ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

Αυτοάνοσα

29 Φεβ
0 26
"Jiaogulan": Το μυστικό βότανο για βέλτιστη υγεία και ζωτικότητα"  Στην αναζήτηση φυσικών θεραπειών για την υγεία σου, υπάρχει ένα εξαιρετικό βότανο που αξίζει τα φώτα της δημοσ..
25 Ιαν Πρωτοποριακή μελέτη: Τα Αμύγδαλα αντιστρέφουν τον προδιαβήτη ...
0 112
Πρωτοποριακή μελέτη: Τα Αμύγδαλα αντιστρέφουν τον προδιαβήτη καλύτερα από τα φαρμακευτικά προϊόντα Τι θα γινόταν αν ένα κοινό βασικό τρόφιμο του ντουλαπιού μπορούσε να ανταγωνιστεί τα φάρμακα στην αναστροφή της εξέλιξης της νόσου;Σε μια νέα τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη δοκιμή, Ινδοί ερευνητές ανα..
13 Ιαν Τσάι Αποτοξίνωσης του Ήπατος (του A. Moritz)
0 149
Τσάι αποτοξίνωσης Ήπατος (A.Moritz)σύμφωνα με τις οδηγίες του διάσημου θεραπευτή Το μείγμα βοτάνων αποτελείται από ηπατοπροστατευτικά βότανα και βασίζεται στις οδηγίες του θρυλικού φυ..
27 Δεκ Νέο! O Προσωπικός σας βοηθός Τεχνητής Νοημοσύνης
0 400
Chatbot Τεχνητής ΝοημοσύνηςΡωτήστε τον "Ιπποκράτη"απαντάει άμεσα σε ζητήματα υγείας & ευεξίας και όχι μόνο!   Πλησιάζοντας στην έναρξη του 2024, σου έχουμε ευχάρ..
08 Νοε Γνωρίζεις πραγματικά τα οφέλη της Σπιρουλίνας...;
0 301
Σπ(ε)ιρουλίνα Νιγρίτας Σερρών , ελληνική υπερδύναμη100% καθαρή βιολογική Σπειρουλίνα   ..
02 Αυγ Astragalus Membranaceus ένα φυτό με πανάρχαια ιστορία ...
istotexniki 0 487
Astragalus Membranaceusένα φυτό με πανάρχαια ιστορία ...  Το φυτό Astragalus, γνωστό και ως Huáng Qí ή Milkvetch, είναι ένα βότανο που είναι πιο γνωστό για τη χρήση του στην παραδοσιακή κινεζ..
02 Αυγ CHAGA - Φυτικό φάρμακο για το ανοσοποιητικό σας
istotexniki 0 320
CHAGA - Φυτικό φάρμακο για το ανοσοποιητικό σαςΤα μανιτάρια Chaga (Inonotus Obliquus) έχουν χρησιμοποιηθεί για αιώνες στη Σιβηρία και σε άλλα μέρη της Ασίας ως φάρμακο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και τη βελτίωση της συνολικής υγείας. Το μανιτάρι Chaga είναι ένας μύκητας που αναπτύσσετα..
02 Αυγ Essiac τσάι: μια από τις πιο δημοφιλείς εναλλακτικές θεραπείες (και για τον καρκίνο) από το 1922
istotexniki 0 1991
Essiac τσάι: μια από τις πιο δημοφιλείς εναλλακτικές θεραπείες (και για τον καρκίνο) από το 1922! Το Essiac τσάι είναι μιά φόρμουλα βοτάνων με μια ισχυρή φήμη και πολλές μαρτυρίες που επικαλούνται την ικανότητά του να θεραπεύσει τον καρκίνο, αναπτύχθηκε από μια καναδή νοσοκόμα την Rene..
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης.