ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΒΟΤΑΝΩΝ

που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας

 

Για αιώνες, πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο βασίζονται στην παραδοσιακή βοτανική ιατρική για να καλύψουν τις ανάγκες της υγειονομικής τους περίθαλψης. Παρά τις εντυπωσιακές ιατρικές και τεχνολογικές εξελίξεις της σύγχρονης εποχής, η παγκόσμια ζήτηση για φυτικά φάρμακα αυξάνεται.

Στην πραγματικότητα, εκτιμάται ότι αυτή η βιομηχανία αποφέρει έσοδα περίπου 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως . Ορισμένες φυσικές θεραπείες μπορεί να είναι πιο προσιτές και οικονομικές από τα συμβατικά φάρμακα και πολλοί άνθρωποι προτιμούν να τα χρησιμοποιούν επειδή ευθυγραμμίζονται με τις προσωπικές ιδεολογίες περί της υγείας τους



Παρόλα αυτά, μπορεί κάποιοι να αναρωτηθείτε εάν οι επιλογές των βοτάνων είναι αποτελεσματικές. Με κατανόηση του ερωτήματος αυτού, επιλέξαμε κάποιους συνδυασμούς βοτάνων και φυτικών υπερτροφών, που έχουν δείξει στην πάροδο του χρόνου να έχουν φανεί χρήσιμα (έως εξαιρετικώς αποτελεσματικά) σε πολλούς από τους πελάτες μας.

Σας τα παρουσιάζουμε με την δέουσα επιφύλαξη της διαφορετικότητας κάθε οργανισμού και της ιδιαιτερότητας της υγείας του.



 

????  ΑΥΠΝΙΑ - ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ

Ένα ειδικό μείγμα βοτάνων για να πίνουμε πριν ξαπλώσουμε που βοηθάει να απομακρυνθούν οι νευρικές ενοχλήσεις και συντελεί σε έναν ξεκούραστο ύπνο. (συνταγή της Μαρίας Τρέμπεν).
Συστατικά: Πριμούλα, Λεβάντα, Υπερικό (Βάλσαμο), κώνοι Λυκίσκου, ρίζα Βαλεριάνας

 

????  ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ  - ΜΕΙΓΜΑ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

υνδυάσαμε για εσάς φυσικές υπερτροφές σε μορφή σκόνης καταλήγοντας σε ένα μείγμα που θα τονώσει συνολικά τον οργανισμό σας στην καθημερινή του δραστηριότητα αλλά θα καλύψει και τις ενεργειακές και δομικές ανάγκες όσων από εσάς γυμνάζεστε. Παρέχει πολύτιμα θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά φυτικής προέλευσης, που θα αναζωογονήσουν το σώμα και το πνεύμα σας με ισορροπημένο τρόπο.
Περιέχει: Μάκα*, Κακάο*, Πρωτεΐνη Κάνναβης*, Σιταρόχορτο*, Σπιρουλίνα*, Γκουαρανά, Γλυκόριζα     *Βιολογικής γεωργίας

 

????  ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟ ΠΟΝΟ - ΜΕΙΓΜΑ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

Μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμο σε περιπτώσεις που αντιμετωπίζουμε πόνους στις αρθρώσεις και στο μυικό μας σύστημα μέσω της βαθιάς αντιφλεγμονώδους δράσεως αλλά και της βελτίωσης κάποιων λειτουργιών που σχετίζονται με την παραγωγή του κολλαγόνου.

Τι περιέχει: MSM, Amla ΒΙΟ, Cat's Claw ΒΙΟ, Πιπερόριζα ΒΙΟ, Κουρκουμάς ΒΙΟ, Μαύρο Πιπέρι ΒΙΟ

 

????  ΓΙΑ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ - ΜΕΙΓΜΑ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

Μείγμα φυσικών υπερτροφών σε μορφή σκόνης με ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση που συντελούν στην βελτίωση της υγείας, στην αποκατάσταση κυτταρικών βλαβών και στην μείωση των επιπέδων χοληστερίνης στο αίμα, βελτιώνοντας συνολικά το λιπιδαιμικό προφίλ ...
Συστατικά: Camu Camu*, Amla*, Κανέλλα Κευλάνης*,Σιταρόχορτο*, Κουρκουμάς*, Μανιτάρι Reishi*   *Βιολογικής γεωργίας
 
 

????  ΓΙΑ ΨΩΡΙΑΣΗ - ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ

Σας προτείνουμε ένα βοτανικό ρόφημα που θα δράσει αποτοξινωτικά-καθαριστικά στον οργανισμό κάτι που θεωρείται απαραίτητο στην ολιστική αντιμετώπιση των δερματικών προβλημάτων όπως της ψωρίασης και του εκζέματος.
Συστατικά: Κόκκινο Τριφύλλι (άνθη), Γάλλιo, Γαιδουράγκαθο, Αγριολάπαθο (Rumex), Oolong τσάι

 

???? ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ - ΚΑΥΣΗΣ ΛΙΠΟΥΣ - ΝΕΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

Το μείγμα που σχεδιάσαμε για την απώλεια βάρους περιλαμβάνει επιλεγμένα βότανα & υπερτροφές με πολύ συγκεκριμένες δράσεις που ο συνδυασμός τους θα βοηθήσει στο ευκολότερο αδυνάτισμα χωρίς όμως να ταλαιπωρεί ή να στρεσάρει το σώμα σας και ταυτόχρονα θα σας εμπλουτίζει με βιταμίνες, μέταλλα και πολύτιμα ιχνοστοιχεία.
Συστατικά: Μάτσα bio, Μορίνγκα, Αλφάλφα, Σισσάντρα bio, Πιπερόριζα bio, Σπόροι Σταφυλιού
 

 

 

 

Οι πληροφορίες που αναφέρονται ή/και αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας σχετικά με θέματα υγείας, έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αποτελούν ιατρική συμβουλή. Για κάθε ιατρικό θέμα που αφορά την υγεία σας, ο μόνος αρμόδιος  για να σας συμβουλεύσει είναι ο προσωπικός σας ιατρός