Τι να κάνετε για τον πονεμένο λαιμό και τον βήχα: Υπάρχουν διάφορα βότανα αλλά και συνηθισμένα τρόφιμα που δοκιμασμένα μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση του βήχα και του πονεμένου λαιμού. Παρακάτω παραθέτουμε μερικά από αυτά: Μέλι:Το μέλι έχει καταπραϋντικές και αντιμικροβιακές ιδιό..
Ξεκλειδώστε τα μυστικά της μακροζωίας: Ανακαλύψτε τη δύναμη των βοτάνων και τροφίμων Συχνά, στην προσπάθειά μας για μια μακρά και γεμάτη ζωντάνια ζωή, παραβλέπουμε τις απίστευτες δυνατότητες των προσφορών της φύσης. Συγκεκριμένα βότανα και τρόφιμα λατρεύονται εδώ και αιώνες για την ικανότητά ..
Μνήμη και ΣυγκέντρωσηΞεκλειδώστε τη δύναμη των αιθέριων ελαίων
Εισαγωγή:
Γεια σας φίλοι αναγνώστες ! Πώς είναι η μνήμη σας αυτές τις μέρες; Μπορείτε να θυμηθείτ..
Φούσκωμα & Αέρια : Φυτικά Βοηθήματα
Ανακαλύψτε τη δύναμη των βοτανικών θεραπειώνΕισαγωγή:Όλοι έχουμε βιώσει αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα του φουσκώματος και των αερίων. Είτε προέρχεται από την απόλαυση των αγαπημένων μας φαγητών είτε από την αντιμετώπιση πεπτικών προβλημάτων, ο αγώνας είναι πρ..
ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΒΟΤΑΝΩΝπου έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας
Για αιώνες, πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο βασίζονται στην παραδοσιακή βοτανική ιατρική για να καλύψουν τις ανάγκες της υγειονομικής τους περίθαλψης. Παρά τις εντυπωσιακές ιατρικές και τεχνολογικές..
ΦΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΜΗΝΟΡΡΟΙΑΣ Όλες οι γυναίκες συχνότερα ή πιο αραιά έχουν υποστεί τα συμπτώματα μιας δύσκολης εμμήνου ρύσεως που μπορεί να είναι έντονοι πόνοι, μυϊκοί σπασμοί, κράμπες, έντονη αιμορραγία κ.λ.π.. Κάποια βότανα στην διάρκεια των χρόνων που χρησιμοποιήθηκαν στην παραδοσιακ..
ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥΤο παρακάτω μείγμα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όταν σας «γυροφέρνει» κάποια ίωση ή κρυολόγημα, ειδικά τώρα με την αλλαγή καιρού. Θα τονώσει το ανοσοποιητικό σας και θα σας κρατήσει όρθιους!Υλικά:
1. Εχινάκεια ρίζα (1 μέρος)
Ένα από τα πιο δημοφιλ..
ΑφέψημαΤοποθετούμε σε ένα μπρίκι ή ένα μικρό κατσαρολάκι την απαιτούμενη ποσότητα νερού μαζί με το βότανο. Τα σιγοβράζουμε για 5 έως 15 λεπτά σμφωνα με τις οδηγίες, μετρώντας από την στιγμή που το νερό έχει αρχίσει να βράζει. Συνήθως αφέψημα φτιάχνουμε όταν χρησιμοποιούμε τα σκληρά μέρη του βοτάν..