ΜΕΙΓΜΑ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΣΚΟΝΗ – ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ 

μειγμα υπερτροφων για φυσικη τονωση

Συνδυάσαμε για εσάς φυσικές υπερτροφές σε μορφή σκόνης καταλήγοντας σε ένα μείγμα που θα τονώσει συνολικά τον οργανισμό σας στην καθημερινή του δραστηριότητα αλλά θα καλύψει και τις ενεργειακές και δομικές ανάγκες όσων από εσάς γυμνάζεστε. Παρέχει πολύτιμα θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά φυτικής προέλευσης, που θα αναζωογονήσουν το σώμα και το πνεύμα σας με ισορροπημένο τρόπο.

 

Περιέχει: Μάκα*, Κακάο*, Πρωτεΐνη Κάνναβης*, Σιταρόχορτο*, Σπιρουλίνα*, Γκουαρανά, Γλυκόριζα     *Βιολογικής γεωργίας

 

Τρόπος χρήσης/μερίδα:
 1-2 κουταλιές της σούπας σκόνη «Φυσική Τόνωση» σε χυμό, νερό, smoothie της αρεσκείας σας. Χρησιμοποιήστε το με το πρωινό σας  αλλά και πριν ή μετά την άσκηση σας ως τονωτικό και φυσική πηγή ενέργειας.

 

Ιδιαίτερες προφυλάξεις:
Συμβουλευτείτε τον ιατρό σας αν πάσχετε από υπέρταση. Να μην χρησιμοποιείτε σε εγκυμοσύνη ή θηλασμό.

 

Αναλυτική περιγραφή: δείτε επίσης σελίδα του προιόντος

 

Μάκα*:

Η Maca ενισχύει την ενέργεια σας με έναν ισορροπημένο και σταθερό τρόπο χωρίς να στρεσάρει τα επινεφρίδια σας. Η Maca είναι προσαρμογόνο φυτό δηλαδή ένα από εκείνα τα  σπάνια φυτά (ένα άλλο παράδειγμα είναι το ginseng) που αυξάνουν την κατάσταση αντοχής του φυσικού σώματος σε ασθένειες μέσω φυσιολογικών και συναισθηματικών βελτιώσεων της υγείας.

Η Maca είναι μια θρεπτική δύναμη. Η ρίζα Maca περιέχει 10,5% πρωτεΐνη, 8,5% φυτικές ίνες, 19 απαραίτητα αμινοξέα, βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β3, C και D, μέταλλα όπως σίδηρο, μαγνήσιο, χαλκό, ψευδάργυρο, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο, οξέα και μοναδικές ενώσεις που ονομάζονται μακένια και μακαμίδια.

Κακάο (Cocoa raw)*:

Το κακάο περιέχει την ουσία φαιναιθυλαμίνη, η οποία είναι ένας νευροδιαβιβαστής που βρίσκεται στον εγκέφαλο και λειτουργεί ως ρυθμιστής της διάθεσης σας και φυσικό αντικαταθλιπτικό. Περιέχει επίσης καφεΐνη  και θα βελτιώσει την πνευματική σας απόδοση. Θα σας χαρίσει επίσης πλούσια αντιοξειδωτικά στοιχεία (φλαβονοειδή) και πολύτιμες θρεπτικές ουσίες.

2 κουταλιές της σούπας ανεπεξέργαστου κακάο σκόνης περιέχουν μόλις 25 θερμίδες και 1,5 γραμμάρια λίπους. Επίσης σας παρέχει 3.6 g ίνας, το οποίο είναι 14 τοις εκατό της ημερήσιας αξίας και 8 τοις εκατό της ημερήσιας τιμής σιδήρου και το 14 τοις εκατό της ημερήσιας τιμής του μαγνησίου.

Πρωτεΐνη Κάνναβης (Hemp protein)*:

Η σκόνη πρωτεΐνης κάνναβης είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη βέγκαν πρωτεΐνη με 20 αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων των εννέα βασικών αμινοξέων που το σώμα σας δεν είναι σε θέση να παράγει από μόνο του και πρέπει να ληφθεί από διαιτητικές πηγές. Η σκόνη πρωτεΐνης κάνναβης δεν είναι μόνο μια μονάδα παραγωγής πρωτεϊνών, αλλά είναι εγγενώς εμπλουτισμένη με τα πιο υγιή ωμέγα λιπαρά οξέα και ίνες. Δεν σταματά εκεί - η κάνναβη έχει επίσης αποδειχθεί ότι βελτιώνει  την αντοχή στην κόπωση και έχει θετικές επιπτώσεις στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Μια μερίδα - περίπου 4 κουταλιές της σούπας (30 γραμμάρια) - μιας οργανικής σκόνης πρωτεΐνης κάνναβης υψηλής ποιότητας περιέχει περίπου: 120 θερμίδες, 11 γραμμάρια υδατάνθρακες, 12 γραμμάρια πρωτεΐνης, 3 γραμμάρια λίπους, 5 γραμμάρια ίνας, 260 mg μαγνησίου (65% ΣΗΠ), 6.3 mg σιδήρου (35% ΣΗΠ), 380 mg καλίου (11% ΣΗΠ), 60 mg ασβεστίου(6% ΣΗΠ)

