πόσιμο

B. ΕΛΑΙΟ ΤΕΡΠΕΝΙΩΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ - ΑΝΤΙΑΓΧΩΤΙΚΟ (2%) 10ml - πόσιμο
B. ΕΛΑΙΟ ΤΕΡΠΕΝΙΩΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ - ΑΝΤΙΑΓΧΩΤΙΚΟ (2%) 10ml - πόσιμο
21.70€
Χωρίς ΦΠΑ: 21.70€
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • Κωδικός προϊόντος: KBD-57

Έλαιο Τερπενίων Αντικαταθλιπτικό-Αντιαγχωτικό (2%) 10ml

Το Έλαιο Τερπενίων Αντικαταθλιπτικό-Αντιαγχωτικό (2%) 10ml περιέχει 200mg από κάθε αιθέριο έλαιο που έχει στην σύνθεσή του σε ένα μπουκαλάκι των 10mL που στο καπάκι του έχει σταγονόμετρο για την δοσολόγηση του ελαίου σε σταγόνες. Παρασκευάζεται από βρώσιμα αιθέρια έλαια τερπενίων μεγάλης καθαρότητας (> 95%) με έλαιο βάσης το MCT Oil (έλαιο τριγλυκερίδια μέσης αλύσου) που είναι γνωστό για την μεγάλη απορροφητικότητα που προσφέρει. Δεν περιέχει πρόσθετα, συντηρητικά ή τεχνητά χρώματα ή αρώματα και είναι απαλλαγμένο από τοξίνες και βαρέα μέταλλα.

Συστατικά και περιεκτικότητες
Κάθε 1mL ελαίου από το προϊόν περιέχει 20mg από κάθε αιθέριο έλαιο, τα οποία είναι:

 • Αιθέριο Έλαιο Κινεόλης (Ευκαλυπτόλης),
  Η ευκαλυπτόλη έχει ισχυρές, φυσικές αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες, φαίνεται να μειώνει τα συμπτώματα[ της Νόσου του Alzheimer μειώνοντας την φλεγμονή στον εγκέφαλο (νευροφλεγμονή) και να αναστείλει τον σχηματισμό ή την εξάπλωση της Νόσου του Alzheimer
 • Αιθέριο Έλαιο Λιμονένιου,
  Οι ποικιλίες με υψηλή περιεκτικότητα σε λιμονένιο έχουν ισχυρές μυρωδιές εσπε-ριδοειδών όπως πορτοκάλια, λεμόνια και λάϊμ και δημιουργούν βελτίωση της διάθεσης.Το λιμονένιο καταστέλλει την ανάπτυξη πολλών ειδών μυκήτων και βακτηριδίων, συμβάλει στην απώλεια βάρους και βρίσκεται σε στάδιο κλινικών δοκιμών σχε-τικών με τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού.
 • Αιθέριο Έλαιο Λιναλοόλης
  Προσφέρει πινελιές αρώματος λουλουδιών και λεβάντας και  ποικιλίες με υψηλή περιεκτικότητα σε λιναλοόλη έχουν ηρεμιστική και χαλαρωτική επίδραση. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, μπορεί να μειώσει σημαντικά κάποιες φλεγμονές, ενώ συμβάλλει στην αποκατάσταση της γνωστικής και συναισθηματικής λειτουργίας.

Κάθε σταγόνα ελαίου περιέχει ~ 0,75mg από κάθε αιθέριο έλαιο.

 

Προτεινόμενη δοσολογία & χρήση
Ξεκινάτε με μία σταγόνα την ημέρα και μπορείτε να αυξήσετε σταδιακά μέχρι και 10 σταγόνες

 

Προσοχή στην χρήση: Τα τερπένια μπορεί να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση.
   
Το σκεύασμα περιέχει MCT έλαιο (μεσαίας αλύσου τριγλυκερίδια) και τερπένια. Θα πρέπει πριν από την χρήση του να εξασφαλιστεί ότι δεν θα προκληθεί κάποια αλλεργική αντίδραση, γιαυτό θα πρέπει να γίνει μια δοκιμή. Θα ρίξεις μια σταγόνα στο δέρμα σου (πχ. στην μέσα πλευρά του καρπού) και να θα τρίψεις ελαφρά για να γίνει επάλειψη. Θα αφήσεις να περάσει τουλάχιστον μια ώρα. Αν δεν υπάρξει κάποια αλλεργική αντίδραση (κοκκινίλα, κνησμός ή κάτι άλλο) τότε είναι αρκετά ασφαλές να προχωρήσεις στην κανονική χρήση του ελαίου.
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης.