ΜΕΙΓΜΑ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ

Δοκιμάστηκε στην πράξη με 100% επιτυχία!
 

Πριν τρία χρόνια περίπου ανταποκρινόμενοι στην συχνά εκφραζόμενη επιθυμία σας για ένα φυσικό τονωτικό, συνδυάσαμε υπερτροφές σε μορφή σκόνης καταλήγοντας σε ένα μείγμα με σκοπό να τονώσει συνολικά τον οργανισμό σας στην καθημερινή του δραστηριότητα αλλά και να καλύψει και τις ενεργειακές και δομικές ανάγκες όσων από εσάς γυμνάζεστε.

Ο στόχος μας μας ήταν να παρέχει πολύτιμα θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά φυτικής προέλευσης, που θα αναζωογονήσουν το σώμα και το πνεύμα σας με ισορροπημένο τρόπο και όχι απλώς να διεγείρει ένα ήδη ταλαιπωρημένο νευρικό σύστημα.  Το αποτέλεσμα του μείγματος «φυσικής τόνωσης» ήταν να αγαπηθεί και να χρησιμοποιείται ακόμα με την ίδια επιτυχία από εργαζόμενους με έντονες απαιτήσεις, γυμναζόμενους, επαγγελματίες αθλητές ή και απλούς ανθρώπους με «πεσμένη» ενέργεια». Η χαρά για την επιτυχία να γνωρίζετε ότι είναι αμοιβαία ...

Περιέχει: Μάκα*, Κακάο*, Πρωτεΐνη Κάνναβης*, Σιταρόχορτο*, Σπιρουλίνα*, Γκουαρανά, Γλυκόριζα     *Βιολογικής γεωργίας

Τρόπος χρήσης/μερίδα:

 1-2 κουταλιές της σούπας σκόνη «Φυσική Τόνωση» σε χυμό, νερό, smoothie της αρεσκείας σας. Χρησιμοποιήστε το με το πρωινό σας  αλλά και πριν ή μετά την άσκηση σας ως τονωτικό και φυσική πηγή ενέργειας.


Ιδιαίτερες προφυλάξεις:
Συμβουλευτείτε τον ιατρό σας αν πάσχετε από υπέρταση. Να μην χρησιμοποιείτε σε εγκυμοσύνη ή θηλασμό.


Αναλυτική περιγραφή: επισκευθείτε την σελίδα του φυσικού προιόντος




--------------

Οι φυσικές θεραπείες δεν αποτελούν υποκατάστατο ιατρικής περίθαλψης. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε απαραιτήτως τον ιατρό σας για οποιοδήποτε θέμα υγείας και πριν την χρήση οποιουδήποτε βοτάνου ή θεραπείας.

Επικοινώνησε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεσαι για τα προιόντα μας ή τις προτάσεις μας στο 2610221354 ή επισκέψου το eshop μας.