Σιταρόχορτο (Wheatgrass)*:

Ορισμένοι ειδικοί ισχυρίζονται ότι το σιταρόχορτο περιέχει πάνω από 100 διαφορετικά στοιχεία που απαιτούνται από τον άνθρωπο. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα (και σημαντικά) θρεπτικά συστατικά στο σιταρόχορτο είναι η χλωροφύλλη. Η χλωροφύλλη είναι η ουσία που δίνει στο σιτάρι την υπογραφή του, το φωτεινό πράσινο χρώμα. Όπως και άλλα θρεπτικά-πυκνά χόρτα, χρησιμοποιείται στο ανθρώπινο σώμα για μια σειρά από σημαντικές διαδικασίες: Είναι ένα φυσικό καθαριστικό του ήπατος και αποτοξινωτικό, ενεργεί σαν αντιοξειδωτικό για να μειώσει τη βλάβη των ελεύθερων ριζών, αυξάνει τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα (έχει παρόμοια χημική σύνθεση με της αιμοσφαιρίνης,) και μπορεί να σας βοηθήσει στο να δώσετε ώθηση στις ενεργειακές σας απαιτήσεις.

Τα οφέλη από το σιταρόχορτο περιλαμβάνουν επίσης πλούσια αμινοξέα (τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών), τα ένζυμα που χρειάζονται για την πέψη και πολλές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που χρειάζονται για μια ζωή χωρίς νόσο.

Το Σιταρόχορτο είναι πλούσιο σε: Χλωροφύλλη, Αντιοξειδωτικά όπως φλαβονοειδή και φαινολικό οξύ, Σίδηρο, Ηλεκτρολύτες όπως το μαγνήσιο και το ασβέστιο, Αμινοξέα,     Βιταμίνη Α, Βιταμίνη C, Βιταμίνη Ε, Σελήνιο

Σπιρουλίνα *:

Οι αυξημένες συγκεντρώσεις της Σπιρουλίνας σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα βοηθούν στην εγκεφαλική λειτουργία, την μνήμη άλλα και την ενίσχυση της καρδιακής λειτουργίας, κατεβάζουν την χοληστερόλη του αίματος και την πίεση της καρδίας. Η υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη βοηθά στην ενίσχυση του μυϊκού ιστού, στην τόνωση και την απόδοση των αθλητών, των εγκύων και των ηλικιωμένων.

Έχει επίσης μεγάλη περιεκτικότητα σε ασβέστιο και συμβάλει στην καλή υγεία των οστών. Η μεγάλη περιεκτικότητα της σε βιταμίνη Β12 ενισχύει το νευρικό κύτταρο και κατ’ επέκταση την εγκεφαλική λειτουργία, την μνήμη και την νευρομυϊκή σύναψη.

Γκουαρανά (Guarana):

Το γκουαράνα προκαλεί θαυμάσια αναζωογόνηση χωρίς δυσάρεστες παρενέργειες. Παρόλο που η γκουαράνα έχει την κύρια διεγερτική ουσία της καφεΐνης, στοιχεία υποδηλώνουν ότι δεν προκαλεί κατάρρευση ενέργειας δύο ώρες μετά την κατανάλωσή της - με τον τρόπο που μπορεί να το κάνει ο καφές και τα συνθετικά ενεργειακά ποτά. Στην πραγματικότητα, σε συνδυασμό με ορισμένα άλλα τρόφιμα πχ. σκόνη maca και σκόνη κακάο σε μικρές ποσότητες, μπορεί να αποφέρει ενεργοποίηση μακράς διάρκειας.

Το Guarana χρησιμοποιείται παραδοσιακά στη Λατινική Αμερική ως αφροδισιακό, καθώς και για τη βελτίωση των επιπέδων γνώσης και συγκέντρωσης και για τη θεραπεία πονοκεφάλων, πυρετού και κάθε είδους λοιμώξεων.Το Guarana έχει επίσης προταθεί ως βοήθημα για την απώλεια βάρους, χάρη στην ικανότητά του να καταστέλλει την όρεξη, να μειώνει τον λιπώδη ιστό και γενικά να βελτιώνει τη μεταβολική λειτουργία του σώματος.

Γλυκόριζα:

Η ρίζα της γλυκόριζας - προσαρμογόνο φυτό - είναι ένα εξαιρετικό βοήθημα για την εξάντληση και το μακροχρόνιο άγχος καθώς βοηθάει τα επινεφρίδια, τα τροφοδοτεί και μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση τους. Είναι επίσης ένα φυτικό οιστρογόνο και μπορεί να βοηθήσει στην ισορροπία των ορμονών, έτσι μπορεί να είναι καλό για την ανακούφιση των συμπτωμάτων εμμηνόπαυσης και δυσφορίας στην εμμηνόρροια. Είναι επίσης ένα αντιφλεγμονώδες, έτσι μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου και στη μείωση της φλεγμονής. Είναι καλό για τους έλκους, γαστρίτιδα, δυσπεψία, ξηρό βήχα, φαρυγγίτιδα, λαρυγγίτιδα, ανακουφίζει από τον βήχα και την δυσκοιλιότητα.