ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καλάθι

ΠΑΠΑΓΙΑ ΟΣΜΩΤΙΚΗΣ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗΣ (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ)

ΠΑΠΑΓΙΑ ΟΣΜΩΤΙΚΗΣ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗΣ (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ)
ΠΑΠΑΓΙΑ ΟΣΜΩΤΙΚΗΣ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗΣ (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ)
2.64€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.64€
  • Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο
  • Κωδικός προϊόντος: FR-0025

Διαθέσιμες Επιλογές

ΠΑΠΑΓΙΑ ΟΣΜΩΤΙΚΗΣ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗΣ (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ)

Με συμπυκωμένο χυμό μήλου. Περιέχει επιφανειακά αλεύρι ρυζιού, το οποίο έχει προστεθεί για να μην συγκοληθούν τα κομμάτια της Παπάγιας μεταξύ τους και μετατραπούν σε άμορφη μάζα. Εάν μείνει για λίγα λεπτά σε νερό απομακρ΄ύνεται εύκολα.


Είναι πλούσια σε βιταμίνη Α, C φυτικές ίνες και μέταλλα όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο και φώσφορο. Η παπάγια είναι επίσης πλούσια σε ένα ένζυμο, που ονομάζεται παπαΐνη και βοηθά ιδιαίτερα την πέψη, την αφομοίωση των πρωτεϊνών ενώ χρησιμοποιείται και για την θεραπεία τραυμάτων και εγκαυμάτων.

Λόγω της περιεκτικότητας στη φυτική πεψίνη (παπαΐνη), προσδίδονται πολλές ιδιότητες στο φρούτο. Είναι φυσικό υποκατάστατο αντιόξινων φαρμάκων και είναι πολύ χρήσιμη σε άτομα που πρέπει να αποφεύγουν τη γλουτένη, γιατί διασπά τις μικροποσότητες γλουτένης που παρεισφρέουν στη διατροφή τους.

Η παπάγια εμφανίζει αντικαρκινικές ιδιότητες έναντι του καρκίνου του τραχήλου, του μαστού, του ήπατος, του πνεύμονα και του παγκρέατος. Έχει αναζωογονητικές ιδιότητες, και οι χυμοί της προλαμβάνουν τη γήρανση.

Η γεύση του προσομοιάζει αυτή του ροδάκινου και του ανανά. Χρησιμοποιείται από την βιομηχανία για την παραγωγή αναψυκτικών, μαρμελάδας και παγωτού ενώ η πράσινη παπάγια χρησιμοποιείται στην κουζίνα της Ταϊλάνδης. Με την αποξήρανση της παπάγιας διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά, και τρώγεται σε σαλάτες μαζί με ξηρούς